Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGPROBLEM & IBS – TIPS

magproblem-

God morgon mina hjärtan! Hoppas att ni mår toppen och är glada att det är fredag! Wohoo 🙂 Själv är jag taggad på livet och på att ha en lite lugnare dag idag utan massa sjukt stressiga måsten. Har verkligen haft en period nu som varit hektisk från morgon till kväll. Galet kul men nu känner jag verkligen att jag typ behöver en lugn promenad bara och tänka lite över livet så ska se till att ta det idag 🙂

Igår släppte jag en video på min youtube om mina bästa tips för en bättre maghälsa. Vet att det är många här på bloggen som också har problem med magen så vill ni ha mina bästa tips så kolla på videon –> HÄR!

Sedan är det sista dagen att rösta i Finest Awards så har ni någon sekund över så får ni gärna gå in och rösta på mig –> HÄR

Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så himla bra att fler börjar prata om maghälsa och IBS då det är så himla vanligt och ofta kräver att man testar vad som passar en själv, ofta testar man ju olika saker efter råd och tips från andra, så detta är så viktigt!

  Sofie 2016-04-16 17:50:24
  Svara
 • Gud vilken bra video!
  Förra måndagen fick jag det bekräftat av min hus-läkare att jag har ibs och tänkte hur gör jag nu? Vad äter jag och vad ska jag inte äta? Det vart så svårt… Men det här underlättade ännu mera vad man kan tänka på och hur man ska göra. Och sen så jag har kört ditt magpaket i en vecka och har redan märkt att magen har lugnat ner sig lite mera änn vanligt och tänker fortsätta med den! Så jag måste bara säga, Tack så hemskt mkt för dina tips! Dem hjälper verkligen! 🙂
  Älskar din blogg kram patricia 😀

  patricia w 2016-04-16 09:36:46 http://nouw.com/wallbergz
  Svara
  • Svar på patricia ws kommentar.

   Men åh vad kul att höra och ja produkterna i magpaketet är magiska och vad kul att det har hjälp dig. Hoppas du får lite hjälp av mina tips också. Kramis

   idawarg 2016-04-16 09:48:30
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du har någon erfarenhet av Holistics produkt Laktozym för nedbrytning av mjölkproteiner?

  C 2016-04-15 17:51:11
  Svara
 • Grymt videoinlägg! 😀 Blev riktigt glad över att du delade sådana bra tips. Har själv IBS och vet hur jobbigt det kan vara.

  Sarah 2016-04-15 15:36:19 http://nouw.com/sarahj
  Svara
 • Så bra video, tack 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2016-04-15 13:32:11 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hej Ida! Både dina träningstips och mattips inspirerar mig jätte mycket! 🙂 Jag har sedan 10 år tillbaka varit vegetarian och i somras bestämde ja mig för att gå över till vegansk-kost. Jag hittar dock ingen typ av ”yoghurt” som är nyttig, vet du någon? Tycker alla med soya och havre innehåller så mycket socker. Även gärna någon i portionspacket så man kan ta med sig den till jobbet eller träningen. Har du tips på detta? 🙂
  TACK FÖR ALL DIN PEPP OCH INSPIRATION!

  Frida 2016-04-15 08:27:26
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Åh vad kul, hopps du gillar den veganska kosten 🙂 Ja tyvärr innehåller många socker men jag brukar köra på denna havregurt http://www.oatly.com/products/sweden/havregurt-naturell/ eller så kör jag naturell soygurt. Tror inte naturell finns i någon liten förpackning tyvärr så du får köpa en bra liten burk att hälla över 🙂 <3

   idawarg 2016-04-15 08:37:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind