Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

7 ÅR SEDAN MED MITT HJÄRTA

Alltså ser ni bilden!!! Hahaha. Det är är exakt 7 år sedan idag  enligt FaceBook och det var typ min och Alex 3:e dejt. Vi bestämde oss för att julpyssla så vi åkte till ICAmaxi för att inhandla middagsmat och julpyssel iklädda Onepiece och jag vette fan vad?! Kommer ihåg att Onepiece var så poppis just då och jag kan faktiskt sakna denna sjukt fula men väldigt mysiga plagg. Det var otroligt kallt den vinter så jag hade min enorma pälsmössa. Alex ville matcha den så han gick ner i sitt förråd och letade upp en stor peruk som han tog på sig. Sååå typsikt honom! Ni förstår ute hur mycket utklädningskläder jag har fått ”Smygslänga” under åren?! Just nu har han ett par Platådojjor med plastfiskar i klacken som simmar runt i sto 48. Förstår ni hur stora dessa är? Haha. Väger typ 10 kg var!

Nej men kommer så väl ihåg när denna bilden togs då vi precis träffats och jag ville inget hellre än att bara umgås med denna galna människa. Det bästa är att jag typ känner så 7 år senare. Inte lika pirrigt men ändå sjukt kul ♥

En sak som jag undrar bara… Vem fan tog bilden? Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind