Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS TRÄNINGSMÅL ÄR FIXAT

Sitter på gymmet och har precis tränat klart! Det bästa med träning är verkligen när man är klar 😂 känslan efter är oslagbar. Har också beställt mat via Uber så när jag kommer hem kommer det stå en stor tomatpasta färdig att äta! MUMS!

Mitt mål just nu är att få ihop minst 2 styrkepass i veckan. Har flera events, fester och middagar från imorgon till söndag så kommer inte hinna träna något mer så känns magiskt att jag klarat mitt mål redan nu.

Hur ofta tränar ni i veckan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag brukar försöka träna/röra på mig 5 dagar/vecka, kanske 2 på gymmet och 3 löpning eller skidor. Måste få röra på mig ute i luften för att fungera..

    Johanna 2017-12-01 09:34:22 http://blogg.traninglopninglycka.se
    Svara
  • Hej bästa ida <3 Jag kör din hemmaträning mage (Killer ab workout) i stort sett varje dag förutom när jag har massa annat för mig❤️ Ska faktist ta och göra den nu😂☺️ Den ger bra resultat och man känner verkligen att man har tränat magmusklerna. Du är super bra på de du gör och visar sjukt bra träningar❤️❤️ Du är bäst!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Natalie 2017-11-30 20:53:23
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind