Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NY KAMERA + HUNDVAKT

img_8292.jpgimg_8293.jpg

God måndag fina ni! Hoppas ni haft en fin helg? Det har i alla fall jag. Igår så passade jag detta lilla chramtroll som heter Migo. En liten Yorkievalp som är så söt! Älskar verkligen hundar och funderar just på en sådan liten Yorkie terrier eftersom de är allergivänliga. Kände faktiskt inget av honom igår trots att jag gosade loss med honom och att han var valp. Vet inte om jag inbillar mig men brukar vara mer känslig mot valpar. Kan det stämma?

Jag och Migo lekte hemma och sedan tog vi eller i alla fall försökte vi ta promenader. Haha. Inte lätt när allt i denna nya värld är så spänande. Vi kom några 100m i alla fall med 1000 stopp på vägen. Inget vidare träningspass direkt 😀

 

img_8264.jpgimg_8266.jpgimg_8272.jpg

I lördags blev det dock ett benpass på gymmet. Skriver mer om det i veckan. Efter det så gick jag och köpte en kamera. Har just nu en bra vloggkamera men behövde en som jag kan ha hemma på stativ som har bättre ljud. Har kollat och funderat i över ett halvår nu men ingen som är perfekt då det alltid finns något jag inte gillar på dem. Beslutade mig först för en Canon 80D men efter att ha testat den lite i affären så vågade jag inte köpa den då objektivet lät för mycket och det kommer att höras i inspelningen.

Det fick därför bli en Sony a6500. Sony ska ju vara absolut bäst på film men har ett stort minus och det är att det inte finns en skärm som man kan flippa så man kan se sig själv. Detta är inte för att jag måste se på mig själv utan för att jag ofta filmar själv och måste se om jag är i bild, om jag är i fokus och om det spelar in. Superviktigt! Men löste det genom att sätta på en skärm ovanpå så man kan hålla koll. Har inte testat den än så kan inte säga om den var bra eller ej men det hoppas jag till det priset. Har hört så mycket gott om just Sony när det gäller film. Om någon av er har erfarenhet av en Sonykamera så kom med alla tips ni kan.

Var i butiken så länge (3 timmar) så blev även en liten fikapaus. Gillar ni inte mina videos efter det här blir jag knäckt 😀 haha. Nej nu ska jag klippa lite videos innan jag ska iväg på en intervju med en tjej jag kanske ska anställa. Ha en fin dag! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag har ett problem. Jag tränar ofta och är i god form, men jag har jättesvårt med kosten. Jag överäter ofta och småäter när jag har tråkigt, vilket inte är så bra. Jag får det ännu värre att hålla mig borta från sötsaker och proccerad mat dagarna kring mensen. Hur ska jag göra för att sluta överäta och småäta?

  Lina 2017-01-23 18:50:21
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Det är svårt för mig att säga då jag skulle behöva se en översikt på ditt matintag. Men fundera på… Äter du ordentliga portioner av bra mat så du håller dig mätt? Äter du saker som triggar igång suget? Har du någon näringsobalans i vitaminer/mineraler eller i hormoner?

   Jag kan också bli så att jag tänker på mat när jag har tråkigt även fast jag är mätt. Det bästa tycker jag är att dricka te, ta en promenad eller hitta på något att sysselsätta sig med 🙂

   När det gäller tillskott så Krom hjälpa mot sötsug… Krom: http://welloteket.se/produkt/krom/

   Kram

   ida warg 2017-01-23 19:57:20
   Svara
 • Gillar din nya blogg, layouten är finare här tycker jag 🙂

  Linn 2017-01-23 14:23:24 http://nouw.com/livetbylinn
  Svara
 • Hade du inte en systemkamera ? Nikon som du fotograferade med?

  Tommy 2017-01-23 13:59:28 http://tommytott.com
  Svara
  • Svar på Tommys kommentar.

   Jo jag hade det innan då jag haft långt samarbete med Nikon. De är super att fota med men passade inte lika bra till film och just nu filmar jag mest 🙂

   ida warg 2017-01-23 19:59:04
   Svara
 • Åh alltså valpar 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-23 13:18:12 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vad roligt med ny kamera!

  Hanna 2017-01-23 09:47:53 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Vad är de för vlogkamera du använder? 🙂

  Sanna 2017-01-23 08:40:58
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind