Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR KROPPEN TAR SLUT

Jag och –> Kjersti

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen? Själv mår jag äntligen bra igen. Från förra veckan efter jag kom hem från TV-inspelningen fram tills igår har jag varit så trött. Hela kroppen har bara känts helt utmattad och jag har inte ens orkat svara på mina mail (vilket är väldigt ovanligt för att vara mig). Har tagit mig iväg till gymmet en gång men det var verkligen fruktansvärt. Hela kroppen bara sa nej så jag fick ta det väldigt lugnt. Tror det här beror på att jag haft en väldigt stressig vår som blev extremt maxad nu de senaste veckorna. Så mycket jobb + massor av saker med lägenheten och renoveringen. Puh! Blev nog för mycket och min kropp sa ifrån och då måste man lyssna. Vilade en hel del i helgen och har jobbat på halvfart de senaste dagarna så nu känner jag mig mycket piggare igen.

Var även hos min underbara naprapat Kjersti i måndags och det var sååå välbehövligt. Min kropp var så sliten och trasig efter TV-inspelningen jag gjorde men det fixade Kjersti. Hon är verkligen BÄST och behöver ni en bra naprapat så gå dit! Förutom stela och onda muskler ser även min rygg ut så här…

Här har det börjat att läka men ajaj vad ont det har gjort! Men men nu ska jag sluta klaga här! Nu ser jag en lugnare period komma och en magsik sommar! Berättar mer om planerna i ett inlägg imorgon 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • AJ! Vad har du gjort på din rygg? Är det något du fått från inspelningarna eller din träning?

  Filippa 2017-06-22 09:34:01 http://www.sweetpain.se
  Svara
 • Hej! För något år sedan så skrev du väl att du inte åt sojaprodukter men har du börjat med det igen?
  Du har ju många recept med tofu 🙂

  Gabriella 2017-06-21 15:54:50
  Svara
 • AJ! Jag får ont när jag ser bilderna X)
  Men hoppas det var kul under inspelningen. Hoppas man får se på det snart här! 🙂
  Och bra utav dig att vila upp dig och lyssna på din kropp! 🙂

  Caroline 2017-06-21 15:34:09 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag är vegan och äter regelbundet, inga bönor och så, inte heller mycket fett, inget gluten osv. Men ändå efter att jag blev vegan har jag fått magproblem (uppblåst), dricker mycket vatten med.. är du aldrig uppblåst?

  Karin 2017-06-21 14:17:22
  Svara
 • Hej Ida.
  I flera tidigare inlägg som jag läst nu har du skrivit om hårmineralanalys. Jag undrar vart man kan göra det? Har du du någon att rekommendera?

  Hälsningar Erika

  Erika 2017-06-21 13:26:59
  Svara
 • Härligt att du lyssnar på din kropp☺.
  Men hur fick du märkena?

  Kram

  Mathilda 2017-06-21 08:12:35
  Svara
 • Försök vila upp dig så mycket det bara går! Ser även fram emot att få följa er husbilssemester i sommar!

  Josefine 2017-06-21 07:58:33 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind