Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_7409.PNGIMG_7406.PNGIMG_7410.PNG

God morgon mina hjärtan och glad första maj! Kan ni fatta att det är 1 månad kvar till sommar och snart Thailand! Wohooo, 3 platser kvar om någon är taggad på att hänga med? 🙂 I alla fall så kommer här veckans favoriter ur taggen #wargpower. Så mycket inspo ♥

Dagens vlogg kommer upp inom kort –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Av ren nyfikenhet undrar jag varför vissa instagramanvändare alltid kommer med? 🙂

  Miranda 2016-05-03 16:46:07
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har nyligen blivit fullt vegetarian och jag älskar det verkligen! Dock är jag inte helt såld på bönor, linser går men är inte mina favoriter. Jag är en väldigt fysiskt aktiv person (Jag tränar thaiboxning upp till 3 gånger i veckan och en del yoga). Jag vet då att jag behöver protein, men undrar om du har lust att ge tips på fler saker som har protein, som då är vegetariska självklart. <3

  Blända 2016-05-02 23:53:48
  Svara
 • Åh jag blir så glad varje gång du tar med en bild från min instagram. Hihi. Ha en fin söndag fina Ida, stor kram! 🙂

  Emma 2016-05-01 15:32:40 http://emmabjorndahl.se
  Svara
 • Ååååh så fina bildeer! 😀

  Bunny 2016-05-01 15:25:19 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Hej jag har ett stort problem. Jag äter rätt så nyttigt och är halv vegetarian, men jag äter alltid för mycket. Jag äter mig alltid propp mätt och äter hela tiden. Jag äter alltid en ordentlig fruckost så att inte mitt blodsocker skall sjunka helt,’ mend det hjälper inte och jag kan inte stoppa mitt sug efter en massa mat.

  Jag försöker nu att träna och tona lite min kropp som är väldigt ”mjuk” och omusklig, är dock inte överviktig, men det känns som att min träning inte alls hjälper eftersom jag alltid äter såå mycket mat varenda dag. Kan du snälla ge mig tips på hur jag kan lära mig att sluta äta när jag blir mätt?

  Karin 2016-05-01 12:41:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind