Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR OFTA ÄTER JAG CHOKLAD?

IMG_2221.JPG

Hur goda ser inte de här Chokladdragerade kakaobönorna ut?!!! Ni hittar dem HÄR!

Jag undrar hur ofta du äter choklad? Och då menar jag sådan mörk, lite nyttigare som du har på welloteket? För mig personligen brukar det bara räcka med någon ruta sen är jag nöjd ? Hur är det för dig? kram

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Det är lite olika och jag måste faktiskt erkänna att jag inte är lika sötsugen längre efter jag blivit vegan. Förut när min kost bestod av mer protein och fett var jag ofta sugen på sött eller sugen på allt fast jag var mätt. Det var något som min kropp saknade men inte fick och då åt jag choklad varje dag. Nu äter jag choklad när jag känner för det och gärna innan träning då jag blir pigg och får mer energi till träning. Choklad gör livet så härligt och jag äter det precis när jag vill. Ibland flera gånger i veckan och ibland inte alls. Jag brukar nöja mig med någon ruta åt gången.

Mina STOOOOORFAVORITER just nu är de chokladdragerade kakaobönorna <– HÄR och Kuna 71% <– HÄR och Kuna Kardemumma <– HÄR. Alltsåååå så sjukt goda! Alla är veganska och ekologiska. Gillar ni mörk choklad så måste ni testa dessa!

Kuna chokladen har länge varit slut på Welloteket och vi har fått så mycket mail om dessa men nu är de äntligen inne igen. YEEY!

Kolla även in vårt chokladpaket <– HÄR.

(Alla länkar är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är 17 år och har nyss berätta för mina föräldrar att jag vill bli vegan. Problemet är att de båda är negativt inställda och kritiska till livsstilen. De säger att man genom vegansk kost inte får tillräckligt med näring till hjärnan och ”varför äta vitamintillskott istället för riktigt mat?”. Det är jobbigt att ständigt känna sig ensam och stå upp för sina åsikter helt själv, utan support av någon annan. Men jag gör mitt bästa.
  Då jag är minderårig anser mina föräldrar att jag måste gå till en dietist och göra upp en ”plan” så jag får i mig den näring jag behöver, vilket är förståerligt. Frågan är bara: var ska jag vända mig? Finns det dietister på vårdecentraler osv? Jag vill inte att det ska vara ett samtal där en kostplan görs upp pga sjukdom för så är inte fallet. Min rädsla är att dietisten inte själv är vegan (mycket troligt) och att jag därför inte blir professionellt bemött..

  Väldigt tacksam för svar!
  /en orolig, ledsen och hoppfull tjej ?

  O 2016-09-13 21:52:37
  Svara
 • Jag har också tappat sötsuget nu när jag blivit vegan. Gör nyttiga chokladbollar ibland. Ska definitivt testa de där chokladdragerade kakaobönorna! Mums!

  Hoppas du har det fint i Marbella! 🙂

  Captain Love - Jennifer 2016-09-10 18:26:59 http://captainlove.se/
  Svara
 • Håller helt med dig Ida 🙂 jag häller en 100% vegetarisk kost. Har ätit veganskt nu under en lång period men kan om det händer göra ett undantag. Men jag mår så mycket bättre. Och mitt sötsug är inte alls lika påtagligt som innan 🙂

  Louise 2016-09-10 11:09:21
  Svara
 • Hej Ida!
  Har du tips på någon vegansk body lotion som du tycker är bra? 🙂

  Maja 2016-09-10 09:53:03 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind