Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FÅR MAN EN SNYGG BIKINIKROPP?

IMG_5792.JPG

God morgon mina hjärtan! Ny dag, ny vecka med nya möjligheter. Idag åker jag tillbaka till Stockholm igen. Har varit så kul och skönt att vara i Åmål och i naturen. Det kan verkligen ge ny energi.

Eftersom jag hade vloggvecka så blev det en vlogg med svar på träningsfråga igår istället för en ny utmaning. Svarade på frågan ”Hur får man en snygg bikinikropp?” + att ni får se mig dansa på scenen. SCÄÄÄRY! haha.

Ni kan se videon –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud vilken härlig vlogg!! Måste kolla på fler, så mycket bra energi??

  Malin 2016-05-03 09:31:22
  Svara
 • kul att du läste och kollade in på bloggen

  sarahnews 2016-05-02 10:48:57 http://www.sarahnews.spotlife.se
  Svara
 • Så grymt himla fin kropp!!!
  Kul med video, ska kolla sen.

  Diana 2016-05-02 09:43:25 http://lamadre.se
  Svara
 • Åh Ida vilken himla mysig vlogg det här var, blev så glad när jag tittade på den! Igår hade jag en liten sorglig dag för vi hade en sista middag/utgång med gänget jag säsongat med den här vintern så var lite deppig när jag kom hem men nu fick jag massor med ny energi efter att ha tittat på din video. Så TACK TACK TACK<3<3<3

  Ronja Norlén 2016-05-02 09:21:11 http://www.nouw.com/ronjanorlen
  Svara
 • Älskar dina vloggar… och Thereses.
  Så hemskt det som händer i hennes liv, och som du pratar om i din vlogg själv innan! Förstår om hon inte klarar av och inte vill vlogga mera.
  Hoppas hon får styrkekramar från dig och mår bättre snart! Ni är bäst!
  Kramar till er bägge <3

  Caroline 2016-05-02 08:51:42 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Älskar dina vloggar! Jag har tidigare tränat 5 dagar i veckan och brände sist ut mig totalt, fick inflammationer osv. Nu har jag tagit ett längre uppehåll än jag nånsin har gjort och jag vill hitta tillbaka till träningen. Men jag har inte så mycket tid och undrar hur jag ska lägga upp styrketräningen om jag ”bara” kör tre pass i veckan? Brukar annars köra två dagar ben, en dag med fokus rygg och en dag fokus bröst/armar.

  Linnéa 2016-05-02 07:07:20
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind