Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLUTENFRI VEGANSK PASTA MED TOFUWOOK – RECEPT

♥ Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket ♥pasta-vegan-tofuvegan-pasta-glutenfri

Gooood morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Jag är peppad på denna dag. Inte för att det händer något speciellt direkt haha eller jo förresten skojade bara. Ska ju skriva på ett kontrakt som innebär nya äventyr 2017. Kommer snart berätta mer 🙂 Sedan ska jag även fixa naglarna hos min finis Celina.

Men nu till dagens ämne på inlägget PASTA! Jag har alltid varit en pastaälskare och när jag var liten levde jag på pasta och nudlar. Pasta var nog det jag saknade mest under alla åren jag åt glutenfritt. Men nu har det ju kommit så många bra glutenfria pastasorter och vi har tagit in flera av dem på Welloteket.

Ni kan nu hitta glutenfri pasta på teff, hampa, kikärtor, linser, råris mm –> HÄR. Vi har även tagit in mina gutenfria veganska favorit wraps och olika flingor och puffar som ni även hittar på länken ovan.

Men nu till mitt favoritrecept som jag just nu skulle kunna äta till frukost, lunch och middag varje dag just nu 😀

RECEPT PÅ GLUTENFRI VEGANSK PASTA MED TOFUWOOK

INGREDIENSER: 
Glutenfri pasta (jag använde teffpasta)
1/2 paket tofu
Grön sallad/isbergssallad
1 stor morot
2 tomater
groddar
1/2 pressad citron
ca 1 dl krossade tomater
Salt, peppar, basilika

GÖR SÅ HÄR: Koka pastan enligt anvisningar. Skär upp mycket sallad, tomater, tofu, groddar och morot och stek i lite olja och tamaris i ca 5 min. Häll på krossade tomater, pressad citron och krydda med salt, peppar och basilika. Låt puttra i några minuter. Blanda sedan ihop med pastan. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Älskar verkligen alla veganska recept du delar med dig av! 😀 Tänkte höra om du har några tips på recept nu inför julen? Till exempel veganska alternativ till julköttbullar m.m. Kram!

  Karolina 2016-12-15 22:03:45
  Svara
 • vad mysigt med blommor! 😀

  Amanda 2016-12-15 07:19:20 http://nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Hej ida! såg att du fått in tonys choklad på welloteket Så kul!!! Älskar den, men undrar lite om den mörka är vegansk? Jag älskar den med havssalt och mandel samt den som bara är mörk.. Men undrar om dom är vegansk?

  Gyrm blogg:D

  ronja 2016-12-14 20:53:39
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver din hjälp. Vad kan jag som vegetarian, äta istället för fisk? Behöver få i mig omega 3 bl.a och andra bra näringsämnen som finns i fisk. Har ätit fisk tidigare, men har blivit dålig på att få i mig det den senaste tiden. Plus att jag kanske känner att jag egentligen inte vill äta det… Har ej ätit kött på ca. 2 år, men fisk har jag ätit ca 2 ggr i veckan tills för 1 månad sedan. Har du tips?? Du är väldigt inspirerande!

  Anastasia 2016-12-14 20:21:01
  Svara
 • Ser jättegott ut 😀

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-14 18:56:49 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Huuur så gott det där ser ut? Blir så inspirerad av dig och försöker leva mer vego/veganskt! På min blogg nouw.com/Amandawibergs så lägger jag just nu ut juliga veganska recept varje onsdag fram till jul. Kallar det Vegolicious julspecial ?? skulle verkligen bli så glad om du ville kika in serien❤️ Kram till dig Wargen

  Amanda 2016-12-14 18:08:03 http://nouw.com/amandawibergs
  Svara
 • Ser riktigt gott ut!

  Ellen 2016-12-14 17:11:21 http://ellenshorselife.blogg.se/
  Svara
 • Det ser så gott ut, måste testa!

  Emma 2016-12-14 16:36:08 http://nouw.com/emmalil
  Svara
 • Hej! Jag funderar på att tatuera ögonbrynen jag med. Kan inte du ladda upp några bilder på hur dina ögonbryn ser ut idag efter behandlingen? Hur långt tid tog det för det att läka? Blev resultatet som du hade önskat?

  Kram!

  Lisa 2016-12-14 09:04:38
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Ja men det kan jag göra. Ska fylla på dem på lördag så kan ta en för/efterbild då 🙂
   Kramis

   idawarg 2016-12-14 11:51:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind