Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TATUERAT ÖGONBRYNEN – 3D TATUERING

3d-ogonbryn-fore-efetr3d-ogonbryn-tatuering

Bild 1: Före // Bild 2: Efter påfyllning (besök nr 2)

God morgon vänner! Kan ni fatta att det är julafton imorgon? Det kan inte jag i alla fall. Jag vet inte vad ni har för väder men här är det typ mer höst/vår känsla. Men men mysigt ändå!

Ni som har följt mig på youtube vet att jag har tatuerat mina ögonbryn (3D tatuering). Ändå sedan jag fick reda på att det fanns har jag velat göra men inte vågat. Jag älskar snygga ögonbryn men har alltid haft problem att få till mina som jag vill. Höll typ på 15 min varje morgon med dem innan jag gav upp. haha. Det beror även på att jag varken har tålamod eller kunskap om hur man ska måla dem. Helst skulle jag bara vilja att allt smink satt fast så man slapp det varje morgon. Nu kanske ni tänker ”Varför går du inte bara osminkad?”. Det gör jag ganska ofta men jag älskar också smink.

Det värsta jag vet är att ta på mascara! SÅÅÅ boring så har många gånger funderat på att göra fransar men jag tror inte att jag kommer klara av att sköta dem + att jag inte orkar att gå regelbundet och fylla på. Någon av er som gjort fransförlängning? Gillar ni det? Kan man sova med sovmask? Haha.

Men nu till brynen. Jag var livrädd att det skulle bli onaturligt och fel form på dem och hade inte hittat någon i Stockholm jag tyckte gjorde fina. Sedan hittade jag Malika på instagram och blev kär! Allt såg så naturligt ut och jag gillade formen på de hon gjorde så jag ringde dit och bokade tid för konsultation. När jag kom dit kändes det bra och hon ville inte ändra formen på mina utan bara fylla i dem och inte göra för många strån då de lätt kan flyta ihop då. Bäst av allt är också att jag inte behövde ta bort något av mitt hår på brynen!

Första bilden ovan är innan jag gjort något och bild nr 2 är direkt efter jag fyllt på (besök nr 2). Kan bara säga att jag älskar dem och jag hoppas att färgen håller i sig. Efter första gången så gick en del bort men nu efter påfyllningen ska det hålla bättre. Det gjorde inte ont alls (enligt mig) och tog ca 1,5 timme då 30 min var att måla i formen, 30 min vänta på bedövning och sedan tog själva tatueringen ca 20 min.

Jag gjorde hela bryn och de kostade 3 995 kr och då ingår en påfyllning efter 6 veckor. Just nu är jag supernöjd och så skönt att vakna upp med snygga bryn 🙂 Kan uppdatera er om hur de håller. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fint det blev! Förresten, gjorde inte du hårborttagningsbehandling med laser på bikinilinjen? Hur gick det/blev det? Kan du inte skriva lite om det, är nämligen också sugen då jag har väldigt mycket hår på för mig oönskade ställen.

  Kram!

  Emma 2016-12-26 21:05:20
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar vad använder du för en sovmask. Jag är letar efter en sovmask. Hoppas att du kan lägga upp en länk vilken sovmask du använder. Kramar

  Melina Andersson 2016-12-23 16:33:07
  Svara
 • Usch vad tiden går fort, men mysigt med jul, men jag vill ha snö.
  Inte flera decimetrar med snö, men i alla fall så det är en hinna på marken! haha
  Blir ju mysigare, ljusare och framförallt juligare då 🙂

  Snygga ögonbryn! Skulle själv behöva fixa till mina, då jag har ett ”hack” i ena ögonbrynet. Ena ögonbrynet är kortare än det andra… haha!

  Men annars så hoppas jag att du kopplar av massor, med så LITE stress som möjligt nu när du är i Åmål!
  Ha det gott! 🙂

  Caroline 2016-12-23 10:23:51 http://blackmary.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind