Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BO I ETT ANNAT LAND?

vegan-raw-lunch vegan-raw-lunch-1

Min lunch här om dagen bestod av en smoothie bowl och 2 skivade mangos på en bädd av spenat.

God morgon mina älsklingar! Jag har sovit som en stock då jag var så trött efter gårdagens löppass. Har bestämt att jag ska vila fram till midnattsloppet nu så jag är pigg och fräsch i benen då. Yeey så 2,5 dag vila och mat innan det bär av.

Jag vet inte vad det är men jag blir mer och mer sugen på raw mat till lunch. Under sommaren testade jag en vecka med Raw till 4 vilket betyder att man äter raw mat till 16. Jag tyckte det var lite trevligt men var inte alla dagar så sugen på raw mat till lunch. Men nu kan jag verkligen ha värsta suget efter frukt, sallad och ottillagad mat även vid lunch. Känns så himla fräscht och jag får sådan sjuk energi av det. Dock så har jag tyvärr inte alltid möjlighet att äta raw till lunch då jag ofta har lunchmöten och det är inte alltid jag har mogen frukt att få tag på. Typiskt! Ibland önskar jag att jag bodde i Thailand alltså. Haha drömmen att ha ett eget banan-, mango- och avokadoträd. Tyvärr är inte den drömmen verklig i Sverige så jag har faktiskt börjat kolla på möjligheter att flytta till ett annat land… Dock är det bara dröm än så länge och vet inte om jag skulle trivas men ändå…

Har ni bott eller skulle vilja bo i något annat land? Vilket i sådana fall? Snälla berätta och tipsa mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Jag bor i Thailand och trivs jättebra. Klart du ska flytta hit! Brukar ofta vara nere på Koh Tao, där är verkligen magiskt.

  Sara 2016-08-29 12:20:12
  Svara
 • Hejsan! Skulle varit superkul om du gjort en video på när du lagar olika raw saker som smoothie boel osv.

  Hanna 2016-08-16 15:29:14
  Svara
 • Jag kan säga fràn min erfarhet som har bott i USA och nu bor i Schweiz, att för mig var det en underbar dröm men när verkligheten slàr till är det annorlunda. Allt känns jättekul och helt underbart i början men det kommer en vardag tillsut.
  Jag bor där nästan alla pratar Franska (inte lättaste spràket för mig ) och det är väldigt màng multikulturelt. Det är inte alltid lätt , och man saknar sin trygghet hemma i Sverige där man kan bli förstàd.
  Men det är en väldigt bra erfarenhet. Allt beror pà ens personlighet.
  Jag längtar lite hem nu efter 5 àr i Schweiz. Men det är jag!

  Michelle 2016-08-15 14:26:23
  Svara
 • Att flytta till ett annat land är det bääästa jag gjort! Har bott i Kina, peking och bor nu i Tyskland 🙂

  Linda 2016-08-14 21:36:09 http://lindaviktoria.se
  Svara
 • Jag rekommenderar också Australien 🙂

  Rebecca 2016-08-12 09:45:04 http://rebeccaiaustralien.nouw.com
  Svara
 • Jag flyttar till Kenya på måndag!! Kommer ha banan och avocadoträd på skolan jag ska bo på!

  Elli 2016-08-11 20:18:09 http://ellinopersson.blogg.se
  Svara
 • Fan vad gott! Du borde följa veganflexzone på instagram, fett roliga vegan memes??

  Mike 2016-08-11 17:38:33
  Svara
 • Colombia är mitt favoritland av alla, lite som Thailand fast tusen gånger bättre! Inte bott där men spenderade nyligen två månader där.

  Även Tyskland och Island är väldigt fina och välfungerande länder, bott ett år på vardera ställe:-)

  Rebecka 2016-08-11 17:15:57
  Svara
 • men hej mangosug av dessa bilder 😉 och jaa, drömmen vore väl ändå att kunna bo i Swe under typ maj-september och sedan resten av året på varmt och härligt ställe!

  ISA 2016-08-11 16:26:42 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Är jätte sugen på att flytta till Australien,New York eller Los Angeles,tyvärr får det nog förbli en dröm för min del 🙁

  Madelene 2016-08-11 16:16:23
  Svara
 • Lycka till på midnattsloppet Ida! Jag anmälde mig till midnattsloppet tidigt i år men började sen bli sjuk väldigt ofta under tre måndaders tid och kunde inte löpträna så kommer tyvärr inte springa det på lördag vilket är synd för hade velat ge det till mig själv i 17-års present. Fyller nämligen år på måndag. Menmen det får bli en 18-års present till nästa år! Kämpa på, kram!

  Linda 2016-08-11 16:03:53 http://www.devote.se/lindasfitness
  Svara
 • När du lägger ut recept på tex stekt ris med tofu eller Vegansk pasta, är recepten för en eller två portioner?

  Sofie 2016-08-11 15:36:25
  Svara
 • Hej Ida! Älskar acai bowl men min mage är känslig mot banan så det är inte värt att få dålig mage av det. Vet du något man kan ersätta banen med? Tycker inte det är så gott med bara fryst acaiblock 😉 Sedan har jag en till fråga. Har gjort en hårmineralanalys och jag fick som dig typ 30-40 piller att äta dagligen för jag har så dåliga värden. Efter min andra analys så hade det blivit lite bättre men inte jättemycket så fick nya piller minus en burk som jag slapp. Mina värden är fortfarande inte uppe på normala och jag äter fortfarande 30 piller per dag ca. För dig gick det rätt snabbt har jag för mig? Efter din omanalys slapp du äta en massa piller? Varför går det så segt för mig…. Trött på att släpa med mig piller överallt 😉 Men kämpar på för vill ju må bra. Kramis!

  Marie 2016-08-11 15:21:21
  Svara
 • Jag bor i Australien i ett år och bodde förut i USA! Skulle verkligen tipsa om Australien – alla australiensare är verkligen hur trevliga som helst och det känns som att inget ont händer i detta land om man jämför med allt som händer i resten av världen 😀 Dessutom så är matkulturen väldigt inspirerad efter Bali med mycket rawfood, vegan, gluten free, organic och så vidare + att det är en enormt stor träningskultur! Jag bor i Bondi och där stiger alla upp och tränar tillsammans vid soluppgången på stranden och Les Mills programmen är jätte populära, så tror verkligen Australien skulle kunna passa dig 🙂 Kram!

  Ida - På äventyr i Australien 2016-08-11 12:26:58 http://nouw.com/idajosefines
  Svara
 • Rebecka on August 10th, 2016 – 10:36pm
  Hej ida,jag vet att du gjort banana island så du kanske vet bättre än mig i denna fråga. Jag har länge ätit mycket rawfood men det är väldigt dyrt och jag undrar om du vet någon sida eller affär som levererar större mängder av frukt?främst bananer!!!! Jag äter mycket bananer men dem är så sjukt dyra så jag har lära dragit ner på dem rejält,men det är också från bananer jag får mestadels av kalorierna ifrån så börjar få lite småpanik nu! Kram från mig <3 älskar dig,din youtube,din blogg,ja allt haha <3

  Rebecka 2016-08-11 11:42:04
  Svara
 • Hej Ida 🙂 tack för att du är en sådan stor inspirationskälla och visar att kost och träning är så viktigt:) jag undrar var du har köpt din ångkokare?? Vill så gärna införskaffa en 😉 kram <3

  Louise 2016-08-11 11:19:21
  Svara
 • Bott i Nya Zealand i typ ett år på ett lantställe. Lätt det finaste landet jag någonsin sett och helt underbart om man gillar utomhussporter som surfing osv. Lokalmarknaderna har alltid egenodlade sprayfria frukter och grönsaker, och vädret är bäst. Älskar det. Dock så är städerna ganska fula och på vissa fronter är landet lite efter typ med wi-fi osv. Men ändå amazing!

  Cecilia 2016-08-11 09:06:46
  Svara
 • Jag bor i Australien! Underbart land!

  Helena 2016-08-11 07:44:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind