Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIFTFRI VATTENFLASKA I GLAS

giftfri-vattenflaska-glas-glasflaska-bkr

Ni hittar flera olika färger på giftfria glasflaskor från Bkr HÄR! (Jag har Rosy)

God morgon mina finisar! Hoppas ni mår lika bra som mig?! Förra veckan var jag lite låg men nu känner jag att jag har fått massor med energi tillbaka! Wohoo 🙂 Idag ska jag börja dagen med att spela in ett program med SVT. Säger till när det kommer upp på webben. Kommer bli superkul! Efter det ska jag kanske träffa en kompis för att spela in ett collab till youtube och sedan blir det poddinspelning. Woop, fullt ös idag med andra ord men så sjukt kul!

Men nu till ämnet! Kan vi ta en tyst minut för min nya flaska från Bkr! Jag har använt de här glasflaskorna dagligen och har nog runt 5st i olika rosa nyanser hemme men denna alltså! MUMS! Kanske är den som gör mig så pepp på livet 😀 haha. Vi har nu äntligen fått in dem på Welloteket och ni kan hitta alla olika färger HÄR. Har ni önskemål på någon färg ni vill vi ska ta in så säg till så fixar jag? 🙂

Innan jag började med dessa så drack jag alltid ur gamla plastflaskor. Sedan fick jag skäll om att de ger från sig gift som inte alls är bra då det kan ställa till i hormoner och allt möjligt. Då letade jag upp de här flaskorna från Bkr och har sedan dess varit fast och nu har jag en hel samling här hemma. De är med överallt och jag älskar dem! Så coolt att de nu finns i min egen webshop!

(Länken är en reklamläk till min egen webshop Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hej Ida jag undrar hur och vart man kan köpa dessa bkr vattenflaskor. Kan man köpa de på Welloteket eller? Svara snälla på min fråga kanske i din vlogg för jag skulle jätte gärna vilja ha en sån???❤️ Älskar dig så mycket

  Zerda 2017-02-02 22:11:50
  Svara
 • I discovered many new things from your article. Thank you for this!

  bulesky 2016-10-05 05:18:29 http://www.bulesky.se
  Svara
 • Lycka till med med SVT program.

  Rabattkoder 2016-10-05 00:12:05 http://kupongnytt.se
  Svara
 • Bästa flaskorna! Kan ni ta in extra Bkr-korkar? 🙂

  Sofia 2016-10-04 23:08:02
  Svara
 • hej
  jag har ofta ont i min mage är en vegansk kost bättre för magen än vad en kost med kött och mjölkprodukter är ?
  mvh//Linda

  Linda 2016-10-04 20:38:47
  Svara
 • Men åh jag visste inte ens om att dessa flaskor fanns! Låter ju superbra och himla smidigt 😀 Snygga är dom med!!

  MIKAELA - Mitt livs resa mot viktnedgång 2016-10-04 20:27:03 http://mikaelaandersson.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har för cirka en månad sen börjat med MSM, chlorella och D-vitamin, från welloteket såklart ? Grejen är bara den att jag nu varje dag är så sjukt trött, oavsett hur mycket/lite jag sover. Kan lätt sova 10-12 timmar när jag är ledig. Läste på D-vitaminen att man kan behöva ta magnesium också, tror du att det är det jag behöver? Ingen aning om det beror på årstiden, att det är mycket på jobbet, eller om jag behöver mer vitaminer/mineraler. Vad tror du? ?

  Josefin 2016-10-04 19:02:40
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefine! Jag kan säga som så här att jag den senaste veckan också varit sjukt trött. Tror det är väderomslaget som sker från sommar till höst + att det är mycket mörkare. Sedan så är Chlorella och MSM väldigt utrensande så även det kan ta på energin.

   Spirulina är något som gör mig väldigt pigg så du kan testa det. Magnesium är bra men det är något som gör musklerna avslappnande och vi brukar rekommendera att ta det på kvällen då man kan bli trött av det så kanske inte kan hjälpa dig att bli pigg 😀 Haha. Så Spirulina är en bättre ide 🙂 Kramis

   idawarg 2016-10-04 19:12:02
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har haft en svullen mage nästan hela mitt liv. Du har ju pratat en del om gluten och gluteöverkänslighet och jag undrar om du tror att det är det jag är? Jag vet att jag får svullen mage av socker men när jag inte äter det så har jag ändå en svullen mage. Ska man typ prova några veckor utan gluten och se om det blir bättre eller hur ska man få reda på om man är överkänslig? Och tack för en fantastisk blogg och youtubekanal?
  Kraam

  Iris 2016-10-04 17:44:52
  Svara
 • sorry Ida, detta har inget med inlägget att göra men asså garvet när jag lyssnade på podden imorse och viktor ba ”har kossor hjärna??”. hahaha. Helt seriös också. han är så rolig, orkar knappt. Ni är sånt bra team som kompletterar varann <3

  ISA 2016-10-04 17:22:30 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Hahaha alltså Viktor. Jag lyssnade faktiskt på avsnittet och jag dog också av skratt när Viktor säger det 😀 Hahaha! Tack snälla <3

   idawarg 2016-10-04 19:25:57
   Svara
 • Det låter verkligen som ett riktigt bra alternativ till plastflaskorna.

  Hanna 2016-10-04 13:57:23 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Va roligt! Jag har länge gått i tankarna att köpa en (eller 3 :D)
  Men om man är en klant som jag och har en dålig ovana att tappa saker i tid och otid så behöver man ju något som håller ganska bra. Så min fråga är därför om dom är ömtåliga?

  Förövrigt så gillar jag att du länkar dina saker och kläder! Underlättar så mycket om man ser något man gillar! Så jag hoppas verkligen att du fortsätter med det :*

  Hoppas du får en fantastisk dag <3

  Lina 2016-10-04 10:57:39
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh tack vad kul att höra <3 <3 Haha jag känner igen mig i det där, tappar min iphone ca 5 gånger/dag och ja även flaskan även om den inte slinker lika lätt. Har du gummifodralet på så är den inte ömtålig alls. Jag har tappat min många gånger 🙂

   Tack fina! Detsamma <3 Puss

   idawarg 2016-10-04 12:02:18
   Svara
 • http://www.betteryou.se/kosttillskott-1/alla-produkter/art-och-havreprotein-1-kg-fullvardigt-vegetabiliskt-protein

  Kanske något att ta in till welloteket!!!

  jennifer 2016-10-04 07:39:20
  Svara
  • Svar på jennifers kommentar.

   Ja jag har funderat på det men är lite kluven då det ej är ekologiskt. Vi vill helst att allt ska vara eko. Maila företaget och se till att ded gör produkterna eko 🙂

   idawarg 2016-10-04 08:38:51
   Svara
 • Varenda, varenda inlägg innehåller reklam och någonting att köpa. Tråkigt!

  Anna 2016-10-04 07:12:45
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag skriver ut det för annars får jag 100 frågor om vart grejerna kommer från. Gör jag ett träningsinlägg och har på mig kläder får jag frågan vart kläderna kommer från, duschar jag får jag frågan kom vart schampot kommer från, svarar jag på en fråga så är det ofta om kost eller kosttillskott och skulle jag svara ät maca så frågar folk vart de kan köpa maca. Då är det lika bra att länka med en gång och eftersom jag är en av de som följer reglerna så skriver jag ut att det är reklam. Jag skriver reklam fast jag inte ens får betalt många gånger pga att jag inte vill bli dömd för något. Ofta är länkarna till min egen webshop och jag får inte betalt av att länka men visst vi får in pengar i Welloteket om ni köper något men jag kan säga att jag inte tagit ut en enda lön för 2 års arbete med Welloteket då vi investerar allt i nya varor, lokal och personal.

   Men nog om det. Varför jag länkar med en gång är för att slippa onödigt arbete i efterhand då jag måste sitta och svara på 100 frågor om vart grejer kommer från. Så nu vet du det och gillar du det inte så passar kanske inte min blogg passar dig.

   idawarg 2016-10-04 08:37:13
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    De flesta fattar varför du länkar och uppskattar det, finns bara få som tycker såhär o ger trista kommentarer! Kram på dig Ida

    Lovisa 2016-10-04 21:20:58
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind