Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STYRKETRÄNING BEN OCH RUMPA

IMG_7831.JPGIMG_7830.JPG

Alltså nu börjar träningsvärken smyga sig på efter gårdagens pass. OMG! Var länge sedan jag körde ett riktigt tungt benpass på gymmet så inte konstigt. I och med att jag kört så mycket Pole + 1 löppass i veckan så har jag bara kört 3-4 lättare övningar efter löppasset. Men igår var jag sugen på ett styrketräningspass och så fick det bli.

Uppvärmning 10 min power walk 15% lutning
10 benpress X 5
10 enbens benpress X 3
10 lår curl X 4
10 squats i abduktor maskin X 3
10 benspark X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3

Superset: 10 enarms latsdrag + 10 utåtrotation cable cross X 3

Det var mycket ben och rumpa + att jag avslutade med ryggövningar för min hållning då den blivit sämre det senaste då jag aldrig kör specifika övningar på gymmet för den utan får all överkroppsträning via Pole Dance. Måste verkligen ta tag i min hållning nu då det är så mycket jobb framför datorn. Så rotation + bröststretch it is!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag undrar hur länge du brukar vila emellan varje set av olika övningar. Ska man först köra ett set och sedan vila och köra ett till eller köra en annan övning emellan varje set på just en övning? Förlåt för en väldigt förvirrande fråga men jag hoppas att du förstår. Btw älskar dig och dina kanaler, tack för att du finns <3.

  Svenja 2016-05-09 17:15:36
  Svara
 • Åh vad härligt! Kika gärna in på New York bloggen fylld med inspiration! 🙂
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-05-09 14:22:27 http://erikalindgren.com/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind