Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS SCHEMA

Den rosa horden hittar ni här! (adlink)

God morgon älsklingar! Nyyy vecka och jag är superpepp då mycket kul händer…

MÅNDAG
Först kommer Lisa hit då vi ska fota och filma ett samarbete. Efter det har jag ett möte angående min framtid (sitter i förhandling om en viktig grej) och efter det ska jag på event till Margaux kille Jacob som har lansering för sitt nya företag. Ska bli superkul!

TISDAG
Först kommer min kollega Sheila från Welloteket hit för att fixa iordning och även baka. Haha så mys! Sedan kommer Lisa för att hjälpa oss och fota allt vi förhoppningsvis har fått ihop. Efter det ska jag på Spraytan och sedan ska jag hem för att invänta bud och jobba hemifrån. Min nya assistent kommer också över för att diskutera och planera veckan.

ONSDAG
Ska plåta en kampanj för Bubbleroom hela dagen. Så pepp!

TORSDAG
Börjar dagen med en frukost med Metro och sedan ska jag gå lite ärenden på stan för att sedan möta upp finaste Sabina för en lunch. Efter det ska jag till naprapaten och sedan på ett viktigt möte om min framtid (berättar när allt är klart).

FREDAG
Jobba och ha möte med teamet på Welloteket och sedan ska jag gå massa ärenden på stan med saker som behövs fixas inför helgens festligheter. Efter det ska jag ha privatlektion i engelska (jag suger på engelska så måste bli bättre) och sedan tror jag att min fina vän Fia från Åmål kommer med tåget. Sååå mys!

LÖRDAG
Städa, fixa och dona inför mitt födelsedagskalas! Wohooo. Jag har bjudit in mina allra närmsta tjejkompisar till ett pyjamasparty hemma hos mig. Det är första gången jag bjuder hem folk till nya lägenheten och det ska bli så himla kul! Dock är jag väldigt nervös över att laga mat till så många men ska få proffshjälp av min vän Josefine så jag känner mig ändå ganska lugn. Men jag ser sååå mycket fram emot denna dagen 🙂

SÖNDAG
Kommer ha minst 2 tjejkompisar som sover över så kommer bli mys med dem under förmiddagen och sedan på eftermiddagen kommer nog jag och Alex åka till Ikea och köpa lite möbler vi behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind