Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS VINNARE

IMG_2679.PNGIMG_2680.PNG

Veckans vinnare: @emelieeakerstrom och @ellenwilhelmsson_

God söndag mina vänner! Eller för mig är det inte en så god söndag då jag fortfarande ligger till sängs, därav det här sena inlägget. Men jag gör ett separat inlägg om det så fort jag mår bättre och berättar mer om loppet.

Nu till det lite mer roliga… Hur snygga bilder? Stort GRATTIS till Emelie och Ellen som är veckans vinnare av en valfri outfit från adidas/Stadium. Wohoo så bra jobbat! Hoppas ni kommer gilla era nya kläder!

(Inlägg i samarbete med Stadium och adidas)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Såg precis på snap att du hade gjort pumpa soppa, vart hittar du pumpa? Sitter själv och väntar på att köpa färska i höst men hade varit guld om jag hittat redan nu 🙂 KRAM

  Emma 2016-08-15 16:28:52
  Svara
 • Hej Ida!
  Har en fråga angående MSM. Det du tar är ju i pulverform, jag har sett att det även finns i tabletter – dock inte holistic. Är det inte lika bra tror du?
  Kram

  linnea 2016-08-15 06:18:00
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Nej pulver är bättre och mer lättupptagligt. Sedan är det viktigt att det är en bra och ren form av MSM och då är Optik MSM bäst som både Holitsic och Superfruit har 🙂 Kram

   idawarg 2016-08-15 08:24:53
   Svara
 • Hej Ida! Jag har varit vegan i ett halvår, och har inte upplevt några speciella problem. Däremot har jag märkt av på senare tid att jag blir mätt på väldigt lite mat. Jag ser konstant veganer i min ålder och kroppsform som klarar av att äta skålar stora som vattenmeloner med smoothies, pasta osv, men jag blir mätt så fort att jag är orolig över att jag inte får i mig tillräckligt med näring. Jag har provat att äta mindre måltider flera gånger under dagen, men då har det istället blivit så att jag inte ens känner av att jag blir hungrig, fastän jag gått utan mat i nästan en hel dag. Beror detta på något speciellt? Kan jag ”töja ut” magsäcken på något sätt, haha? Tack på förhand! Kram 🙂

  Johanna 2016-08-14 19:37:14
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Haha jag känner mig träffad. Sitter här med världens största skål med smoothie. Vi alla har olika behov av mat mem som vegan kan det vara bra att äta stora portioner för att få i sig all näring man behöver. Min första tanke var att du kanske äter något som du inte bryter ner så snabbt. Äter jag för mycket fett som ex nötter, avokado, olja så kan jag bli uppblåst och där av känna mig mätt fast jag egentligen behöver mer näring. Detsamma gäller även bönor. Jag vet att min kropp bara klarar av att smälta en liten mängd av det här i taget. Sedan, funkar din mage som den ska? Går du på toa och gör nr 2 varje dag? Är det så att systemet inte funkar som det ska kan det bli stopp och då blir man mätt snabbt eftersom det redan är gammal mat kvar i kroppen.

   Känner du att allt funkar som det ska men att du ändå inte är hungrig så tycker jag att du ska gå till någon naturläkare och kolla status. En indisk läkare sa att en god aptit är det största tecknet på att man är frisk. Vet inte om det stämmer men kan ändå vara bra att gå och kolla. Annars så har jag inget annat råd än att successivt öka volymen på dina portioner och att se till att äta regelbundet även fast du inte känner dig hungrig. Kroppen behöver näring 🙂 Kramis

   idawarg 2016-08-15 08:36:27
   Svara
 • Hej fina Ida!!
  Hoppas du mår bra?
  Jag har en liten fråga ang. löparknä.. Är det ett ämne som du känner dig bekant med?
  Jag ÄLSKAR att springa – av alla dess slag, intervaller, lång distans, gymmet eller utomhus – you namn it och jag älskar det !!
  Grejen är att jag har inte kunnat springa på ca 1.5 år pga just löparknä.. Det gör framför allt ont på yttersidan på högra knät. Jag har som sagt haft ett uppehåll i hela 1.5 år, skaffade nyligen skoinlägg formade efter mina fötter och investerat i GRYMMA löparskor från Saucony.
  Försöker använda mig utav balansbrädan och även göra olika typer av knäövningar. Har försökt att hålla uppe träningen genom att gå på olika pass på gymmet och även promenera. Dessvärre kan jag fortfarande inte springa…. Och det gör så ont i mig att inte kunna göra det. Hur ”fånigt” det än låter så tycker jag verkligen att det är jobbigt att inte kunna springa och har mått väldigt dåligt över det….

  Nu blev det en väldigt lång kommentar men har du några tips på vad man kan göra för att löparknä ska läka? Några övningar eller liknade?

  Ta hand om dig!! Kram

  N 2016-08-14 17:52:49
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Hej fina du! jag har gjort ett inlägg med mina bästa tips på att bli av med löparknä tills imorgon så håll utkik. Kramis

   idawarg 2016-08-15 09:21:38
   Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   det bästa för dig är nog att på till en sjukgymnast/fysioterapeut, dom vet exakt vad du ska göra för att det ska bli bättre och då får du träningsupplägg mm.
   Har själv haft liknande problem 🙂

   Jennifer 2016-08-14 18:21:19
   Svara
   • Svar på Jennifers kommentar.

    Åh tack för ditt svar jennifer! Hur lång tid tog det för dig att börja springa igen? 🙂

    Jag har faktiskt vart hos en sjukgymnast.. Övningarna tog bort smärtan som jag hade i vardagen så jag kunde gå på spisningpass och liknande men får fortfarande ont när jag springer… Men ska testa hos någon annan då!! Värt ett försök iallfall haha 🙂

    N 2016-08-14 18:46:19
    Svara
 • Hej ida! Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad du äter/ vad som är bra att äta när man är sjuk? Jag kom hem från Palma igår och är nämligen också matförgiftad:( skulle vara kul och få lite inspiration av dig som är så bra med sådant! Just nu dricker jag proviva och äter vitt bröd?
  Hoppas du mår bättre snart! Du är en stor förebild för mig! Krya, Ronja!??

  Ronja pernervik 2016-08-14 17:30:33
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind