Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FIRAR MAN ATT MAN NÅTT ETT MÅL?

IMG_7914.JPGIMG_7913.JPGIMG_7912.JPG

Hej mina älsklingar! Igår skulle jag egentligen tränat Pole men mitt sista möte drog ut på tiden och gjorde så jag missade träningen. Men det gjorde inget då jag istället njöt av en lång promenad runt vackra Djurgården.

När jag gick promenaden så reflekterade jag över den här våren. Jag har ALDRIG haft så mycket jobb som jag har haft den här våren och jag ser heller inget slut på det. Så sjukt kul och jag är galet tacksam att jag har den möjligheten att kunna jobba med det jag gör. För 3 år sedan var det här min dröm och nu är drömmen verklighet. Jag blir dock lite arg på mig själv att jag inte firar tillräckligt utan så fort jag når ett mål så fortsätter jag framåt. Jag vill lära mig att stanna upp, känna mer tacksamhet och fira både små och stora mål mer. Ska verkligen jobba på det!

Någon som har tips på hur man kan göra? Hur gör ni för att fira att ni nått ett mål?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Nu har jag för dålig ekonomi för att göra något konkret jag har dock heltidsjobb nu så kommer i juni kunna göra något. För att fira att min masteruppsats kommer in ska jag åka till Tyskland och se ett av mina favoritband. Musik upplevelser ger minnen för mig som lever kvar länge <3

  Arw 2016-05-14 22:03:22
  Svara
 • Om det är ett mål inom jobbet brukar jag fira genom att shoppa något dyrare jag velat haft länge om det är med träningen shoppar jag nya träningskläder 🙂

  Lina 2016-05-11 12:54:15 http://finest.se/linajibbefors
  Svara
 • Nya träningskläder! Eller lego… haha!

  FIT by Emma Hå 2016-05-11 08:30:02 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Åh jag vet, den här är svår! Jag fick den frågan på en jobbintervju en gång, ”hur firar du framgång?”, sedan dess, då jag inte riktigt visste vad ag skulle svara, eftersom jag mer var ” jaha – NEXT goal!” så har jag tänkt en hel del på det här. Jag försöker att skapa minnesbilder i flera sinnen. Hur kändes det, hur såg det ut, med vilka var jag , för att verkligen ha kvar innet av när det blev succé och därutöver ta mig tid och avsätta tid till att fira. Ofta med champagne, med tid med de jag gillar och med något jag länge velat göra eller ha. Kram!

  uppochhoppa 2016-05-10 21:57:00 http://uppochhoppa.se
  Svara
 • Jag brukar fira med att äta något gott ex. ta fram grillen och grilla något man tycker om, jag kör ju på en kycklingfilé och halloumi, men det finns ju mycket annat man kan grilla också som vegan 🙂 Eller varför inte en picnic? Proppa kylväskan med massa frukt, brämhults juice, ostar, kvarg osv och åk ut till skärgården!

  Vill man fira lite större så kan man ju åka på en weekend någonstans, gå på spa, göra en ansiktsbehandling, gå på bio, tälta… Haha, finns massor! 🙂

  Jag kom på en fråga nu mitt i allt. Jag kör ett pass på nordic wellness som heter ”cross challenge”, vilket innebär att man kör olika övningar med eller utan vikt i 20 sekunder, vilar 10 s. 8 övningar, 8 varv. Ex på övningar är burpees, armhävningar, thruster (knäböj o militärpress), fällkniven, övningar med gummiband osv.. Rekommenderar du den sortens träning om man vill fettförbränna men ändå behålla muskler?

  felicia 2016-05-10 21:52:03
  Svara
  • Svar på felicias kommentar.

   Hej, jag vet att frågan var riktad till Ida så ursäkta att jag lägger mig i.. Jag ville bara säga att jag kör ofta den typen av träning som du beskriver, blandat med lite annat. På några månader har jag gått ner ganska mycket i vikt och minskar i omfång samtidigt som jag har blivit mycket starkare och jag börjat få större muskler, detta har jag fått höra från många runt omkring. Sen försöker jag ju tänka lite grann på kosten också såklart. Hoppas det var okej att jag svarade också 🙂

   Frida 2016-05-11 08:04:16
   Svara
   • Svar på Fridas kommentar.

    Hej Frida! Ingen fara, bara kul med input från andra! Om du har tid får du gärna berätta lite mer om hur du tränar och äter, mitt mål är också att gå ned i vikt och minska i omfång. Har du typ någon mail? 🙂

    Felicia 2016-05-13 22:17:20
    Svara
 • Hej Ida ! Nu är det så att jag bestämde mig för att bli vegetarian för ca 6månader sedan. Det kändes bra för mig och jag mådde bra. Så för ca 2månader sedan har jag försökt äta mer veganskt. Det är bara det att nu är min mens utebliven ( är inte gravid )och jag undrar om det kan finnas något samband med kostförändringarn? Vad tror du ?

  J 2016-05-10 19:38:34
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Ät mer mat! Eventuellt lägg till mer fett i kosten så kommer det bli bättre, iaf för mig fungerade det. ?

   Linda 2016-05-10 20:17:18
   Svara
 • Ha en fest i naturen ?

  Linda 2016-05-10 19:11:08
  Svara
 • Hej! Ida har du några tips på bra skor till pw? Svårt att hitta!

  Therese 2016-05-10 16:09:52
  Svara
 • Jag brukar fira med att äta något gott! 🙂 <3
  Jag ska förresten springa Göteborgsvarvet nu i Maj för första gången, undrar om du har några tips på saker som kan vara bra att tänka på precis veckorna/veckan innan? Du sprang ju själv ett lopp förra året, visserligen inte samma distans men kanske finns några generella tips ändå? 🙂 Kram på dig!

  Mirjam 2016-05-10 15:39:27
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Jag ska också springa Göteborgsvarvet, men för andra gången:) mina tips är 1.Var noga med vätskan under loppet! Det är långt (och ofta ganska varmt)så börja dricka vatten och sportdryck tidigt, även om du inte känner dig törstig vid dom första vätskestationerna är det bra att ta nån klunk i alla fall 2. Spring i bekväma kläder som du vet funkar (jag har sprungit långpass i tights som börjar skava efter 15km, INTE kul:( ).

   Lycka till! Det är ett roligt lopp, när jag sprang för 3år sen var det väldigt härlig stämning, folk sprang och sjöng och peppade varandra:)

   Louise 2016-05-12 15:55:20
   Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Hett tips: träna inte för mkt precis innan. Ta hellre en vilovecka, ät massa massa mat, ladda musklerna och sedan springer du som en gud! Efteråt rekommenderar jag pizza och öl 😉

   FIT by Emma Hå 2016-05-11 08:32:20 http://fitbyemmaha.com
   Svara
 • Jag firar oftast med att äta något gott. 🙂

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-05-10 15:34:10 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh jag är sämst på det här! Ofta unnar jag mig något ”gott” (=onyttigt) och det tycker jag egentligen är helt fel. Det finns så mycket andra saker jag blir glad, peppad eller avslappnad av! Kanske en massage, att unna sig några timmars ledigt utan telefonen och en massa måsten, ta en riktigt lång sovmorgon, en hotellnatt men sambon, en spadag eller om et är något riktigt stort – en resa 🙂

  Johanna 2016-05-10 15:23:16 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Du borde unna dig något som DU verkligen vill ha/göra! kram
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-05-10 15:13:16 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Du är så fin <3 kramar

  Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-05-10 14:27:56 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Jag brukar fira med en upplevelse, som tidigare har skrivit tex en utflykt eller spa. Men även typ bergsklättring, eller såna upplevelse som kostar lite men som jag tycker är roliga, för då är jag värd det 🙂 eller så köper jag nånting fint som jag suktat efter länge 🙂 Kram!

  Sabina 2016-05-10 13:22:39
  Svara
 • Jag brukar fira med att åka på en liten utflykt, det kan vara vart som helst! Liseberg, Stockholm, något spa, en strand med picknick eller liknande 😀 Jag älskar att fira med lite god mat och någon jag tycker om, kram!

  Maja 2016-05-10 13:04:33 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • I think you should go to a spa for a weekend, and great yourself to some probably much needed spatime

  Mia Back 2016-05-10 13:01:41
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind