Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE
Har mått toppen men har sovit dåligt och har ingen aning om varför? Har träffat flera denna vecka som sagt samma sak. Var det fullmåne i veckan eller? Haha. Har även kännt mig väldigt stressad då det varit mycket jobb + att jag haft en födelsedagsfest att rodda med + folk som sover över hos mig.

VECKANS LÄSKIGASTE
Inget 😀

VECKANS GODASTE MÅLTID

Dena veganska buljong med tofu och nudlar jag käkat 2 gånger denna vecka. Mums!

VECKANS JOBB

Mycket men sååå kul! Plåtningen med Bubbleroom var så himla rolig och ser verkligen fram emot att se bilderna! Sedan har min nya assistent börjat så har haft möten med henne, varit på event, haft möte med Welloteket, fotat och filmat samarbeten, fotat julrecept för Welloteket mm. Väldigt effektiv har jag varit denna vecka måste jag säga.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Älskar denna prickiga tröja som ni kan hitta HÄR! (reklamlänk) Så varm och mysig!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag haft svårt att sova.

VECKANS LÅT
Hej mitt vinterland!
Alltså jag älskar julsånger och kommer spela det varje dag från och med idag 🙂

VECKANS BÄSTA
Plåtningen med Bubbleroom och mitt pyjamasparty igår. Wohoo så himla mys att hänga med mina närmsta tjejkompisar, äta god mat och leka!

VECKANS BOOST
Definitivt Pyjamaspartyt. Skulle vilja ha det varje helg. Wiii! De här 2 bilderna var typ de ändå vi tog då det var fullt ös hela kvällen. Haha sååå kul och jag älskar verkligen mina galna vänner!

VECKANS MYSIGASTE
Att baka och fota julrecept i veckan till Welloteket. vaknade upp och såg att snön öste ner och allt var vitt. Hur passande var inte det? Satte på julmusik på högsta volym och bakade loss. Haha. Hoppas snön kommer tillbaka snart!

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Den där buljongen med tofu och nudlar ser ju bara för god ut!

  Fröken Minimalist 2017-11-27 07:02:18 http://frokenminimalist.blogspot.se
  Svara
 • Var var du och Sabina och lunchade någonstans? Det såg så gott ut både med din veganska buljong och Sabinas linssoppa. Kan du inte lägga ut receptet på den där avokado/ärt-röran och resten av maten som du bjöd Pärlan på i en vlogg?
  Tack 🙂

  Heddan 2017-11-26 20:32:32
  Svara
 • Jag måste bara ge dig lite beröm! Du är så duktigt på att komma med bra veganska recept som är så otroligt goda, fantasifulla, lättlagade och prisvärda för en student som försöker vara så ekonomisk som möjligt. Jag använder nästan alltid dina recept när jag lagar mat och du är så himla duktig på det du gör! Tack för allt du gör! 😀

  Hanna 2017-11-26 13:33:52
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men åh så fin kommentar, det gör mig verkligen glad! Tack! Så roligt att jag kan inspirera och att ni provar mina recept och övningar. Tack för att du läser. Kram

   idawarg 2017-11-26 17:56:22
   Svara
 • Hej såg på din vlogg precis, så fin inredning alltså👌🏻👌🏻❤️❤️Vart var det du köpte tallrikarna å servetterna? Är nämligen på jakt efter fina men bra kvalite på tallrikar just nu👍🏻👍🏻❤️❤️ Ily

  Sofia larsson 2017-11-26 13:18:49
  Svara
 • Den tröjan med prickar så söt :D. Sen ser det hur mysigt ut som helst med pyjamaspartyt :D. Ska nog stjäla iden och försöka få hit vänner tills jag fyller år i februari 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-26 12:32:52 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind