Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN ALLT PÅ BILDEN – PAKET 2

Serum Picaut, Mobilskal iphone 6s plus rosa/guld marmor, Läppstift, ekologisk hudkräm emergency, Ekologiska hudkräm, after sun och ansiktskräm med aloevera från Sasco, Blow dry kräm, Solstift Aco 20 face, After sun Yves Rocher, Tvål Lush, Torrshampo Caviar, Ett set med sminkborstar, Ett set mef hudvård, Brightening serum Estelle & Tilde. 

VINN ALLT PÅ BILDEN OVAN! Har rensat bland mina skönhetsprodukter och har sååå mycket fint som jag aldrig hinner använda (helt nya saker) så lika bra att jag tävlar ut det till några av er. Superlätt att vara med och tävla så anmäl er nu!

TÄVLINGREGLER!
1. In och följ mig på Spotify HÄR!
2. Kommentera under de inlägg med de produkter du vill vinna varför just du ska vinna.
(glöm inte ange mailadress)

Vinnare utses om en vecka och jag står för frakten såklart 🙂

STORT LYCKA TILL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
153kommentarer
 • Hej Ida du är en jätte stor förebild bild till mig och älskar din podd jag skulle vela vinna för att kunna ge pruduktutväkling till min syster som har hud problem så snälla❤️❤️

  Erik 2017-11-19 08:48:30
  Svara
 • Jag skulle mer än gärna velat vinna detta då det innehåller mycket bra hudvård som jag verkligen skulle behöva. Under vinterhalvåret är min hud inte så rolig och pga en kronisk sjukdom (endometrios) så har jag väldigt dålig ekonomi. Så därför skulle jag aldrig haft råd att köpa detta själv.
  Kram och tack för att du finns!

  Matilda 2017-11-17 20:02:45
  Svara
 • Det hade varit så kul att vinna lite nya saker, speciellt till kroppen så man kan ta hand om den lite extra. Sen är det alltid kul att testa nya saker som man annars kanske aldrig hade testat!

  Rebecca 2017-11-17 18:28:58
  Svara
 • Hade vart så roligt att vinna något till mig 😊 Som ny bliven två barns mamma så unnar man sig aldrig något .
  Älskar din blogg och youtube ❤️

  Fredrika 2017-11-15 21:34:23
  Svara
 • Hej fina Ida! Vilken tävling alltså!! Så många produkter som jag velat testa, det där serumet särskilt. Men också Sascos produkter är jag nyfiken på. Har en dotter som gladeligen skulle dela priset med mig <3

  Eevinen 2017-11-14 22:25:41
  Svara
 • Vill väldig gärna vinna de här produkterna då det nu är SÅ kallt ute och huden lätt blir torr och irriterad🍂 ( det verkade som så fina och bra produkter som jag gärna vill testa)☺️

  Michaela 2017-11-14 18:57:50
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna produkterna, speciellt de ekologiska! Tummen upp för produkter med bra innehåll💕🌸🍀

  Linnea 2017-11-14 18:04:55
  Svara
 • Huden skulle verkligen behöva en uppfräschning efter snart 8 veckors praktik🙈 Läser nämligen sista året på fysioterapeutprogrammet, heja mig😄Torra miljöer, kallare morgnar, lite för lite sömn och lite för mycket att göra har satt sina spår i huden som nu behöver en riktig boost av serum och annat gött😊

  Cecilia 2017-11-13 20:21:18
  Svara
 • Åh så fint av dig! Jag, mamma till en snart 1,5 år liten goding, har varken pengar att köpa något till mig själv eller inspiration att göra något för mig själv, som hemma-spa eller fixa till mig. Min syster fick barn 8 dagar efter mig och vi är i samma situation, så hade jag vunnit så hade jag delat med mig till henne. Du är så inspirerande på alla sätt fina Ida! ❤️

  Emily 2017-11-13 14:03:47
  Svara
 • Hej fina Ida, vilken härlig tävling. Jag följer dig på Spotify och vill så gärna vinna detta paket. Skulle vara en sån härlig motivatonsboost för vintern då sommaren och hösten var väldigt, väldigt tung. Vi förlorade vår son i augusti och det har varit svårt att lägga energi och kraft på att se till att ta hand om sig själv och det yttre. ❤️

  Wickan 2017-11-12 23:02:06
  Svara
 • Hej jag är gärna med och tävlar då dessa produkter är saker man vill ha men aldrig faktiskt köper,
  Kram

  Ellen 2017-11-12 22:51:06
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna vilja ge bort detta paket till min älskade storasyster då hon är dålig på att unna sig själv och hon just nu behöver piggas upp och skämmas bort lite extra!
  Kram

  Angelica 2017-11-12 22:00:21
  Svara
 • ✨🌸Jag älskar alla former av produkter som har bra innehåll. Man kan aldrig ha för många produkter i badrumsskåpet.🌸✨

  Mari Carlsson 2017-11-12 19:12:38 http://www.parfymbloggen.se
  Svara
 • Hej Wargen! Jag skulle gärna vilja vinna paket nummer två, vilka härliga produkter. Jag är studerande och satsar absolut inte några pengar på att köpa bra produkter till mig själv, lägger mycket mera pengar på att köpa god mat och så mycket som jag har möjlighet till och råd ekologiskt! Därför skulle detta paket vara perfekt för att skämma bort mig själv och en del skulle jag ge bort till mina vänner! Du sprider härlig energi och inspirerar unga tjejer att tro på sig själva!

  Frida Erikslund 2017-11-12 18:57:22
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att jag skulle uppskatta att ha något som kan pigga upp min vardag, jag är sjukskriven då jag nyligen opererat mig och det ser inte lovande ut. Kommer inte kunna träna likadant som jag gjort förut på heltid. Så jag är inne i en dålig och jobbig period med mycket motgångar. Så jag skulle bli sjukt glad och tacksam om jag vann då jag vill börja använda veganska produkter och detta är en god start att byta ut det jag har hemma mot dina!
  Kramis

  Emelie 2017-11-12 17:12:20
  Svara
 • Hej bästa Ida, jag är 11 år och tycker det är jätte kul med skönhetsprodukter och att göra mig lite extra fin ibland men jag har inte råd att köpa själv och vet inte vad som är bra men din hud är ju så fantastiskt fin så du borde ha dem rätta produkterna eller hur man nu ska säga. Jag vet inte vad en webbadress är men det kanske är ens hemadress tänkte jag men det gick inte att ta mellanrum men jag hoppas att jag ändå kan vinna ett av paketen och jag vill ha paket 2. Min adress är Eskilstuna Prästgårdsvägen 3 63370 hållsta PS jag älskar din kanal❤️

  Frida Stark 2017-11-12 12:09:45
  Svara
 • Jag åker snart till Bali bl.a. för att yoga, sola och ta det lungt. Det skulle därför vara roligt att testa alla after Sun produkterna i detta paket! ☀️🙏

  Maria 2017-11-12 10:20:50
  Svara
 • Jag skulle villa vinna för att jag skulle tycka att det var så himla kul att testa veganska produkter ❤️Älskar dig

  Anna 2017-11-11 22:51:40
  Svara
 • Hej jag skulle gätte Järna vilja vina för jag skulle tycka det var så himla kul att testa veganska produkter❤️Älskar dig

  Anna Johansson 2017-11-11 22:49:57
  Svara
 • Tänk att få vinna denna fina goodiebag! ✨Har i höst tagit ett stort steg mot mina drömmar genom att lämna mitt jobb och satsar på att skola om mig! Detta vore en perfekt boost i höstmörkret då det sista en nybliven student kan tänka på är skönhetslyx. Tack för att du alltid är positiv och inspirerar andra (i alla fall mig) med att våga vara dig själv. 💖

  Jennie N 2017-11-11 22:44:27
  Svara
 • Hej finaste Ida
  Jätte fina saker du tävlar ut!! Hade varit perfekt att vinna för att ge bort i julklapp nu när det börjar närma sig jul! Har inte råd med en så fin julklapp som min mamma förtjänar då jag pluggar sista året på gymnasiet! Så hade varit perfekt att vinna detta kit.
  Kramar 💗

  Vilma 2017-11-11 20:26:14
  Svara
 • Hej Ida. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är en fattig student som knappt har råd att kunna köpa något av ovanstående saker och har aldrig vunnit något i hela mitt liv haha. Hoppas att jag lyckas vinna den här gången fast det nästintill känns helt omöjligt 🙂

  erij 2017-11-11 20:20:11
  Svara
 • Underbart paket! Älskar att det finns ekologiska produkter med i paketet. Vore toppen att vinna paket 2, för att kunna testa nya produkter och speciellt de ekologiska!

  Edith 2017-11-11 17:42:35
  Svara
 • Så fina grejer! Skulle vilja vinna för att få testa nya produkter som man förmodligen inte skulle lägga pengar på och köpa själv. Smink och skönhetsvård är ju såå kul! Men också dyrt. Jag som studerar lägger sällan pengar på det! Håller tummarna. Kram!

  Molly 2017-11-11 14:57:14
  Svara
 • Följer!🙌:D
  Åh jag skulle verkligen behöva ett nytt sett med hudvårdsprodukter, det är absolut inget jag unnar mig och har kvar ett par års gammal krämer haha .. vilket jag såklart vet inte är bra men det är verkligen en djungel med alla olika märken där ute!

  Millan 2017-11-11 14:18:15
  Svara
 • Hej, jag vill bara börja säga att din blogg är extremt inspirerande! Så varför tycker jag att jag ska vinna detta paket? Jo det så att jag precis har flyttat ner till Spanien och har tyvärr behövt att lämna nästan allt mitt smink och mina skönhetsprodukter hemma. Så detta skulle ju vara perfekt❤️

  Isabella.torngren@gmail.com

  Isabella Törngren 2017-11-11 14:17:57 http://instagram.com/isabellatorngren
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle så gärna vilja vinna detta eftersom jag verkligen behöver nya hudvårdsprodukter. Jag hoppas verkligen att jag vinner. Ha det så bra fina Ida!!

  Matilda 2017-11-11 13:01:44
  Svara
 • Denna tävlingen gjorde mig så glad, vilket fantastisk intiativ! Jag hoppas innerligt att jag kommer vinna detta då jag verkligen är i behov av framförallt hudvårdsprodukter, men även generellt smink/borstar osv. Jag lider av en väldigt känslig hy som ständigt får utslag, finnar osv, men som student finns inte pengarna att köpa produkter som kan hjälpa min hud på traven, eller att unna mig nya saker rent generellt. Sen när det närmar sig juletider finns det kanske även möjlighet att ge vidare någon av dessa fina saker till någon jag bryr mig om, just för att ekonomin annars begränsar mig med att skämma bort nära & kära, vilket är väldigt synd så jag älskar att kunna göra det! Att vinna detta hade gjort mig så otroligt glad!!! Ord kan inte beskriva, Håller tummarna stenhårt!
  Självklart vill jag även följa dig på Spotify, Set Sails går på repeat här hemma hos mig & längtar så tills din nya singel ska komma!!!!🙏🏼
  Tack för denna möjligheten till tävling, ha det så bra fina fina Ida! Fortsätt med det du gör, för du är en inspiration för många här ute, inte minst mig ✨💗

  Henrietta 2017-11-11 11:30:27
  Svara
 • Hey Wargen! Det skulle vara mycket roligt för mig att vinna ett av dessa paketen från dig med tanke på att jag är studerande och smink och hudvård är inte min största prioritet av mina pengar för tillfället. Skulle även vara bra nu till jul och ta hjälp av vissa produkter till julklappar för nära och kära då det i år skulle vara mycket knepigt att få fram på den ekonomin jag har. Jag bara ser min mamma framför mig om hon skulle få paketet med hudvårdsprodukter, det var längesedan jag kunde ge henne en så fin sak:) Jag ska inte ljuga, såklart skulle jag unna mig några av de fina produkterna själv och känna mig lite fin, det var ett tag sedan jag tog hand om min kropp i all stress haha!
  Jag önskar dig det bästa och ha det så trevligt i Marbella så håller jag tummarna på en vinst, det skulle vara kul:)
  Kram Amanda!

  Amanda Bertilsson 2017-11-11 10:33:45
  Svara
 • Detta kit skulle passa så bra för mig då det innehåller mycket man behöver i sol och varmt klimat! I vår ska jag ut på en längre resa i asien och många av dessa produkter kan vara väldigt behövliga! Skulle vara såååå kul att vinna! <3

  Karin 2017-11-11 10:05:16 http://nouw.com/karinbjorkman
  Svara
 • Hej Ida! Vad kul med tävling!

  Jag skulle gärna vilja vinna detta paket. Är gravid i vecka 29 och mår toppen! Men har som de flesta lite torr hud, speciellt i ansiktet! Så skulle behöva en liten boost! Sen är jag ju en sucker för att skydda mig mot solen då jag för några år sedan fick tredje gradens brännskador. Så all respekt till solen!

  Hade varit superkul med en vinst! Och din låt set sails, grym!

  Ha de fint!

  Jennie 2017-11-11 09:23:28
  Svara
 • Skulle vilja vinna för att kunna skämma bort mig själv och min familj med bra skönhetsprodukter!

  Anna 2017-11-11 08:43:35
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna så att jag kan få skämma bort mig själv och min familj lite med fina skönhetsprodukter!

  A-N 2017-11-11 08:41:24
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett utav din paket. Skulle vara väldigt stort att få vinna någonting av dig då du har varit ett stort inflytande i mitt liv. DU har gjort så att jag och min sambo har blivit veganer som har resulterat till att vi nu lever ett sundare och hälsosammare liv. TACK👑
  Och som fattig student så är det också svårt att unna sig själv såna här fin fina produkter, speciellt när det börjar närma sig jul.
  Kram på dig 🌸🌸🌸

  Elina 2017-11-11 07:59:36
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett utav din paket. Skulle vara väldigt stort att få vinna någonting av dig då du har varit ett stort inflytande i mitt liv. DU har gjort så att jag och min sambo har blivit veganer som har resulterat till att vi nu lever ett sundare och hälsosammare liv. TACK👑
  Och som fattig student så är det svårt att unna sig själv såna här fin fina produkter, speciellt när det börjar närma sig jul.
  Kram på dig 🌸🌸🌸

  Elina 2017-11-11 07:57:59
  Svara
 • Vore perfek att få som en liten julklapp till sig själv 😍😍 När man har köpt lägenhet så är det svårt att prioritera hudvård mm så hoppas på en vinst 🙂🙂
  Kram

  Amanda Ljungström 2017-11-10 23:24:11
  Svara
 • Skulle vilja vinna då jag helt enkelt behöver piggas upp den här hösten. Förra året hade jag utmattningssyndrom och det sitter i även om jag kommit långt, fått nytt jobb där jag jobbar 80% och sedan studerar jag 50% på högskolan till specialpedagog. Har alltid full fart runt mig, så nu är jag ganska trött efter tentor och läsår på nytt jobb med nya elever :). Hade så gärna vilja vinna då :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-10 22:08:06 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag vill vinna för det skulle va kul, och för jag har alltid viljat köpa detta på bilden men har inte hunnit eller hittat. Sen börjar jag typ bli vegan o då vill jag har produkter som är veganska.

  Tuva 2017-11-10 19:51:09
  Svara
 • Jag är en tjej som har mycke finnar men har inte råd med hudvårds produkter Samt minna föräldrar säger att det är nartuligt med finnar men jag skäms🙈 över det så jag vill få en bra hudvårds rutin så jag kanske blir av med dom 🙏PS DU ÄR VÄRDENS BÄSTA PERSION PUSS ÄLSKAR DIG ❤️❤️😘😘

  Maja 2017-11-10 18:03:51
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag skulle jättegärna vilja vinna, speciellt paket nummer 2. Detta för att jag vill ge fina presenter till mina nära och kära som är helt i deras smak. Detta passar ju perfekt som julklappar och dessutom är samtliga produkter veganska.

  Vill bara inflika och säga att jag har följt din Youtubekanal från tidig start. Jag tipsade dig om att göra en colab med Tetzipetzi (hehe) för cirka ett år sen som handlade om mat. Skulle inte ni kunna göra det? 🙂 Du är en stor förebild för unga och äldre kvinnor. Tack för att du sprider positiv energi. Trevlig helg!

  Många kramar,
  Caroline

  Caroline 2017-11-10 17:58:24
  Svara
 • Hej! Min motivering är att jag har fått så dålig hy nu på sistone, och jag la förra veckan ner alla mina pengar på en ny mobil till mig själv då min förra blev stulen. Jag har helt enkelt inte råd att köpa nytt smink och nya hudvårdsprodukter, hehe. Så jag hade blivit såå glad! Plus att det alltid är kul med lite nya grejer nu i höstmörkret☺️
  Kramar Fanny

  Fanny Airaksinen 2017-11-10 17:23:11
  Svara
 • Ohhh skulle så gärna vilja vinna detta paket en dröm!! Och skalet skulle passa perfekt till min nya mobil ja fått!! Jag har även problem med min hy som jag försökt göra så mycket för att de ska bli bättre och därför skulle jag vilja testa ansiktskitet, det är så dyrt med hudvård idag och därför pefekt med att vinna❤️ Älskar dig och din youtube kanal. Du är en inspiration bästa du!

  Natasa 2017-11-10 16:56:50
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag verkligen behöver bra hudvård. Jag går just nu på en acne medicin och har äntligen blivit av med flera års komplex. Nu är jag ute efter bra vårdande produkter som kommer få mitt ansikte att må bra. Med julen nästa månad så är det tight i plånboken för bra produkter!
  Lycka till allihopa!

  Ellinor Sandblad 2017-11-10 15:57:57
  Svara
 • Hej goa Ida! Jag jobbar inom försvarsmakten som soldat och är ensam tjej både i min pluton och på mitt kompani. Vääldigt många testosteronstinnade grabbar med andra ord, haha! Den här hösten har varit en väldigt tuff sådan med tunga utbildningar och långa arbetsdagar som tärt både på kropp och själ, så om jag vann paket 2 så skulle jag unna mig själv hela innehållet som tack till min fantastiska kropp som fixat allt slit och som aldrig sviker, även när det känns som att jag ska gå sönder. Massor av kramar till dig, jag följer dig redan på Spotify!

  Linn Magnusson 2017-11-10 15:46:39 http://liinnmagnusson.blogg.se
  Svara
 • Hej, skulle vilja vinna dessa, varför? jo för att jag älskar dig och dina vloggar, och för du är så positiv hela tiden, och jag älskar hårprodukter och ansiktspordukter och allt möjligt, men inte så lätt att köpa när man inte har bra betalt på jobbet tyvärr :/ och så har man aldrig vunnit något, jag har nog den oturen tyvärr :/.
  Men fortsätt med det du gör 🙂 och ha det sååå sköönt i marbella! Kram 🙂

  Klaudija Fodor 2017-11-10 15:17:48
  Svara
 • Hej!!
  Jag tycker det skulle vara jätte kul att vinna det här för att få hem lite nya saker att testa men och kanske ge bort något i en fin julklapp:) du är jätte fin o bra på det du gör Ida fortsätt så

  Ronja 2017-11-10 15:16:16
  Svara
 • Hej! Jag skulle gärna vilja vinna särskilt pga sminkborstarna då mina är lite väl gamla 😉 tack för en fin blogg och skön låt!

  Isabel 2017-11-10 15:00:05
  Svara
 • Jag älskar att titta på dina videos och har sett att du är vegan, jag har inte hittat något som passar mig att äta som är veganskt men kanske skulle hud och hårvårdsprodukter göra så att jag använder något veganskt. Mitt skal har även gått sönder och eftersom jag gillar Ideal Of Sweden skulle jag gärna vilja ha ett nytt. 😉

  Liv 2017-11-10 14:49:13
  Svara
 • Hej Ida! Jag vill så himla gärna vinna för att jag vill använda produkterna och testa dom jag har även aldrig prövat en ecologisk skönhets produkt och skulle så gärna vilja❤️Asså jag skulle darra sönder om jag vann nummer 1😘asså det skulle betyda precis allt💖älskar din kanal och allt på dina sociala medier du gör så bra innlegg och videos💖Och din inredning jag dör för inredning och är så himla avensjuk och jag har härmat hela mitt rum som hela din lägenhet😻omg jag dör för dig Ida!

  Cornelia Söderström 2017-11-10 14:28:39
  Svara
 • Såg detta på youtube och skulle vara fantastiskt att vinna detta kit med saker för att hålla sig på topp nu till vintern 😍❄️💕 Älskar din låt och hoppas du har det bra i värmen! 🌴

  Emma 2017-11-10 13:34:19
  Svara
 • Hej Ida!
  Vilken fin och generös gest du gör genom att lotta ut dessa grejer! Jag skulle tycka att det var skitkul att vinna detta paket eftersom att jag studerar och inte har råd att skämma bort mig själv så mycket , vilket ju är väldigt viktigt ibland 😉

  Nora 2017-11-10 12:50:54
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle verkligen vilja vinna detta paket eftersom det verkar som helt fantastiska produkter och skulle vara så kul att få hem det och testa! Jag är student så det blir även perfekt för att ge bort lite utav sakerna till vänner och till mina syskon i julklapp<3
  Kraam! <3

  Jessica 2017-11-10 12:47:21
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna för att testa på nya produkter som kanske fungerar bättre med min hy/hår och kropp. Med ansträngd mammapening så får man inte utrymme till att köpa mycket nytt ❤️

  Sophie Fredriksson 2017-11-10 12:20:54
  Svara
 • men gud va fina grejer!!! skulle va skitkul att vinna allt de :))

  Emma 2017-11-10 12:14:23
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle jättegärna vilja vinna detta kit av produkter, främst för hudvårdsprodukterna för min irriterade hy. Jag skulle bli superglad med lite nytt i badrumsskåpet då jag älskar skönhet och hudvård samt att jag är student och sällan kan unna mig sånt. Puss & Kram! <3

  sophia.boyden@hotmail.com

  Sophia 2017-11-10 11:46:20
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna paketet eftersom det var så fina produkter!😍 Jag skulle ge bort en del till min mamma och syster som betyder väldigt mycket för mig. De gör min vardag till en bättre, och jag vill tacka dem!
  Själv har jag en del produkter så jag skulle kunna tänka mig att också skänka till de personer som behöver det mer än jag!🙌🏼
  Tack för att du gör dagen bättre med din blogg och youtube, älskar din låt❤

  Hanna 2017-11-10 09:59:37
  Svara
 • Jag skulle bli så glad över att få hem detta paket! Ska precis påbörja en aknebehandling som gör att min hud kommer bli extremt torr och framförallt solkänslig (inte vistas i dagsljus utan solskydd-känslig) så detta paket med både solstift och återfuktande hade verkligen passat perfekt. All kärlek <3

  Sandra 2017-11-10 09:48:19
  Svara
 • Hej Ida! Det är en otroligt generös gest du gör genom att lotta ut dessa fina paket. Jag skulle bli så glad över att få ett kit, inte bara för att det kommer ifrån just dig utan även för att jag inte har så mycket produkter men gärna skulle vilja börja eftersom jag har en ganska känslig och torr hud. Fast självklart är den stoora bonusen att de kommer från just dig, då känns det verkligen som bra saker. Fortsätt att inspirera❤️

  Josefina 2017-11-10 09:39:18
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna paket nr2. Eftersom mina pengar för tillfället prioteras på annat. Om jag skulle vinna detta så skulle jag och mina systrar dela upp grejerna till den de passar bäst. Perfekt för syskonkärleken nu under den mörkaårstiden! 😊💪🏼 Kram

  Gry 2017-11-10 09:10:23
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna för jag är student på högskolan och lever ju på ett csn vilket gör att budgeten blir tajt och detta är saker jag verkligen skulle behöva!
  Puss love you Ida du är bäst!

  Angelica 2017-11-10 09:09:15
  Svara
 • Hej!
  Jag vill vinna paket nr 2 då jag är i desperat behov av ny hudvård inför vintern. Har länge velat köpa m picauts produkter sen mina tog slut, men plånboken har inte tillåtit detta. Jag har provat lite billigare produkter nu ett tag men jag har så känslig hy så det har ställt till det för mig och jag har fått eksem och utslag. Jag minns att min hy mådde så bra när jag använde naturliga och ekologiska produkter. Nu drömmer jag om att få tillbaka min drömhy igen! Du är bäst <3 kram Johanna

  Johanna 2017-11-10 08:48:26
  Svara
 • heter emzaans på spotify ifall du behöver veta det 🙂
  jag önskar mig detta paket eftersom jag älskar både sasco och estelle & thild. skalet skulle min kompis få som ÄLSKAR marmor och rosa (bästa kombon!!) sminkborstarna har jag varit sugen på länge men inte kommit mig för att köpa. jag brukar alltid göra en liten goodiebag till min kompis i julklapp och när hon fyller år. skulle absolut fylla den med några av dessa produkter. hon älskar att prova nytt 🙂 en vinst skulle vara en härlig ljusglimt i en annars ganska mörk och grå vintertid 🙂

  emzaans 2017-11-10 08:47:38
  Svara
 • Hej😍
  Sitter och tittar ut genom fönstret på ett grått och regnigt november. Slösurfar och fastnar på din blogg, som vanligt blir jag peppad så tack för det. Att ta hand om sig och drunkna i härliga produkter vore en underbar novembertreat. Tänker också att man nånstans ör skyldig att tända ljus i mörkret och vart börjar man om inte med sig själv. Så sprider det sig liksom. Nu ska jag yoga igång dagen, sen blir det jobb hela helgen. Paket två skulle få mig att skutta 👍🏻

  Charlotte 2017-11-10 08:33:29
  Svara
 • Hej! Jag skulle gärna vilja vinna alla tre paket för att vem vill inte vinna massa bra produkt där och sminkborstar?? Jag vill vinna paket 2 eftersom jag verkligen behöver nya sminkborstar och då passar ju ett helt set bäst till!! Jag skulle också vilja testa lite olika hudvårds produkter för skojskull. Att vinna skulle vara kul, användbart och som en tidig julklapp❤️

  Astrid 2017-11-10 08:24:33
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att ge detta till min mamma som är så underbar och stöttande mot mig men har aldrig haft råd att köpa något till henne. Älskar dig jätte mycket puss❤️❤️❤️

  Emilia lundgren 2017-11-10 08:18:05
  Svara
 • Följer dig på spotify nu!

  Jag skulle så gärna velat vinna detta maxade paket! Sedan jag flyttade hemifrån för över 1 år sedan så har jag endast varit vikarie/timanställd (vissa perioder utan jobb helt) vilket resulterar i att jag knappt har kunnat köpa någonting i varken skönhet eller klädesväg på över 1 år. Nu börjar mycket ta slut (har använt allt jag har väldigt lite för att det ska räcka längre) och det skulle vara perfekt att få hem detta paket! KRAM!

  Felicia 2017-11-10 08:16:56
  Svara
 • åh, det här vore en så himla fin höstpeppig present! 💕 Jobbar verkligen på att inte hamna i en höstdepp-svacka efter en tuff vår med utmattning och ångest. Bland mitt bästa för att motverka detta är att gå till gymmet, svettas massor för att sen duscha, basta och lyxa med massor av fina och sköna produkter! Perfekt när man behöver ta hand om sig själv lite extra. Sen kan jag ju inte sticka under stolen med att det var så mycket produkter på den här bilden som intresserade mig (torrschampo, det superfina mobilskalet, blow dry kräm (hur nice??) hud och ansiktskrämer för hösttorr hy m.m)

  tack för en fin och superpeppig blogg + youtubekanal! 🌟🙏

  angelica 2017-11-10 07:38:09 http://angelicalmv.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för att du inspirerar och gör en skillnad ❤️ Jag är 26 år gammal och väntar just nu mitt första barn! Jag har en spännande tid framför mig och skulle därför bli super glad om jag vann detta paketet så att jag kan känna mig fräsch med dessa ekologiska produkter! Kram från Simone

  Simone 2017-11-10 07:22:47
  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vinna eftersom mina föräldrar troligen ska skiljas! Jobbar inte själv men skulle vilja ge min mamma något fint eftersom hon t ycket att detta är väldigt jobbigt! mitt Spotify namn är C1araw

  Clara wästebo 2017-11-10 06:51:33
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna för skulle gärna vilja testa lite nya veganska produkter för att jag har inga nu och det skulle vara en jättebra början. Och så har jag börjat köpa julklappar men det drar väldigt snabbt iväg med priser så det skulle jätte bra att redan ha några redo❤️ Älskar dig Ida du är bäst❤️

  Alva 2017-11-10 06:35:26
  Svara
 • Skulle vilja vinna för att jag ÄLSKAR dessa produkter! (De är verkligen sååååååå himla bra).. o de suuuuperfiiina mobilskalet skulle passa såå himla bra till min mobil! (I’m in LOVE med dessa produkter)😍

  Denise 2017-11-10 01:22:05
  Svara
 • Anledningen är enkel, hudvård är det bästa jag vet!

  Matilda Larsson 2017-11-10 00:47:44
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag är väldigt intresserad av skönhetsprodukter men som student blir det dyrt.

  Wilma fagerberg 2017-11-09 23:29:36
  Svara
 • Hej hej.
  Skulle vara roligt om jag van denna fantastiska härliga go bladningen är ju en dröm för mej.
  Puss o kram till dej fina Ida Warg <3

  Therese 2017-11-09 23:08:06
  Svara
 • Hej hej.
  Skulle vara roligt om jag van denna fantastiska härliga go bladningen är ju en dröm för mej.
  Puss o kram till dej fina Ida Warg

  Therese 2017-11-09 23:07:31
  Svara
 • Hej fina inspirerande Ida! 🙂
  Jag skulle vilja ha detta paket för att jag har varit dålig på att ta hand om mig själv in princip hela livet. Från dåligt självförtroende, överträning, sjukskriven p.g.a för mycket jobb till fet och oren hud som uppstått av stress och för lite sömn. Har aldrig riktigt varit insatt i vad som är bra för mig och aldrig egentligen brytt mig förrän nu. En utav anledningarna till att jag faktiskt börjar inse mitt värde är faktiskt DU. Din energi och ditt ”pepptalk” om att vi duger som vi är har fått mig att börja tro på mig själv. Jag skulle vilja vinna detta paket för att för en gångs skull ge mig själv något bra och faktiskt börja bry mig om mig själv och inse att jag faktiskt ”ÄR” någon!
  Mail (2 st understreck)

  Hanna Axelsson 2017-11-09 23:02:01
  Svara
 • Hej Ida! Så fort jag såg att du tävlade ut Picaut-produkter visste jag att jag var tvungen att vara med. Jag är själv vegan med känslig hy, och har från många håll hört att Picauts produkter ska vara rena drömmen. Med min nuvarande student-ekonomi har jag riktigt möjlighet att prioritera att lägga pengar på dyrare hudvård, trots att jag nog skulle behöva det. Det vore rena drömmen att vinna detta paket och dessutom få andra produkter med Aloevera i som är det perfekta för känslig hud som min.
  Håller alla tummar och tår jag har! Skulle verkligen behöva detta, i höstrusket dessutom.

  Kram!! <3

  Lina 2017-11-09 22:56:30
  Svara
 • För spelar det faktiskt ingen roll vilket av paketen jag skulle vinna, jag tycker verkligen att alla paket har så bra samt fina produkter och jag är verkligen sugen att testa de flesta av dessa!!! Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag skulle vinna dels för att jag älskar att prova nya produkter men inte riktigt har ekonomin för att lägga pengar på sånna saker just nu och dels för att nu känns vardagen så grå och tråkig, dagarna går i ett och de är mörkt både då man lämnar lägenheten och kommer hem från jobbet, att vinna detta skulle verkligen ljusa upp mina dagar lite extra!! Kram kram, älskar både din blogg och din youtube!

  Michaela Andersson 2017-11-09 22:38:42
  Svara
 • Hejsan! Jag vill vinna då jag vill kunna unna mina nära och kära riktigt bra hudvård i jul. Jag är redan på utkik efter julklappar, men det är svårt då jag är student och inte har mycket överskott att spendera på fina gåvor till dem jag älskar. Därför skulle jag vilja vinna; så att jag kan sprida glädje!

  Lisa 2017-11-09 22:37:54
  Svara
 • För att jag är en fattig student som valt att inte ta studielån utan lever på extrajobb. Finns inte mycket pengar(inget alls) över till att unna sig saker😬
  Tack för en bra blogg och underbar youtube-kanal❤️

  Frida 2017-11-09 22:27:30
  Svara
 • Hej!
  Jag är en 23 årig polisstudent som avgudar ditt jobb på sociala medier för att du är en så stor och bra förebild för många unga tjejer och killar. Då jag studerar har jag svårt att köpa dyra och bra produkter till mig själv och skulle gärna vilja vinna detta för att kunna unna mig själv lite omtanke i höstrusket och ta en paus i plugget.

  Michaela Axelsson 2017-11-09 22:23:47
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna då jag skulle dela produkterna med min tvilling. Vi fyllde år tre dagar sedan (6/11) och det skulle bli en härlig efterskotts födelsedagspresent. 🙂

  Victoria 2017-11-09 21:42:40
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Jag skulle jättegärna vilja vinna vilket paket som helst för att testa olika produkter, jag tycker verkligen om att testa nya saker. Och sen är dina videos och allt du gör så bra så det skulle vara speciellt kul att få vinna något av dig❤️❤️

   Evelin Ekberg 2017-11-09 22:35:49
   Svara
 • Hej jag älska dig mest och dina vloggar är så jävla bra å jag läser dina blogg inlägg varje dag❤️❤️. Jag vill vinna för att inte bara prova alla fina produkter men mest så älska ja dig mer än alla produkter i världen utan dina vloggar hade mitt liv vart rip tänkte bara att de hade vart roligt att testa produkterna och jag hoppas du läser detta I ❤️ You du är bäst ida

  Tindra 2017-11-09 21:39:42
  Svara
 • Hej!
  Kan verkligen säga att detta paket hade varit perfekt just nu! Min mamma gör så mycket för mig och finns alltid där, detta skulle vara perfekt att ge till henne! Några av produkterna var ekologiska vilket är perfekt då både jag och mamma är noga med att produkterna är bra för en själv och för miljön.
  Kram

  Emilia 2017-11-09 21:36:02
  Svara
 • Detta paket hade jag velat vinna för att ge bort de flesta produkter till min mamma! Hon har genomgått en hjärnoperation som har gett allergier som följd vilka hon aldrig haft innan. Jag tänker att ekologiska produkter är väldigt skonsamma och hade blivit en bra överraskning till henne!

  Erica Jaakkola 2017-11-09 21:28:56
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna paket 2 för att få en lite ljuspunkt i min vardag då mina dagar för tillfället enbart går till att tentaplugga 11 timmar om dagan, så vad skulle inte vara roligare än att vinna dessa fantastiska produkter?

  Mikaela Bergström 2017-11-09 21:21:41
  Svara
 • Pakke nr 2! Du er så fantastisk inspirerende, sprudlende og herlig Ida! Får ikke nok av din youtube samt blogg!! Efter et veldig turbulent og vanskelig år med jobbsøking, flytting, sykdom i familien hadde det vært så godt å kunne kose seg med en good pakke.. klem klem fra Norge.

  Christine 2017-11-09 20:45:22
  Svara
 • Heej, jag skulle vilja vinna det som finns på bilden då jag själv inte har dom pengarna att kunna köpa såhär fina produkter. Jag skulle vara väldigt intresserad i att få prova det som finns på bilden :)! mvh Elin! <3

  Elin Skogh 2017-11-09 20:44:40
  Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara tacka dig för det jobb som du gör, främst med veganismen, den är viktig och behövs. Jag vill vara med och tävla åt min lillasyster, hon är min förebild och den finaste människan som finns, jag vet att hon hade älskat att få paketet och jag hade så gärna velat ge det till henne! <3

  viktoria 2017-11-09 20:43:51
  Svara
 • Upps trodde inte att den första komentaren hade skickats det var därför jag skicka en till!

  Alva Widerström 2017-11-09 20:40:56
  Svara
 • Jag skulle vinna eftersom att jag är vegan och har inte riktigt råd med att köpa veganska produkter (försöker även att köpa ekologiska) men samtidigt vill jag inte att djuren ska må dåligt och behöva lida som dem gör för att jag knappt har råd (eller varför nu folket gör det!?)! Jag lägger nästan hela min månadspeng på produkter så att min hy må okej (jag kommer aldrig köpa någon djurtestad produkt eftersom det är som att stödj det!) men ändå är den kass! Jag hoppas att dessa produkter skulle kunna hjälpa min hy (om jag nu vinner!) och det är så himla bra att dem är veganska och ekologiska! LY!

  Alva Widerström 2017-11-09 20:39:56
  Svara
 • Hej fantastiska Ida! Jag tycker du är så fantastisk & du är en sån förebild för mig! Jag skulle så himla gärna vinna det extremt fina och exklusiva paketet med smink, hudvård & skönhetsprodukterna. Jag skulle verkligen vilja vinna för jag har precis börjat bli intresserad av skönhet och skulle verkligen behöva en sån vegan pakets boost. Jag tycker att det är hemskt med alla produkter som är testade på djur. Och har inte så bra koll på vad som är veganskt och inte men det verkar ju du ha koll på 🙂

  Email: smilla.pellvik@gmail.com

  Smilla Pellvik 2017-11-09 20:30:31
  Svara
 • Jag skulle vinna eftersom att jag är vegan och använder därför bara veganska produkter (försöker också använda ekologiskt så ofta så möjligt!) men det är så himla dyrt och jag vill inte att djuren ska få det sämre bara för att jag inte har råd! Sedan skulle jag även vilja vinna eftersom att jag behöver dessa produkter för min hy (bild nr. 2) för att den är kass (som innan har jag inte råd att köpa veganska produkter så jag lägger typ alla mina pengar på att köpa veganska produkter men samtidigt vill jag inte stödja djurtästatde produkter vilket man faktiskt gör när man köper dem) och då hade det hjälpt med dessa produkter!

  Alva Widerström 2017-11-09 20:24:34
  Svara
 • Jag vet att min kompis skulle bli super glad över marmor skalet, eftersom att jag inte har en Iphone 6 skulle det var perfekt att ge det till henne, bara för att vara snäll! Det här paket skulleju kännas väldigt bra att vinna eftersom väldigt mycket är ekologiskt och själv tycker jag att det är viktigt med ekologiskt.
  Ha en bra dag(:

  Ella Forsström 2017-11-09 20:17:21
  Svara
 • Hej Ida,

  Efter många år utan universitetsstudier och en hektisk sommar med mycket jobb och indragen semester är jag nu sjukskriven för utmattning. Min hud är i stort behov utan en investering och ny lyster, likaså är jag! Att vinna vore ett glädjebesked! Heja dig!

  Frida 2017-11-09 19:59:39
  Svara
 • Jag skulle gärna vinna detta paket eftersom det är ett paket med mycket ekologisk hudvård, vilket är det enda jag använder. Brukar inte vilja vara med i liknande tävlingar hos andra på grund av avsaknaden av just ekologiska produkter, därför känner jag att jag bara måste vara med och tävla om detta! 🙂

  Liza 2017-11-09 19:54:21
  Svara
 • Hej! Jag vill vinna paket numer 1 eller2 för att jag har inte råd att köpa julklappar till min syster och jag kan ge den till henne istället.
  <3 Loveu

  jonilda 2017-11-09 19:40:15
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta paketet. Skalet är superduper fiiint men dyrt så det passar perfekt nu när du tävlar ut ett i detta paketet och det skulle vara skönt att ha mina egna hudvårdsprodukter! Allt på bilden ser så bra ut så hoppas hoppas hoppas att jag vinner<3<3💗

  Wilma 2017-11-09 19:35:36
  Svara
 • Nämen hej! 😂❤️
  Har noll koll på allt som har med skönhetsgrejer att göra att skulle därför vara kul att testa på nytt och se vad som passar mig bäst!!
  Har följt dig på Spotify länge såklart och tränar på shuffledansen till set sails varje dag och lyssnar nog på den minst 10 ggr per dag…!!!
  Puss och kram ett stort fan❤️

  Ebba Lundberg 2017-11-09 19:30:41
  Svara
 • Ida jag älskar dig och dina videor skulle spricka av glädje om jag skulle få detta packet ILYSM😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😙🍍😍💯

  IDA lover 2017-11-09 19:28:01
  Svara
 • Hej jag skulle vilja vinna för har letat efter bra hudvårds produkter länge och jag tror verkligen dessa är bra! Jag har också velat ha dedär mobilskalet såååå länge men de är så dyrt 😩 och jag behöver sminkborstar så detta skulle vara perfekt!! Och så e de du som skickar också!! Världens bästa youtuber😍

  Inez 2017-11-09 19:26:40
  Svara
 • Hej jag skulle vilja vinna för har letat efter bra hudvårds produkter länge och jag tror verkligen dessa är bra! Jag har också velat ha dedär mobilskalet såååå länge men de är så dyrt 😩 och jag behöver sminkborstar så detta skulle vara perfekt!! Och så e de du som skickar också!! Världens bästa youtuber😍

  Inez❤️ 2017-11-09 19:25:13
  Svara
 • Hej idag är jag väldigt glad att jag hittade din kanal 2015. På grund av dig har jag blivit vegan och väldigt glad i djur, tack från dig, jag har varit vegan i ett år nu. Det har varit coolt. Jag har flyttat hem från. och du vill köpa smink och andra saker, men du spenderar inte så mycket pengar på det. Det är mycket svårt att betala en hyra, och allt annat om du vill göra en smink. så jag hoppas att vinna ett av paketen. Jag älskar dig idag, du är en stor modell för mig och alla. Det är också väldigt plågsamt att hitta veganprodukter och så vidare. kyss och kram

  sana 2017-11-09 19:21:28
  Svara
 • Jag vill jätte gärna vinna för alla produkter är så bra och älskar typ allt men har inte så mycket av det och vill verkligen testa nytt, för det är väldigt svårt att veta vilka produkter som faktiskt ör bra för en och ens hy. Sen har jag aldrig vunnit en tävling och skulle verkligen villa, dröm att vinna av dig första gången😘 // astridolsson2002@gmail.com är min mejl

  Astrid olsson 2017-11-09 19:20:34
  Svara
 • Jag vill jättegärna vinna produkterna. Jag vill vinna därför att jag är väldigt sugen på att testa dessa produkter. Älskar diig😘😘

  Klara 2017-11-09 19:14:45 http://nouw.com/klara_pettersson
  Svara
 • Jag vill vinna för att det är kul med nya produkter. Och om dem sedan är bara kan man köpa samma produkt igen. Dessutom har jag haft svårt med att hitta något som passar min hy men jag har inte testat dessa märken. ILY❣️ Du gör ett sånt bra jobb på youtube.❣️ Kram Linn

  Linn 2017-11-09 19:01:04
  Svara
 • Hej Ida. Jag vill bara börja med att säga att du är väldigt omtänksam som rensar ut de produkter du inte behöver och ger det till några av dina fans, klokt av dig! Jag är snart 16 år och började få finnar i väldigt tidig ålder, runt 10 eller 11 år och sedan utvecklades till mer och mer. Jag har fortfarande inte fått ren hy än. Jag vill inte heller gå och fråga mamma om hon kan köpa nya produkter som kanske är bättre för mig eller produkter som gör att jag känner mig finare. För hon har liksom redan lagt ner väldigt mycket pengar under åren på hudvårdsprodukter. Men med de här produkterna på bild 2 hoppas jag kunna känna mig fräschare och vackrare med. För min hud trycker ner mitt självförtroende så enormt. Jag tycker det är viktigt att man ska känna sig självsäker och bekväm med sig själv. Speciellt i skolan då det finns en del personer där som dömer en. Det är också så många produkter så nu när det närmar sig jul så skulle jag självklart ge bort några av produkterna i julklapp till mina nära och kära. Jag skulle bli så himla lycklig och jag vann, så oroligt lycklig. Älskar dina videos, din blogg och såklart dig Ida. Ha det bra <3

  Elsa Andersson 2017-11-09 18:56:01 http://idawarg.se/2017/11/09/tavling-paket-2/#comments
  Svara
 • Hej Ida. Jag vill vinna paket 2, för jag behöver bli uppmuntrad. Har varit sjuk o borta från jobbet. Började jobba igen igår o ska jobba 50 % enligt läkaren till o börja med för att inte bli utbränd o få ångest igen. Då ringer FK o säger att hon bedömer att jag ska köra full fart 100 % på en gång. Helt sjukt. Blev så ledsen o jag tog flera steg tillbaka i mitt mående.
  Därför vill jag vinna för jag vill bli lite glad ❤️

  Lina Olofsson 2017-11-09 18:54:18
  Svara
 • Skulle verkligen vilja vinna detta paket. Efter tentaperioden känner jag mig värd något extra 🙂

  Linnéa 2017-11-09 18:51:02
  Svara
 • Jag vill vinna alla fina saker på bilden för att jag inte har råd för att köpa sånt själv och det skulle vara så kul att få det. ILY bästa du! du är sån inspiration<3

  Nelly 2017-11-09 18:49:49
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja vinna eftersom jag vill ha bra produkter for min hy eftersom jag är tonåring och inte vill får så mycket finnar! Jag kan själv inte köpa sådana dyra produkter så det hade varigt väldigt snällt att få dem eftersom du ändå inte behöver dem! Skulle vilja vinna allt på bilden! ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskar dig!

  Linn Wiklander 2017-11-09 18:49:30 http://idawarg.se
  Svara
 • Jag skulle vinna Ida, eftersom jag vill ha bra produkter for min hy eftersom jag är tonåring och inte vill får så mycket finnar! Jag kan själv inte köpa sådana dyra produkter så det hade varigt väldigt snällt att få dem eftersom du ändå inte behöver dem! Skulle vilja vinna allt på bilden! ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskar dig!

  Linn Wiklander 2017-11-09 18:46:59 http://idawarg.se
  Svara
 • Hejsan Ida! Verkligen kul med en tävling och jag tycker du är så himla omtänksam som rensar dom produkter du inte behöver och låter några av dina fans få dom, klokt av dig! Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann prudukterna på bild två. Jag är snart 16 år började få finnar i väldigt tidig ålder, ca 10-11 år någonstans och har inte fått ren hy än. Jag känner mig jämt ofräsch och verkligen inte vacker. Det trycker ner mit självförtroende något så enormt. Jag vill heller inte fråga mamma om hon kan köpa en massa olika produkter för att testa vad som är bäst för huden och produkter som gör att jag känner mig fräsch och fin. För hon har redan lagt en massa pengar på produkter genom åren för min hud. Men med dessa produkter så kommer jag förhoppningsvis känna mig vackrare och bekvämare med mig själv vilket är väldigt viktigt. Speciellt i skolan där många ungdomar dömmer en. Eftersom det är så många produkter och julen närmar sig snart skulle jag självklart ge bort några till mina nära och kära i julklapp. Jag skulle vara så otroligt tacksam. Älskar dig Ida <3

  Elsa Andersson 2017-11-09 18:43:04
  Svara
 • jag vill så gärna vinna jag har försökt vinna saker hos andra yourubers men alldrig vunnit men jag tror att det fortfarande finns en skans.skulle gärna vinna packet 1

  noelle 2017-11-09 18:42:33 http://wwwwww.gogle
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle jätte hjärna vilja vinna för jag tycker du är så bra och cool på bloggen och på youtube så klart. De skulle vara så kul att få de grejerna och tästa allting hahaha☺️ Och kommer du ihåg att jag träffade dig på Öland när ni bode jämte våran husvagn och vi dansade lite uppe på dansbanan och tog lite bilder å så. Jaja😁 jag vill jätte hjärna vinna i alla fall Ida hejdå! 💕

  Elliot 2017-11-09 18:36:12
  Svara
 • Hej Ida!
  Älska verkligen din blogg och dina youtubevideos och din nya musik, har länge följt dig! ❤️ Jag skulle mer än gärna vilja ha dessa produkter då jag inte tagit hand om min hy vilket innebär att dessa produkter kommer komma VÄL till användning. Jag har själv inte mått så bra under det senaste året och tror att detta kan vara mycket välbehövligt för mig. Att för en gångs skull ta hand om mig själv, men även för att ekonomin inte räcker till. Skulle bli så himla glad över att få detta ❤️❤️ Tack för att du är så inspirerande och får mig på bättre tankar!

  Elina 2017-11-09 18:30:18
  Svara
 • Jag vill jättehjärna vinna paket två!!!

  Peggy 2017-11-09 18:28:10
  Svara
 • 💕Hej Ida!
  💕Jag skulle gärna vinna paket nr 2.
  💕Jag tyckte att dem skulle passa mig mest nu i mitten av hösten när jag ser så trött och tråkig ut, det var längesedan jag hittade bra ansiktsprudukter 💕💕som har varit bra.
  💕Har ganska mycket problem med min hud.
  💕Jag är väldigt intresserad av mode och skönhet men har inte kommit över på den veganska sidan än.
  💕Hade varit kulatt testa dessa veganska produkter så min hud kan bli bra.
  💕Har även letat efter ett sådant ideal of sweden skal och skulle så gärna vinna det.
  💕Lika så med borstarna, riktigt snygga och lagom stora.
  💕Har följt dig länge och din hud är riktigt bra och vissa produkter har ju du valt och då kanske jag kan få lika bra hud som dig.
  💕I skolan där jag går måste man vara väldigt snygg för att vara med den ”populära” och då kan man ju inte gå runt med finnar och torr hud.
  💕Skulle jättegärna vinna detta paket då det hade hjälpt mig att både bli vackrare och att jag skulle börja använda mer veganska produkter.
  💕Du är grym!
  💕Kram Evelina

  Evelina 2017-11-09 18:22:32
  Svara
 • Skulle dö av lycka om jag vann då jag har gått från heltidsarbetande till student med allt vad det innebär. Skulle verkligen betyda mycket i min stressiga vardag!

  Elli 2017-11-09 18:10:56 http://www.devote.se/avelda
  Svara
 • Jag har gjort allt för att vara med och tävla! Jag tycker att jag borde vinna för jag älskar dina videos och vem skulle inte vilja ha så fina produkter?😍 det är rätt mycket ansikts produkter och jag har fått väldigt mycket finnar på senaste tiden och dom produkterna kanske hjälper! Plus har inte så mycket pengar så har inte råd att köpa produkterna.. men hoppas jag vinner! Håller tummarna😍 älskar dig och dina videos!!

  Elaine 2017-11-09 18:07:22
  Svara
 • Åh vad spännande! Skulle bli så himla glad om jag fick chansen att vinna dessa produkter! Är så intresserad av främst hud- och hårvård, men även smink såklart! Har precis köpt min första egna lägenhet och har därför inte möjlighet att lyxa till det och unna mig fina skönhetsprodukter i nuläget, så detta paket vore en dröm!
  Kram!

  Lovisa Eriksson 2017-11-09 18:01:36
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har inte varit så bra på att ta hand om min hud vilket är jätteviktigt och superdåligt att jag inte har gjort det innan, så nu provar jag olika produkter hela tiden för att se vilka som passar men har inte hittat någon än. Så det skulle vara kul att vinn och testa fler olika produkter och förhoppningsvis hitta i paketet som passar mig perfekt.
  Kram Hanna

  Hanna 2017-11-09 17:58:26
  Svara
 • Ååh vad du gör gott för dina följare!! Jag skulle mer än gärna vilja vinna detta paket då jag älskar hudvård och dessa spännande tävlingar!! Hade blivit såååå tacksam om just jag var vinnaren av detta paket!! Kram❤️

  Wilma Widmark 2017-11-09 17:44:22
  Svara
 • Paket nmr 2. Jag vill så gärna vinna för jag är vegan å jag älskar produkter å grejer. Bdw så i love marmor💞💞 har ett vitt marmorskal å d rosa var jättefint och d här är ifrån ideal of sweden å d var det rosa också så de är bra❤️ Men skulle bli så j*vla glad om jag van asså d skulle verkligen betyda allt❤️❤️ ILYSFM

  Linnea 2017-11-09 17:40:53 http://www.linneawahlstrom.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att det alltid är roligt att testa nya saker och för att det är bättre ur miljösynpunkt att använda produkter som någon inte vill ha och tävlar ut istället för att köpa själv 🙂 Tack för en trevlig och inspirerande blogg och youtubekanal! 🙂 Kram

  Emelie Arvidsson 2017-11-09 17:33:36
  Svara
 • Åhh vad kul med tävling!! Hade jättegärna velat vinna något av paketen! Tycker det är så kul med nya produkter, men tycker det är svårt att veta vad man ska köpa? Hahah!! Hade iallafall varit jätte kul att få testa lite nya veganska produkter!! Kram

  Clara 2017-11-09 17:33:24
  Svara
 • Hej Ida!😃 Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta paket till min kära dotter så att jag kan ge de till henne i julklapp! Hon är 15 år och jag vet att hon skulle bli jätte glad av alla dessa saker! Hon likt som mig får väldigt torr hud under vinterhalvåret så en massa krämer skulle verkligen uppskattas. Ha det bra! /Annica

  Annica 2017-11-09 17:29:58
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja vinna något av dessa kit och det spelar absolut ingen roll vilket. Jag vill vinna för att jag precis fyllt 18 år och det skulle vara kul att testa nya produkter. Skulle även dela detta med min mamma som är alldeles för dålig på att skämma bort sig själv så hon skulle bli superglad om jag kom med massa produkter och överraskade henne!

  Ida 2017-11-09 17:17:51
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle vilja vinna detta paketet då jag först och främst vill bli mer insatt i den veganska sidan av skönhet. Det är lite svårare för mig att äta veganskt och så, så istället känner jag att jag kanske kan göra lite skillnad på så sätt. Och gillar jag produkterna så kommer jag förmodligen försätta att köpa dem också istället för icke-veganska produkter.

  Jag går i andra året på gymnasiet och har det ganska stressigt så det skulle vara väldigt roligt med lite produkter. Har själv inte riktigt tillräckligt med pengar då jag inte känner att jag har tid för jobb och vill gärna spara det jag har så det skulle helt enkelt vara väldigt kul att vinna! Kram

  Adelia Thunstam 2017-11-09 17:08:34
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha något paket eftersom alla produkter är så sjukt fina och användbara. Jag vill jätte gärna testa dessa produkter då jag själv inte är så insatt i hudvård och dessa produkter skulle hjälpa mig att prova mig framåt vad som passar mig. Alla dessa produkter har bra kvalite och jag skulle så gärna vilja testa de. Kram❤️❤️❤️

  Aleksandra 2017-11-09 17:06:09
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna för att det skulle va så sjukt kul. Julen är snart här och då skulle jag kunna ge bort lite extra till min kompis. Har inte så många produkter hemma då jag ofta försöker köpa eko märkta produkter och de brukar vara dyrare så det skulle vara väldigt kul att få lite nya. <3

  Saga 2017-11-09 17:04:41
  Svara
 • Wow vilket paket! 😏😄 Jag vill gärna vinna då jag nyligen slängt alla mina oveganska hår-, smink- och hudprodukter för att byta ut allt mot veganska alternativ! Att köpa nya produkter är väldigt dyrt speciellt för mig som är student, så det vore ju toppen att vinna detta paket! 😍😍 självklart följer jag på spotify!

  Pernilla Ahlgren 2017-11-09 17:03:31
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja vinna grupp två med produkter, eller vad man ska säga haha💖 Tyckte det var sjukt användbara och vardagliga produkter (särskilt skalet och dom fina ansiktsprodukterna!!) som skulle användas ofta! Det är svårt att hitta bra produkter som passar min ekonomi så det skulle vara perfekt att vinna ett gäng med bra produkter! Jag skulle vilja vinna för att jag är i behov av alla produkter och skulle vara superkul att testa på lite nya och superfina grejer samt så behöver jag ett skal till min mobil, just nu i stunden så har jag inget💖 Hoppas du har en bra dag/kväll, älskar dig supermycket. Din låt är btw så så bra, puss.

  Frida 2017-11-09 17:02:56
  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna packet 2 för att jag skulle vilja prova på nya produkter Kram

  Emilia Bjurestam 2017-11-09 17:01:44
  Svara
 • Jag har fält dig under en längre tid och du är en stor inspirations källa så därför hade de varit roligt att få något från dig❣

  Guro 2017-11-09 17:00:26
  Svara
 • Hej fina du jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig vunnit något och de man inte vill ha är det perfekt att det snart är jul ❤️💗

  Kerstin 2017-11-09 16:59:28
  Svara
 • Hej fina Ida! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har nyligen börjat med smink och hår! Men allt är så Himla dyrt! Jag är själv inte vegan,men jag skulle hemskt gärna vilja äta och använda mer produkter som är veganska, så att få dina veganska produkter skulle nog få mig att använda veganska produkter mer! ALLA produkter du ger bort är sånt som jag länge viljat ha, och det skulle verkligen vara en dröm för mig att få det! Älskar dig!💘💘

  Inez 2017-11-09 16:46:12 http://inez.forsmar@elev.norrkoping.se
  Svara
 • Gud vad fina produkter (bokstavligt talat dessutom), jag skulle jätte gärna vilja vinna detta paketet för jag har inte de pengarna att lägga på produkter även om jag jätte gärna vill ha de. ALLTSÅ din låt!!!! Hur bra är inte den!?!? Du är så sjukt begåvad ska du veta!!!❤️❤️ Skulle vara sjukt kul att vinna!! Puss och kram

  Malin dahlstrand 2017-11-09 16:42:10
  Svara
 • Jag skulle så gärna vinna för hudvårds produkterna skulle gå till bra andvändning för jag har väldigt myclet acne och får inte den bort på något sätt. Produkterna från estello thild är säkert hur bra som helst för att jag har testat deras aerum och det är jätte bra. ILYSM💗💗

  Klara 2017-11-09 16:39:58
  Svara
 • Jag vill gärna vinna dessa produkter, då jag är i behov utav det men ekonomin ej tillåter.
  Hoppas på tur!

  Malin 2017-11-09 16:39:15
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna❤❤ älskar skönhet, hudvård och smink så jag skulle bli jätteglad om jag vann. Jag skulle verkligen få användning på allt❤❤❣️💕

  Olivia forslund 2017-11-09 16:37:49
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna det här för att skalet skulle passa min röda telefon så bra!! Och att jag skulle ge hudvård till min syster som krånglar med sin hy, ge henne en chans att få bukt på problemet! Plus att jag skulle bli riktigt glad att få detta och kunna att kunna ge lite glädje till min syster!

  Love u ❤️❤️

  Märta 2017-11-09 16:36:45
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att jag inte har råd med produkterna själv, men också för att jag suger på att testa nya produkter. ILYSM😍💕

  Lowa 2017-11-09 16:34:10
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att det vore kul helt enkelt haha. Hudvårdsprodukter är inget jag prioriterar att köpa så vore extra kul stt pyssla om huden nu när vintern är på väg. Kram!

  Natalie 2017-11-09 16:30:58
  Svara
 • Hej finaste Ida Warg! Jag hoppas du har det bra och att du är pigg och glad som vanligt!Jag skulle vilja vinna för jag har önskat mig det och jag får inte så ofta det jag önskar mig för jag har nästan ingen släkt. Jag har ochså viljat skaffa mig rn youtube kanal för jag vill börja med det och jag vill ha en kanal som handlar om hur det är att var vegan och om smink och skönhet så det hadde varit bra om man hadde några prudukter att tipsa om och att kunna använda nya saker och att don är veganska är så bra för jag är 70% vegan för jag kan inte bli 100%på EB dag men hoppas du förstår vad jag menar och ha en riktigt härlig dag hälsa pärlan ❤️❤️❤️

  Elly 2017-11-09 16:25:03
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag är väldigt sugen på att få testa dessa produkter och jag har hört att de ska vara bra

  Filippa 2017-11-09 16:24:40
  Svara
 • Hej! Jag skulle vela vinna detta paket för att jag aldrig lyckas vinna i något och hade vart lite kul att göra de eftersom att jag fyller 18 år om en vecka.☺︎

  Sandra 2017-11-09 16:22:31
  Svara
 • Jag skulle vara så glad ifall jag vann för att jag älskar hälsa och vill så gärna börja använda mera veganska producter. Tycker dock det är väldigt svårt att hitta de i butikerna. Bor också i en liten stad så här finns liksom inga ”vegan” butiker. Är inte vegan än men snart ska du veta! /Daniela

  Daniela 2017-11-09 16:20:02
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag tycker väldigt mycke om dem där sakerna, jag behöver dem för dem har tagit slut och för att jag ÄLSKAR dig Ida och kommer alltid att göra det! DU ÄR MIN FÖRE BILD!❤️❤️❤️😍😍

  Felicia 2017-11-09 16:19:06
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna detta fina paket! Har inte så mycket pengar för att köpa sminkvorstar osv. Skulle betyda så mycket om jag vann! Jag behöver verkligen sånna produkter som är på bilden, har alltid önskat mig det! Tack i för hand, du är bäst❤️

  Mathilda Persson 2017-11-09 16:16:08
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind