Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG FYLLER ÅR IDAG + VECKANS SCHEMA

God morgon älsklingar! Har haft världens bästa helg tillsammans med mina bästa vänner och har typ träningsvärk i käkar och mage efter att ha skrattat så mycket! Att hänga med dem är som medicin för hela själen. Är så glad och tacksam över att jag fortfarande har såå bra kontakt med mina barndomsvänner från Åmål. Vi är typ 10 st som fortfarande häger ihop och många av dem bor i Stockholm. Men efter pyjamaspartyt i lördag så sov Fia och Madde (på bilden ovan) hos mig och vi gick ut och åt lunch tillsammans. MYS!

Men men här kommer min kommande vecka…

MÅNDAG
Skulle egentligen till Göteborg och medverka i en inspelning hela dagen men av olika anledningar så avbokade jag det. En av anledningarna är faktiskt att jag fyller år idag och ville inte sitta 8 timmar på ett tåg denna dag. Haha. Men jag har ändå hunnit boka in lite möten bla. med mitt nya bolag och med min assistent. Sedan kanske jag ska försöka få till ett träningspass då det snart gått en vecka sedan jag tränade. Det har blivit så nu det senaste då jag haft fullt ös men önskar i alla fall framöver att jag får till minst 2 pass/vecka. Men i alla fall så är detta min födelsedag och jag ska unna mig och förhoppningsvis hänga med min älskade på kvällen!

TISDAG
Fota och filma massor med Lisa och sedan gå på möten under eftermiddagen.

ONSDAG
Filma en kolla med en annan youtuber som ska lära mig en sjukt cool grej. Sååå pepp på detta! Sedan ska jag ha möten med massa olika.

TORSDAG
Alltså jag har INGET bokat. Wohoo. Det får bli jobb hemifrån + träning denna dagen. LÄNGTAR!

FREDAG
Möte och jobb med Welloteket hela förmiddagen fram till 14 och sedan ska jag på möte och avslutar veckan med en engelskalektion.

LÖRDAG
Julfest hos min vän Moa 🙂

SÖNDAG
Fanträff tillsammans med Sabina Deciree och Therese Lindgren. Ska bli superkul att träffa några av er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind