Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LJUDBOK UNDER TRÄNINSGPASSET

ljudbok storytel

Älskar att lyssna på ljudbok under löprundan.

Hej mina vänner! Något som jag just nu har blivit helt fast i är ljudböcker då jag börjat använda Storytel. Finns allt från deckare, romaner och biografier både på svenska och engelska. Jag har precis börjat lyssna på Jag är Zlatan och än så länge är den grymt bra. Sedan funderar på om min nästa ljudbok ska vara Engelsk språkkurs då jag är så sugen på att förbättra min engelska eller Min hemlighet av Petter Stordalen? Någon som lyssnat på den?

Med Storytel får du obegränsat med ljud- och e-böcker till din mobil och det fungerar till alla smarta telefoner. Då jag oftast inte har något nät på mitt gym är jag väldigt tacksam att det finns en offline funktion man kan använda så man kan lyssna på ljudbok utan nät. Även på flygplanet eller utomlands är det så bra att den funktionen finns! Storytel är perfekt att lyssna på när man tränar, promenerar eller städar, tiden bara flyger iväg!

”Läser” du också ljudbok? I så fall vart? 🙂

Vill du också testa Storytel så kan jag tipsa om att de har ett erbjudande just nu där du kan testa 30 dagar helt gratis. Hur grymt?! Gå in –> HÄR och ta del av erbjudandet! (Gäller till och med 31/10)

(Inlägg i samarbete med Storytel)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag tycker du skall testa en på engelska direkt. Just nu lyssnar jag på Elly Griffiths deckare i utgrävningsmiljö med båda nya och gamla brott. Typisk engelsk på vad gäller språk och humor.

  Hälsningar
  Siv

  Siv Sandberg 2016-08-23 12:02:25
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har hittills tränat gymnastik många dagar i veckan och varvat med lite löpning, så har aldrig tänkt på styrke-upplägg osv. Men nu kommer jag bara träna gymnastik på lördagar & söndagar så jag tänkte börja träna lite mer styrketräning de andra dagarna (tänker mig vilodag på onsdagar).

  Letar massa på nätet efter bra upplägg men blir bara mer förvirrad. Tänkte att jag skulle träna olika muskelgrupper olika pass, istället för att träna hela kroppen varje pass, men fattar inte hur man ska lägga upp det! Vilka muskelgrupper går tillsammans? Kan du hjälpa till att förklara det här lite? Kan tillägga att jag inte har tillgång till gym utan bara lätta hantlar och ibland utegym.

  Stort tack på förhand!

  Edi 2016-08-22 19:30:02 http://dandelioness.blogg.se
  Svara
 • Skulle inte du kunna göra fler yoga-videos?? 🙂

  Elsa 2016-08-22 18:14:56
  Svara
 • Halloj, jag skulle börja ge blod men fick tillbaka att mitt Hb är för lågt. Äter idag en matsked smoothie boost och en tsk green detox från Renée Voltaire. Annars inga tillskott. Tips?

  Anna 2016-08-22 18:05:47
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Spirulina är grymt bra. Förra våren tog jag massa blodprover och efter det så svimmade jag och blev väldigt yr. Började ta tillskott av spirulina dagligen och har mått toppen efter det så testa. Det ska vara blodbildande 🙂

   idawarg 2016-08-23 12:08:52
   Svara
 • Hej jag skulle vilja ha tips och hjälp hur jag skulle kunna övervinna min rädsla att våga gå tillbaka till gymmet. Ända sen (1,5 år tillbaka) jag fick hjärtmuskel inflammation har jag alltid gett mig själv ursäkter för att inte gå till gymmet för jag är rädd att jag ska få ont i bröstet. Och jag vill träna men min motivation finns inte kvar 🙁

  Kram patricia

  patricia w 2016-08-22 14:44:44 http://nouw.com/wallbergz
  Svara
 • Tips på gym? 🙂 Kram

  Charlotte 2016-08-22 07:17:02
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Jag brukar träna på Sats men gillar även Sturebadet och ska testa lite andra gym snart runt Östermalm 🙂 Har faktiskt inte testat så många andra än Sats då det är där jag är medlem 🙂 Kram

   idawarg 2016-08-22 12:41:02
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind