Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONYOGA

yogayoga-4yoga-2yoga-5yoga-6yoga-1

God morgon mina älsklingar! Hur mår ni? Hur är vädret i Sverige? Här är det 37 grader i skuggan så sjuuukt varmt men ändå härligt. 7.30 börjar vi yoga varje morgon och det är magiskt! Blir ju typ Bikram yoga i denna värmen 😀 haha. Älskar verkligen att starta dagen med ett längre yogapass. Önskar att jag hade tiden till det hemma också. Skulle så önska att jag kan börja med 1,5h yoga minst 1 gång i veckan. Bästa starten på dagen!

Nepp nu ska jag byta om och dra iväg till gymmet med tjejerna. Det står High Interval på schemat. Yeey fredagsfys 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  Följer dig på din blogg och på din och Victors härliga podd!
  Tack för inspiration och att du är en härlig människa.
  Tänkte höra om det blir nån mer resa med dig? Jag tränar mycket och har även börjat yoga de sista 6 månaderna, hade vart en dröm att göra en sån resa! ??
  Kram Eva

  Eva 2016-06-19 09:41:11 http://nouw.com/evayoga81
  Svara
 • Så himla härligt att få åka på en sådan resa, skulle också vilja! Ska se till att det blir nästa år! – Förresten, ser väldigt roligt ut på den bilden där ni gör yoga och ligger ner i ”child position” med den svenska flaggan framför – för det ser ut som att ni beundrar/ber till den svenska flaggan haha xP #worshipingtheflag

  Sara 2016-06-18 23:20:57
  Svara
 • Det ser verkligen fantastiskt ut! Jag var också på träningsresa förra veckan, men Turkiet är inte samma sak som Thailand & att leda passen själv är inte samma som att gå som deltagare.

  Här i Stockholm har det växlat mellan irriterande regn & sol. Du missar inget. Njut lite för mig också!

  Anna - Trend o träning 2016-06-17 21:39:52 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Åh så skönt med yoga! Kan du inte filma ett pass någon dag? Hade varit härligt med ny inspiration! Kram /Filippa

  Filippa och Julia 2016-06-17 14:49:33 http://fisljummen.myshowroom.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett problem. Det är så att jag inte längre tycker om lagad mat. Allt vad protein heter blir jag lite smått äcklad av, kyckling, kött, ägg.. Sen tycker jag inte om bönor, linser och kikärter 🙁 allt som är varmt och tillagat får jag tvinga i mig. Helst skulle jag bara vilja äta frukt, det är vad min mage mår bäst av. Gröt, yoghurt och annan frukost älskar jag.
  Har du några tips? Kan man leva på bara frukt? Eftersom det varit så här så länge nu börjar jag undra vad jag ska göra åt det…
  Tack och kram

  Jenny 2016-06-17 14:47:11
  Svara
 • Älskar att starta dagen med yoga, speciellt utomhus när vädret tillåter!

  Sofie 2016-06-17 14:29:38 http://www.devote.se/sofiegabrielsson
  Svara
 • så härligt ?

  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-06-17 12:24:52 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • Ser härligt ut! 🙂

  Caroline 2016-06-17 08:43:10 http://blackmary.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind