Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ EKOLOGISKT TE

te ekologiskt welloteket naturligtte ekologiskt welloteket

Kolla in nya presentteerna från Natural Temptation HÄR.

Goood måndag finisar! Hoppas ni mår toppen! Själv är jag såå taggad på min favoritdag måndag. Idag ska jag fixa nya naglar, träna och podda. Kan ju inte bli bättre 🙂 När jag var på kontoret i torsdags så la jag upp de här nya teerna på Welloteket och jag kunde inte sluta kolla på dem så var tvungen att fota. Visst är de fina? Så bra att ta med sig som present när man ska bort! Älskar dem 🙂 Ni kan hitta dem HÄR om ni vill läsa mer.

För ett år sedan var jag verkligen en kaffetjej och jag gillade verkligen inte te men en dag bestämde jag mig bara för att vänja mig av med kaffe och började då dricka te och nu är jag fast. Jag älskar verkligen te! Så himla gott. Mina favoriter är gröna teer elle te med smak av chai, vanilj eller matcha. MUMS! Gillar ni te? Har ni något favoritte ni kan tipsa mig om som jag måste testa? 🙂 Puss, I

(Länkarna är reklamlänkar till min egen webshop)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur du ställer dig till sojaprodukter. Man har ju hört att det inte är så bra att få i sig för mycket soja. Jag äter både sojayoughurt, dricker sojamjölk, äter sojabönspasta varje dag… Är det farligt? Tacksam för snabbt svar!!

  Molly 2016-09-24 19:21:44
  Svara
 • Khoisan tea har ett som heter Rooibos vanilj te, och åhmajgad det är så gott! Jag älskar vanilj och det här är gjort på äkta bourbonvanilj. Eko, koffeinfritt och kravmärkt! Muuuuuums.

  Pernilla S 2016-09-23 00:14:20 https://www.instagram.com/pernillasvanhem/
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill tipsa om pukkas te med kamomill, vanilj och manukahonung. Supergott! ?
  Perfekt på kvällen eller om man känner sig lite krasslig.

  Jennifer 2016-09-20 22:49:46
  Svara
 • Lösviktste, mina favoriter är alla gröna typ kustfägring, goji & Havtorn, ekologiskt äpple & Fläder, Miss Saigon och Mareld! Kan varmt rekommendera att testa några av ovanstående. Så mycket godare än de flesta påstéer!

  Joanna 2016-09-20 19:38:18
  Svara
 • Dessa ska jag verkligen testa! Ekologiska téer med fina förpackningar, väntar bara att få testa hur de smakar! 😀 Tack för en otroligt bra blogg Ida!

  Elin 2016-09-20 17:59:02 http://elinlundström.se
  Svara
 • Hej Ida, tack för bästa bloggen 🙂
  Jag har sen en tid tillbaka känt mig sjukt omotiverad till träning. Jag vet inte riktigt varför. Jag tror det är för att jag känner att det händer INGET längre. Har tränat på gym i ca 2 år. Hur ska man hitta tillbaka till motivationen när man har tappat den? Känner ingen lust att testa något nytt (haha sjukt negativ xD).. Hur ska jag göra för att se mer resultat? Tror att det skulle ge mer motivation igen.. Tränar nu ungefär 3 ggr i veckan, men skulle vela träna 4-5 eftersom jag har ett stillasittande jobb. Äter bra.. Jag är ganska liten i kroppen och har alltid varit det, men ändå med lite former (höfter). Är det bara att skärpa till sig och ta sig till gymmet och bara köra? Men om man inte känner orken? Motivationen? Ja vad gör man då…? Kram

  emma 2016-09-20 16:16:22
  Svara
 • Hej Ida!

  Efter att du har pratat en hel del om Spirulina så bestämde jag mig för att köpa hem det.
  Mitt problem är att jag inte har en mixer och kan inte göra smoothies. Är det ändå gott
  att ha i yoghurt med bär osv? Är osäker på vad jag kan göra..

  Mvh Ida

  Ida 2016-09-20 14:17:05
  Svara
 • clippers vita te med hallonsmak! mums! dessutom ekologisk och snygg förpackning! 😀

  emma 2016-09-20 09:13:04
  Svara
 • Blåbär från friggs och citron ingefära från samma märke

  Malin 2016-09-19 23:11:06
  Svara
 • Hej,
  Jag har en liten fråga. Jag äter D-vitamin och B12 (har inte ätit det på ett tag dock) men det brukar jag göra hela hösten/vintern/våren iallafall. Nu har jag beställt MSM och Cellenzym från Welloteket. Jag förstår att man ska äta MSM tillsammans med C-vitamin. Min fråga är dock om man ska äta alla vitaminer tillsammans på morgonen eller om man ska ta det på olika tider på dagen. Blir lite osäker och vill inte börja äta det innan jag vet när man ska ta 🙂

  Mvh Emma

  Emma 2016-09-19 22:26:18
  Svara
 • Hej!
  Jag har länge funderat på att bli vegetarian, men det är en sak som stoppat mig som du kanske skulle kunna hjälpa mig med? Jag har svårt med vad jag kan äta istället för köttet. Jag vill absolut inte köpa halvfabrikat som man bara värmer för det känns inte alls nyttigt eller hälsosamt. Men vad kan man ha? Bönor är inget min mage gillar då den svullnar upp och jag får ofta jätteont. Kikärtor tycker jag smakar lite mjöligt.. Är tofu bra eller är det också halvfabrikat? Hade blivit jätteglad om du kunde hjälpa mig med detta!
  Kram Moa <3

  Moa 2016-09-19 21:15:43
  Svara
 • Åh! Jag älskar verkligen te. Vilken som är min favorit varierar, just nu är jag helt inne på Pukkas original chai. Finns ett som heter något i stil med Södershöjder/Södermalmsblandning som också är superdupermegagott 🙂

  Janina 2016-09-19 20:46:42 http://www.dietiststudent.com
  Svara
 • Hej hej Ida. Måste först och främst säga att jag älskar både din youtubekanal och blogg!!! Och så tänkte jag bara kolla med dig om en grej, det är nämligen så att jag håller på att bli vegetarian och har minskat på kött väldigt mycket och äter det nästan inte alls nu. Men, jag vill inte få brist på någonting så jag tänkte bara fråga om du vet något som många vegetarianer kan ha brist på och därför borde äta mer av något och om man ska äta några kosttillskott också? Hoppas du förstår frågan haha. Kraaam

  Annie 2016-09-19 19:00:55 http://nouw.com/anniesphoto
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du ha lust att göra ett inlägg om sets och reps inom styrketräning. Hur du tänker och hur man kan lägga upp antal av vardera. Jag tränar regelbundet på gymmet och tränar muskelgrupperna som enskilda pass men har inget bra ”system” för antal reps och set. Brukar bara anpassa antalet efter vilken vikt jag har. Ofta blir det mellan 3×10 och 3×15, ibland fler set. Är ute efter att brygga upp en bra styrka i hela kroppen men vill även kunna se resultat med ögonen så att säga…

  Kram<3

  - 2016-09-19 18:31:05
  Svara
 • Hej
  Har du något tips på vad man kan göra med bovetemjöl och kokosmjöl?
  Köpte hem för många månader sen men som vanligt blir de inte att ja använder de haha:/
  Tänkte du som e expert på de här med glutenfritt:)
  Kram

  Josefine 2016-09-19 14:20:47
  Svara
 • Hej Ida! Du nämns i veckans nutidsquiz på blogg.se 🙂 Här finns det: http://blogg.se/article/2016/september/quiz-har-du-koll-pa-vad-bloggarna-gjorde-under-vecka-37.html

  Sunniva 2016-09-19 13:44:05 http://sunniva.blogg.se
  Svara
 • Älskar Pukkas ‘cleanse’ te! Ska vara bra för hår och hud 🙂

  Sofie 2016-09-19 10:59:17
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind