Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEN & RUMPA

IMG_9678.JPGIMG_9677.JPGIMG_9679.JPGIMG_9674-0.jpgIMG_9672.JPG

(Reklamlänkar)
Shorts (nyare version) – HÄR // Topp – HÄR // Skor – HÄR

God morgon från hettan på Koh Tao! Igår var jag och Natasha och körde ett litet pass på Koh Tao Gym & Fitness. Det här här vi kommer ha många av klasserna och det är jag så tacksam för. Helt nyrenoverat med Air Con! Wohoo. Värmen här är sjuk så kyla är väldigt uppskattat! Trodde aldrig jag skulle säga det då jag oftast tycker det är för kallt 😀 haha.

I alla fall så körde vi ett pass som ni kan se nedan och det var alldeles lagom jobbigt då det är träning bara av att gå ner att äta då backar och trappor dödar rumpis 😀 haha.

Uppvärmning: 40 min PW i 37 grader till gymmet. 

Styrketräning:
12 benpress X 4

10/sida utfall i smith X 3
10 benspark X 3
10 lår curl X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3

Sedan avslutade vi med en 40 min lång PW hem med fruktstunds paus på vägen. Woop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej jag har super svårt att få kontakt när jag tränar rumpan utan det känns oftast mer på framsidan utav låren.
  Har du någon övning som är bra att göra för att få kontakt?

  super bra blogg
  kram

  felicia 2016-06-13 21:07:09
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en glad tjej som länge känt att jag är kort och vill bli längre. När jag sök om detta på internet har jag oftast fått resultat på att ska strecha. Jag vill jätte gärna fråga en person som kan mycket om kroppen och kost och därmed undrar om du vet vad man kan göra för att bli längre. Hjälper det att strecha? Behöver jag få i mig mycket vitaminer? Vad är viktigt att tänka på? Vad ska jag äta? Jag undrar om du har några tips och kan hjälpa mig med detta. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på denna fråga.
  MVH. Malak

  Malak 2016-06-11 18:53:36
  Svara
 • Hej Ida!

  Min pappa jobbar på Probi.
  Jag har följt din youtubekanal + blogg länge och därför vet jag att du har problem med din mage. Probi säljer bl.a. probi mage (säljs på Apoteket) som innehåller tarmbakterier, effektiva mot en ömmande, orolig eller stressad mage. Vill du att jag ska skicka dig några prover?

  Mvh Ester!

  Ester Skärvad 2016-06-11 18:38:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind