Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IBLAND MÅR JAG INTE SÅ BRA – THERESE LINDGREN

Boken är ett pressutskick:

Therese Lindgren bok jag mår inte så bra

God morgon älsklingar! Så var det fredag igen då. HERREGUD säger jag bara! Det går undan nu! Idag blir det ingen träning då jag först ska till kontoret och ha en anställningsintervju med en tjej för Welloteket och sedan i eftermiddag ska jag på ett event som Nelly bjuder på. Känns som det kommer bli heeelt galet coolt! Vet inte så mycket mer nu än att vi är ett gäng som ska ut till ett slott och sova över och vi har blivit kittade med de coolaste kläderna. Yeey!

Men nu först måste jag ge er 2 grymt bra boktips. Jag börjar ju varje morgon med att dricka citronvatten och läsa bok. Jag har nyss läst ut The China Study som var grymt bra! Samma dag som jag läste ut den fick jag hem min fina vän Therese Lindgrens nya bok ”Ibland mår jag inte så bra”. Jag har börjat läsa och är helt fast! Den tjejen är så grymt bra och så fint att hon delar med sig av sådant som andra kanske inte vågar. Tror det kommer hjälpa många! Therese alltså, du är så cool!

Där fick ni 2 bra boktips en fredag som denna. Nä hörrni dags att sätta fart! Ha en grymt bra dag så hörs vi imorgon igen ♥ Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Detta är helt orelaterat till inlägget men jag undrade om du inte kunde göra ett inlägg om olika typer av mat, tillskott, örter etc som kam vara bra om man har problem med magen? Älskar din blogg!

  Erica 2016-11-19 08:06:27
  Svara
 • Therese bok är sååå grym! Bästa jag läst, dock har jag inte läst klart än men är helt fast.. Själv lider jag inte av psykisk ohälsa men den boken är så himla intressant ändå!?

  Amanda 2016-11-18 19:24:47
  Svara
 • Jag läser oxå Therese bok och är helt fast!! Så modigt av henne att dela med sig av så svåra saker <3. Ha det så bra på slottet. Kram <3

  Carola 2016-11-18 16:29:46
  Svara
 • Jag ska läsa den tänkte jag så fort jag kan läsa igen, just nu faller böcker ner i knät så fort jag ska läsa dem. Det är en sorg men får helt enkelt ha det så tills jag mår bättre :). Hoppas du får det underbart på slottet 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-11-18 11:39:22 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind