Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEJ MARBELLA!

Kära dagbok! Jag bor i mina drömmars hus just nu. Alex ska podda med en kille som heter Henrik Ekdal och han var så vänlig att han lät oss bo hemma hos honom nu första natten. Vi fick inte bara bo i hans gästrum utan i hans gästhus. Herregud vilket hus han och hans fru har här i Marbella. Det är det finaste jag sett! Att vakna upp till utsikten ovan var helt magiskt och så skönt att få lite sol och ljus.

I källaren har de ett helt spa med bassäng, bubbelpool, bastu, yogarum, massagerum, gym och en frisörsalong. Hade jag haft detta huset hade jag ALDRIG lämnat det. Haha.

Efter frukosten igår lånade jag gymmet och körde ett lätt pass med 40 min power walk med lite lutning och sedan körde jag 4 benövningar. 

Ursäkta att jag la upp så många bilder på samma men tycker alla blev så fina. Haha. När Alex poddade med Henrik igår så satt jag vid poolen och åt banan och blåbär och njöt av livet. Nu ska vi bege oss till vårt hotell som vi ska bo på fram tills söndag. MYS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej jag hittade inte bilden på paketen som man kan vinna men men jag vill vinna paket 1 för jag behöver verkligen det som är där i min plattång har gått sönder och det är kris jag hittar ingen annan billig tång så det är kris och behöver lite skönhet kontakta mitt nummer så kan jag ge lite mer information älskar dig ida Warg och du förtjänar verkligen det där lyxet hoppas att du hade det kul ❤❤❤❤❤❤❤men kontakta inte mig på min email för den funkar inte så kontakta mig på mitt nummer 072 33 618 88 älskar dig du är bäst ❤❤❤bloggen är mina syskon har ingen egen

  Alfa Valdis Wahren 2017-11-12 11:56:02 http://alfavaldiswahren.se
  Svara
 • Vilket drömställe! Förstår att du aldrig vill lämna <3

  Caroline Frankesjö 2017-11-11 18:43:50 http://nouw.com/carolinefrankesjo
  Svara
 • Wow vilken lyx!! 🙂 det förtjänar du

  Ninni 2017-11-11 08:08:46
  Svara
 • Det är kul med många bilder! 🙂

  Malin 2017-11-10 13:21:43
  Svara
 • Hej Ida! Nu när hösten börjar känner jag att jag bara blir tröttare och tröttare. Plus att jag fick för mig att sluta med mina antidepressiva så könner jag nu att jag behöver ladda på med lite tillskott. Tänkte köpa spirulina, chloella, omnivegan och chia omega. Är det något mer du skulle rekommendera? Har du någon rabattkod som gäller nu under november? 🙂

  Agnes 2017-11-10 11:33:10
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej fina! Jag skulle även rekommendera d3 från Helhetshälsa som är vegan och jag tror mer på algomega än chia men det är vad man föredrar själv 🙂 Sedan har jag hört att många som är deprimerade kan ha brist på olika b-vitaminer så testa och kolla upp det. Även järnbrist kan göra att man känner sig lite låg och det är ganska vanligt som kvinna att man har brist på det.

   Du hittar mina favoriter här https://welloteket.se/kategori/ida-warg-favoriter/ och på några av produkterna är det just nu 15% rabatt 🙂 Kramis

   idawarg 2017-11-10 18:05:34
   Svara
 • Bodde på Malta fram tills för några månader och jobbade på företaget som Henrik är VD på, och har ju också jobbat med Erik och Johanna som också jobbade där när jag började. Har följt dig ett tag så känns så konstigt att se dem på din blogg, haha!

  Sara 2017-11-10 08:17:26 http://sarahansson.forme.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Men vad kul! Erik och Johanna är ju också 2 fantastiska människor 🙂 Världen är bra liten Haha.

   idawarg 2017-11-10 09:52:19
   Svara
 • Wow, vilket ställe!

  Josefine 2017-11-09 15:19:40 http://direktflytt.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind