Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN NOSTALGISK HELG

23743082374309237430423743022374288IMG_7425.JPGdansuppvisning-7

Bild 1-5 lånad av nwt.se

.

I helgen så var jag i Åmål och medverkade i min gamla dansskolas (Danscenter Sofia Westlund) 20-års jubileum. Blev intervjuad av min gamla danslärare på scenen och i slutet av showen så drog vi av en dans ihopsatt med massa gamla steg som vi lärde oss för 20 år sedan. Tänk att alla stegan satt i ryggmärgen. Så galet kul var det och det blev en helg fylld med nostalgi och selfies 😀 haha.

Ni kan se vlogg får helgen + när jag dansar HÄR och från dag 2 HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hejhej, jag skulle bli jätteglad om ni kollade in min blogg. Jag bloggar om träning och hälsa och är även utbildad dietist och PT. Ha en bra dag❤️❤️??kram/ nouw.se/barafitness

  clara 2016-05-03 21:15:17 http://nouw.se/barafitness
  Svara
 • Å jag minns dendär posen du och Nathalie gjorde! 😀 Så kul att se vart ni tagit er. Har ju själv gått på dansskolan en gång i tiden, önskade jag hade varit där och sett er i helgen. Men Ida jag har en fråga, jag och många andra går in på din blogg och tittar på dina videos för inspiration till ett hälsosamt liv med bra mat, träning och balans i livet (tack för att du är du <3) Men vart får du all din inspiration ifrån?

  Kristin Östlund 2016-05-03 19:49:40
  Svara
  • Svar på Kristin Östlunds kommentar.

   Haha tack fina du vad glad jag blir av din kommentar! <3 Ja du det är en bra fråga? Jag läser inga bloggar men kollar endel på youtube. Kommer göra ett inlägg om det imorgon faktiskt så kolla in det med lite tips. Kramis <3

   idawarg 2016-05-03 20:02:52
   Svara
 • Verkar som du hade en väldigt bra dag! 🙂
  Hon på de två sista bilderna, påminde mig lite om Madonna 🙂

  Caroline 2016-05-03 17:27:59 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! 😀
  Kul med dans!!
  KRAM

  www.fbyelin.se
  @fashionbyelin

  Elin Hansson 2016-05-03 17:23:24 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • det lyser verkligen igenom vad glad du är på dessa bilder. Älska återföreningar och nostaligtrippar! haha kram fina

  ISA 2016-05-03 15:54:57 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind