Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG

ida warg leopard metro mode

Hej fina du och välkomna till min nya blogg! Känns så kul och spännande att bli en del av Metro Mode. Från första mötet har jag verkligen fått en positiv bild av sajten och alla som jobbar med den så ser verkligen fram emot det här.

För er som inte varit inne på min blogg innan så heter jag Ida Warg, är 30 år och kommer från början från Åmål. 2006 var jag med i TV3:s dansprogram Floor Filler där jag kom på en 3:e plats vilket sedan gjorde att jag fick massa jobberbjudanden som gjorde att jag flyttade till Stockholm. Gick sedan 3 år på Balettakademien innan jag bestämde mig för att jobba med media istället. Nu driver jag denna bloggen, min youtubekanal och har en podd tillsammans med Viktor Frisk som heter Den Friska Wargen. Driver också min webshop med ekologiska tillskott som heter (reklamlänk) Welloteket.

Här på min blogg kommer ni hitta allt möjligt. Brukar säga att det är en livstilsblogg med fokus på hälsa. Jag själv äter 99% vegansk kost så vill ni ha inspiration till det så kommer ni hitta massa härliga recept. Det kommer även bli massa träningsinspiration med övningar och hela pass. Ska även flytta till ny lägenhet tillsammans med min kille Alexander Pärleros snart, så kommer nog också bli en hel del inredning här framöver.

Har ni önskemål på inlägg som ni vill se i bloggen så kom mer än gärna med dem? Brukar vara bra på att lyssna på mina läsares önskemål och även svara på kommentarer. Hoppas vi ses och ha en fantastisk dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • ÄLSKAR både din blogg & Youtube kanal så ska bli kul att fortsätta följa dig här 🙂 ?❤

  Emelie 2017-01-20 23:16:34 http://nouw.com/ejoh
  Svara
 • Vad roligt! Ska bli spännande att fortsätta följa dig 🙂

  Janina 2017-01-20 16:26:57 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Så spännande :). Roligt med nystart för dig också 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-01-20 15:46:07 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vad roligt att blogga på ny portal. Jag kommer säkert klicka in på gamla bloggen av bara farten. 🙂

  Hanna 2017-01-20 12:53:18 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Vad kul! Jag följer dig slaviskt på Yotube! =) Så jag lär göra det här med! Tack för all inspiration! Kram

  Linda 2017-01-20 10:59:02
  Svara
 • Neeej! Haha sorry men det går inte att pinna (Pinterest) från metromode-bloggar (trots Pinterest-knapp) o jag brukar pinna dina recept… Buhuuuu!

  Julia 2017-01-20 10:26:43
  Svara
 • Vad kul! Men jag ser att bildkvaliten är skarpare och bättre i din gamla blogg. Tänkte att du vill kolla upp det 🙂 Kram

  Sofia 2017-01-20 08:56:58 http://www.sofiawigren.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag väntar så på progetseronkrämsinlägget! 😀 När kommer det? 🙂

  Milla 2017-01-20 07:49:26
  Svara
  • Svar på Millas kommentar.

   Postar det på söndag tänkte jag 🙂 Kram

   idawarg 2017-01-20 10:30:36
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    oh, just det! Jag är ju 26 år och har precis fått min mens, fick förra året i men mensen kom kanske var tredje månad eller mer sällan, sen började jag med agnus castus ochjag är överlycklig, nu har mensen kommit tre gånger med ca 1 månad i mellan, den kanske är 6 DAGAR sen, inte fler månader och jag HAR mens. Så du kan ju förstå hur dåligt jag mått under mina år…. MYCKET hormonella obalanser som hindrat mig från att vara denna glada jag är, plus att jag nu lättare kan hålla vikten och inte lider av de sjukliga (!!!) sötsuget efter både mat och godsaker.

    MEN nu blir jag bara svullen två veckor innan mens, ändå ganska mycket så att jeansen spänner på låren och så vips när mensen kommer så försvinner vätskan/svullnaden och nu sitter jeansen löst på låren ( eller jag känner det, syns ju ej så , fast jag ser svullnaden, blir inte alls lika söt i ansiktet när jag svullar, allt svullnar haha!) Till min fråga, ska det vara så här?! Eller är det för att jag har lågt progesteron så jag behöver hjälpa till då med krämen? 😀

    Krämis (krämis skulle jag skriva men det passade ju bra, haha)

    Milla 2017-01-20 12:28:13
    Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    TACK fina du! 🙂

    Milla 2017-01-20 12:23:24
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind