Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSPROGRAM RYGG & MAGE

gymvlogg

God morgon älsklingar och glad nationaldag! Här kommer en vlogg från gymmet som jag hoppas ni kommer uppskatta och få lite inspiration av med rygg och bålövningar. Jag utmanar er att testa någon av övningarna i videon under kommande veckan.

Kolla på videon HÄR!

Glöm inte tagga era träningsbilder med #wargpower på instagram. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Jag behöver lite tips och råd. Hur gör man för att bli mer ”explosiv och snabb”. Jag går i en sport som kräver explosivitet och snabbhet (innebandy) men känner att jag har lite för ”tung bakdel” både min rumpa och lår. Hur skulle du säga att man borde träna då? Jag har nämligen fått erbjudande att spela i ett elit-satsande lag och vill verkligen satsa allt. Kan du hjälpa mig eller ge mig lite tips på vägen?

    Kram, älskar allt du gör! Youtube, blogg, instagram, podd.. allt!

    Emilia 2016-06-06 20:28:42
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind