Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIDSEFFEKTIV TRÄNING

IMG_1166.JPGIMG_1160-0.jpgIMG_1176.JPGIMG_1180.JPGIMG_1139.JPGIMG_1154.JPG

(Reklamlänkar)
Top – HÄR // Tights – HÄR // Skor – HÄR

Hej mina älsklingar! Har enormt mycket träningsvärk i magen efter lördagens träningspass. Brukar nästan aldrig köra mage separat utan ser till att aktivera den i alla andra övningar jag gör. Men i lördags kände jag för att lägga in lite mage i mitt ryggpass. Ni kan se hela passet nedan.

15 min PW 15% lutning

Superset* 1: 10 latsdrag + 16 inner core övning X 3
Superset 2: 12 sittande rodd + 15 crunch på rulle X 3
Triset**: 10 Enarmslatsdrag cable cross + 12 rotation cable cross + 16 bicycle crunch på halvboll X 3′

*Superset = 2 övningar på rad utan vila.
**Triset = Tre övningar på rad utan vila.

Härligt och lagom jobbigt pass. Att köra superset och triset är också väldigt tidseffektivt. Fick till 7 övningar på runt 30-40 min. Perfekt att köra massa superset och triset om man har tidsbrist ex på en lunch + att man även får upp flåset lite. Kör faktiskt oftast superset och triset när jag tränar överkroppen.

Hur brukar ni träna? Kör ni ofta superset och triset?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nja, jag gör det inte så ofta faktiskt. Mycket beroende på att jag inte kan ”paxa” en maskin t.ex. Om jag gör latsdrag t.ex. för att sedan bredvid köra situps, så kommer någon under tiden som jag gör mina situps, att ta maskinen. Osv. Det gör det hela jättevårt. Folk vill ha maskiner så fort de blir lediga på mitt gym.. Hur gör du?

  Minna 2016-07-02 00:18:48
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du har du några erfarenheter, eller vet du nått om kolloidalt silver kan hjälpa mot svamp i underlivet?

  Frida 2016-06-27 23:16:28
  Svara
 • Bästa träningsinspirationen på nätet! 🙂

  Caroline 2016-06-27 19:38:11 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en inspirerande blogg och youtubekanal! Vad använder du för melatonintabletter när du flög till Thailand?
  Kram Lisa

  Lisa 2016-06-27 19:15:35
  Svara
 • Tips på bra PT utbildning ?? 🙂

  Helena 2016-06-27 15:41:12
  Svara
 • Hej ida! Jag undrar vilken app och hur du redigerar dina bilder till bloggen. Behöver tips och hjälp

  Julia 2016-06-27 14:42:14 http://nouw.com/julialouring
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind