Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILL TILLBAKA

hotellfrukostspa-dubai-hotelspa-dubai-sharaton-hoteldubai-mallskridskor-dubai-mall

God morgon älsklingar! Jag längtar redan tillbaka till Dubai. Helt sjukt att det kan vara så stor skillnad på väder. I Dubai, strålande sol och 30 grader varmt och här kolsvart och iskallt. Men men jag ska inte klaga för jag älskar december i Sverige. Så mysigt med julstämning.

Överst ser ni i alla fall min magiska frukost jag åt varje morgon. Hur lyxigt att kunna plocka en stor tallrik ed färsk tropisk frukt. Åt drakfrukt varje morgon och tycker det är så himla gott. Egentligen smakar det inte så mycket men ändå så galet gott. Ska man köpa en drakfrukt i Sverige så kostar det typ 40-60kr för en enda frukt! Så dyrt! Har ni smakat drakfrukt? Gillar ni det?

Tog även massage på hotellet då jag haft så himla ont i nacken det senaste. Var tvungen att avboka min sista tid med min naprapat för att jag inte hann. Men då passade det bra att hotellet hade grymma massörer! Gillade även att man efter massagen fick en kanna te och nötter vid en magsik utsikt.

Nej nu ska jag sluta babbla och sätta fart! Mycket att stå i. Vill ni se mer från Dubai så kolla alla vloggar nedan 🙂 Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag har testat på drakfrukt. Det var helt ok, men inte jag kommer köpa igen tror jag? haha
  Jag tyckte det smakade lite som en väldigt mild kiwi, med en lätt som av banan.
  Och för mig som anser att kiwi är en av mina favoritfrukter, samt att jag gillar smakintensiv mat… så väljer jag kiwi framför drakfrukt! 😉
  Men… det är ju kul att testa på nya saker emellanåt också! 🙂

  Caroline 2016-12-08 18:56:53 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag älskar dina vloggar från Dubai, så härligt! Jag har ett tips åt dig som smakar så sjukt gott, torkade granatäpple kärnor som säljs i påsar vid nötter och andra torkade frukter/bär, smakar nästan som gojibär fast sååå sjukt mycket godare, hihi. Finns på Coop 🙂 kram

  A 2016-12-08 17:07:16
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst vill jag säga att jag älskar din blogg och din youtubekanal! Nu till min fråga. Oftast så kör du ett ”helkroppspass” på gymmet. Undrar därför om det är bättre än att alltid fokusera på en kroppsdel i taget? Vad är det bästa att köra, i längden?
  Kram!

  Pauline 2016-12-08 07:29:13
  Svara
 • Hej! Jag är en 15 årig tjej som har varit vegetarian ca tre månader nu. Har funderat på att rensa bort alla produkter jag har som är testade på djur, då det inte alls känns bra när jag använder djurtestat smink, schampo, osv. Dock är jag ganska ung och har inte så mycket pengar, så nu till min fråga:
  Har du några tips på bra schampon och balsam som inte kostar en förmögenhet och som är cruelty free? Tycker det är svårt att hitta.. :/

  Adina 2016-12-08 07:27:12
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind