Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR MAN VILL TRÄNA ALLT PÅ SAMMA GÅNG

IMG_9188-0.jpgIMG_9187-0.jpg

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Top – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! Vaknade upp med träningsvärk i ryggen idag. Osäker på om det är från torsdagens ryggpass eller om det är från gårdagens naprapatbesök som var brutalt (på ett bra sätt). Haha. Kan vara en kombo kanske. Har verkligen känt hur låst jag varit i bröstrygg och nacke det senaste och jesus vad det knakade loss igår. Kände mig som en ny människa efter.

Men i alla fall var jag på  gymmet i torsdags och körde ett helt rygg/mage/rumpa pass. Är ju där så sällan nu för tiden så vill köra allt när jag väl är där. Ni kan se hela passet nedan.

15 min PW 15% luning

10 stående rodd smith maskin X 3
10 amagövning boll X 3
10 latsdrag X 3
10 sittande rodd X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3
10 enbensbenpress X 3
10 ”jorden runt” X 3
10 crunch på bosuboll X 3

Det var allt och är ni osäkra på övningarna så kommer det en video på alla dem upp imorgon så missa inte det. Nu ska jag fixa lite ärenden inför Thailand och sedan ska jag träffa 2 vänner som är på  besök  i Sthlm som jag inte träffar allt för ofta. Såååå kul! Ha en fin lördag älsklingar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida, vad innebär övningen jorden runt? ☺️❤️

  Satu 2016-06-05 17:47:51
  Svara
  • Svar på Satus kommentar.

   Kolla min nya video på youtube så ser du övningen 🙂 Superbra för rygg och hållning 🙂 Kramis

   idawarg 2016-06-05 20:07:17
   Svara
 • Hej Ida!
  Det är såhär att jag är 18 år gammal och har pojkvän sedan ett par månader tillbaka. Den enda preventivmetod vi använder i nuläget är kondom eftersom jag är extremt emot att stoppa i mig hormoner! Vill verkligen inte göra det!! Att använda kondom är dock inte alltid jätteroligt hehe, så jag bara undrar vad du tycker om natural cycles? Vet att du gjorde en video i höstas när du berättade om det och hur bra du tyckte det var! Om jag förstod det rätt så hade du precis börjat med det då, så jag bara undrar vad du tycker nu efter att ha använt det ett tag? Eller använder du fortfarande det? Snälla svara ärligt på vad du tycker och hur säkert du tror att det är! <3 Tycker att idén verkar väldigt bra men vet inte om jag vågar förlita mig på det!
  Många kramar
  Emma<3

  emma 2016-06-04 22:02:38
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma och tack för din kommentar! Jag förstår precis vad du menar haha. Jag använder Naural Cycles dagligen och är nöjd. Inga barn har blivit till än om jag säger så haha. Har hört folk som har olika erfarenheter om NC men jag tror att det funkar men man bör nog köra kondom de första månaderna eftersom de flesta dagar är röda då ändå. Ju fler temperatuer du för in desto säkrare blir appen. Jag är nöjd i alla fall men kan ju inte lova att det funkar 🙂 Kramis

   idawarg 2016-06-04 22:12:24
   Svara
 • Känner igen den känslan 😉
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-06-04 15:11:18 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Jag älskar den typen av pass! 🙂 Lite halv ostrukturerat utan förväntningar där jag kan köra alla mina favoritövningar, blir alltid så sjukt trött och tillfredsställd av det, haha! 🙂

  Johanna 2016-06-04 13:13:19 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida,jag har ett problem nu sen jag började jobba,jag har ett väldigt aktivt jobb som gör att efter en lång dag på jobbet är man fysiskt UTMATTAD och allt man vill göra är att äta äta äta ,allt man kommer över och det blir mest skit och jag äter bra med mat under dagen och när jag kommer hem äter jag alltid en hälsosam stor måltid men sen så vill jag bara ha skit och jag har liksom gått ner 10 kg det här året och jag vill inte förstöra allt jag uppnått bara för jag börjat jobba,förstår du? 🙂

  Rebecka 2016-06-04 11:44:05
  Svara
 • Love colourful gym clothes! top amazing 🙂

  www.lacaleya.com

  La Caleya 2016-06-04 11:12:05 http://lacaleya.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind