Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT SCHEMA

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen?  Ny vecka och nya tag! Min vecka kommer vara underbar känner jag redan nu då jag och min kära pojkvän åker till Marbella. LÄNGTAR! Men innan vi åker har jag lite att stå i…

MÅNDAG
Fixa naglarna hos Celina och sedan möta upp Margaux för att filma in ett collab till min kanal. Ska bli så kul men är lite nervös över hur jag ska klara av min uppgift idag 😀 Ni får se snart vad jag menar. Sedan måste jag sångträna min nya låt.

TISDAG
Till studion och spela in min nya låt. LÄNGTAR! Efter det ska jag möta upp Margaux igen för att spela in kolla till hennes kanal. Så kul! Efter det måste jag packa!

ONSDAG-SÖNDAG
Marbella!!! Wohoo. Min pojkvän ska dit och jobba och jag ska följa med och hjälpa honom fota och filma. Sedan ska jag självklart jobba där från och vlogga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Härligt att få åka iväg och få lite vitamin D. Även om du ska jobba så måste det vara skönt att komma iväg till lite värme <3

  Caroline Frankesjö 2017-11-06 17:32:05 http://nouw.com/carolinefrankesjö
  Svara
 • Hej Idag och tack för din fina blogg och vlogg!

  Jag har länge funderat på att bli vegan och har mycket tack vare dina tips i dina bloggar, blivit mer inspirerad att i alla fall byta ut några måltider i veckan till veganska alternativ.

  Jag har dock funderat lite på hur man i framtiden ska lösa ”problemet” med alla domesticerade djur vi människor under tusentals år, anpassat genom avel för att tillgodose våra behov så bra som möjligt? Att släppa lös dem i en natur som är allt annat än barmhärtig för dem som inte anpassat sig bra, känns helt uteslutet!

  Att ta hand om alla dessa djur utan att det skulle finnas någon ekonomisk vinning i det – hur fruktansvärt det än må låta – känns omöjligt om man tar hänsyn till hur vårt samhälle är uppbyggt. Ska man då successivt avveckla exempelvis all avel av kor och andra domesticerade djur som jag trooor inte skulle klara sig särskilt länge i vår rätt hänsynslösa natur, så skulle man ju på sätt och vis bli deras död, då de till slut skulle utrotas (utom de som möjligtvis hittar sätt att klara sig själva i naturen).

  Jag VET att sannolikheten att ALLA människor skulle bli veganer över en natt, är helt omöjlig och aldrig skulle ske. Men det skulle ändå vara intressant att få information om hur en eventuell avveckling av köttindustrin skulle kunna gå till???

  Mvh Johanna

  Johanna 2017-11-06 17:10:11 http://www.johannaxostlund.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind