Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG BEHÖVER ER HJÄLP NU

IMG_6523.JPG

God morgon mina älskade hjärtan! Idag ska jag ha en riktigt dag hemma i soffan och jobba ikapp. har så sjukt mycket att göra just nu och det skrämmer mig lite när det går till den gränsen att jag glömmer/inte hinner svara på viktiga mail, sms och annat. Det är liksom inte jag. Men men jag tror bara det är en hektisk period just nu och den kommer nog avta framöver… hoppas jag 😀

Jag skulle också vilja be er om tjänst! Jag hade helt glömt att jag är nominerad i Finest Awards som kommer vara nästa vecka och sista dagen för att rösta är på fredag. Så snälla älskade ni, har ni 20 sekunder över så skulle jag bli galet glad om ni röstade på mig till årets tränigsblogg. (Man kan rösta varje dag ;)) Vore kul att vinna det priset tillsammans med er ♥

Rösta –> HÄR! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Du är så fin I håret Ida!

  https://www.minnaelvira.devote.se

  Minna Torstensson 2016-04-16 13:12:45 https://www.minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Självklart röstar jag på dig ❤️

  Har en fråga!
  Jag tränar 2-3 gånger / vecka. Mycket bodybalance och yoga, men även lite styrka i form av vikter på gymmet. Jag är noga med att stretcha och verkligen gå igenom mina muskler, men jag känner mig som ett kylskåp i kroppen. Känner mig så stel och osmidig.

  För flera år sedan dansade jag och kunde gå ner i split och spagat. Jag var verkligen jättevig. Jag vill komma dit igen, men trots bodybalance och yoga som jag anser borde göra mig smidigare så märker jag ingen direkt skillnad. Har även märkt att jag får väldigt ont i nån muskel i rumpan, och det känns som det är där felet möjligtvis skulle kunna ligga. Min största rädsla är att det är något fel och att jag faktiskt bara får acceptera läget.
  Jag älskar att träna och jag älskar att ha mål att komma upp till. Mitt första mål var att börja få magrutor igen. Det är uppnått. Nu vill jag verkligen bli vig och kunna klara av att gå ner i spagat igen.

  Vad ska jag göra?! ?

  Emma 2016-04-14 21:39:09
  Svara
 • Röstat på dig, för du är så grym! 🙂

  Caroline 2016-04-14 15:30:08 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Självklart att man röstar på dig! <3 Har en liten fråga som jag har undrat över länge, hur länge brukar du träna? Jag brukar träna mellan 60-90 minuter. Men ibland känns det så lite. Kram!! <3

  Ida Davidsson 2016-04-13 23:34:31
  Svara
 • Jag har röstat på dig varje dag <3

  My 2016-04-13 19:12:32
  Svara
 • Hej!
  Kan du göra en video med en ett träningspass för varje dag i en vecka på youtube?
  Du är bäst, kram.

  Svenja 2016-04-13 19:11:36
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ett enormt komplex. Jag tränar och de vägrar försvinna. Jag har såkallade saddlebags. Vet du om det ens är möjligt att bli av med de? Eller måste man opereras?

  Amanda 2016-04-13 19:02:33
  Svara
 • Ska självklart rösta! Kika in på bloggen och läs en intervju om träning, hälsa och New York såklart 🙂

  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-04-13 14:34:23 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Klart att man röstar på dig finaste, det har jag redan gjort flera gånger 😀 Du har en underbar blogg, svarar ofta på ens frågor och har så grymt bra tips. Du delar med dig så mycket. Hoppas att du vinner. 😀

  Diana 2016-04-13 10:01:03 http://lamadre.se
  Svara
 • Självklart har man redan röstat på dig, håller tummar och tår på att du vinner! 😀

  Lizette 2016-04-13 09:34:21
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind