Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS TRÄNINGSPROFIL

Vänner, jag har precis fått reda på att jag är nominerad till årets träningsprofil i Lifestyle Awards. Så himla roligt och det är en ära att få vara nominerad! Har ni en minut över så får ni mer än gärna gå in och lägga en röst på mig HÄR! Skulle bli så glad då ♥

Sedan glöm inte rösta på min kära pojkvän som är nominerad till årets podcast (Framgångspodden). Så kul att vi båda är nominerade 🙂 Puss, på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar om du efter att du ätit märker det på din mage? Typ svullen eftersom du äter så stora portioner? Har du testat fodmap? Vad tycker du om det? De säger att frukt är svårt att bryta ner och att man knappt ska äta frukt..? Vad har du i din smoothie på morgonen och hur mycket har du i av det du har? Du är så bra kram

  Linnea 2017-11-06 01:37:36
  Svara
 • Vad roligt! Stort grattis. Jag har röstat. 🙂

  Hanna 2017-11-05 20:40:59 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Självklart ska jag rösta 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-05 20:12:52 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Så otroligt snällt och gulligt att du/ni läste upp och svarade på min fråga i vloggen. Jag blev så himla glad när jag såg det i morse, helt klart bland det roligaste som har hänt på länge! Hälsa Pärlan krya på med öronen, ikväll slipper jag äntligen ligga sömnlös och grubbla 🙂

  Johan 2017-11-05 14:58:35
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind