Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS TRÄNINGSEVENT

IMG_5644.JPGIMG_5642.JPGIMG_5641.JPGIMG_5643.JPGIMG_5645.JPGIMG_5646.JPGIMG_5647.JPGIMG_5640.JPG

God morgon mina älsklingar! Hade en grym dag igår då jag och min kusin höll i ett svettigt tränigspass för en hel drös taggade Åmåliter. Wohoo vad grymma de var! Vi hade satt ihop ett riktigt tufft cirkelpass för ben och rumpa och de fixade hela. Hoppas att ben och rumpa känns idag på er som var med och körde igår 😉 Så här såg passet ut:

50s jobba och 10s vila/byta övning:
1. Sumo squats med kettlebell
2. Mountain climbers
3. Sidogång med gummiband
4. Utfall med hantlar
5. Höftlyft med lift
6. Hoppande squats på bräda
7. Uppkliv på bänk med vikt
X 4

Sjukt jobbigt pass men även bra att köra på tid då alla kan köra på i sitt eget tempo och anpassa.

Idag far jag vidare till Karlstad för att hälsa på min kära vän Navas. Vi ska hänga och träna Pole Dance. SÅÅ kul! Wiii. Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vilket bra pass. Ska köra det nästa gång det är dags för benen 🙂

  Emma R 2016-03-30 15:15:01 http://nouw.com/emmaslivsstil
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig:) jag har en liten fråga, det är så att jag på senaste tiden kört väldigt mycket front squats och back squats även snatch, och nu har jag känningar i ländryggen. Beror det på för tajt sätesmuskel eller höftböjare, eller är det så att min core är svag? Jag stretchar ländryggen innan och efter passen och foam rollar men det hjälper inte. Vad ska jag göra? Tack på förhand!:)

  Elsa 2016-03-29 22:33:57
  Svara
 • Hej! Kanske du kan svara på detta 🙂

  Jag funderar lite över vilken pulsklocka jag ska välja. Är inte intresserad av en massa häftiga funktioner utan det jag tycker är viktigt är:

  – Bra GPS (gillar att springa i skogen och då vet jag inte exakt hur långt jag sprungit om jag inte har en bra gps)
  – Hastighet (km/h eller minuter/km)
  – Pulsmätare
  – Kalorimätare
  – Tålig (väder osv)

  Jag vill gärna att dessa funktioner ska gå att bläddra med ”live”, jag vill inte behöva vänta till jag kommer hem och kan ansluta till en dator. Behöver inte kunna ansluta till en dator alls faktiskt..

  Jag tänker mig ca 1500-2000kr om det räcker för en bra gps. För en riktigt bra gps kan jag tänka mig att gå upp i pris men vill inte betala för en massa funktioner jag inte kommer att använda..

  Elin

  elin 2016-03-29 17:34:23
  Svara
 • Roligt pass igår !
  Och …… mina ben känns idag 🙂

  marie 2016-03-29 17:03:10
  Svara
 • Fantastiska Ida, har du nå bra tips på enkla och snabba mellanmål innan träning? Veganska, förstås. Jag har ofta enbart en timme på mig att komma hem från jobb, packa ihop mina saker och ta mig iväg till träning, och känner ofta att jag är helt utan energi under träningen. Detta gäller både styrkepass och när jag tränar dans. Blir liksom matt och darrig i kroppen så himla fort. Vad är bäst att äta innan träning?

  🙂

  Bunny 2016-03-29 13:04:00 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Hej! Just nu blir jag behandlad för min ätstörning och får hjälp för att bli frisk. Jag är underviktig och har väldigt svårt för en del livsmedel, men jag saknar träningen mycket och skulle verkligen vilja börja bygga muskler. Därför undrar jag om det är möjligt att bygga muskler och gå upp i fettprocent, då jag vill få tillbaka bröst, mens osv. Är det okej att träna nu, eller måste jag gå upp i vikt och bli helt frisk innan jag börjar träna? För på något sätt känns det enklare att äta mer och mina ”fearfoods” om jag tränar också.

  Anonym 2016-03-29 12:30:45
  Svara
 • Vad roligt det ser ut. Och tufft. 😀

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-03-29 09:58:42 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Så roligt det ser ut! 🙂 KRAM <3

  Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-03-29 09:04:57 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Det var verkligen ett jätte roligt pass och kul att få träffa dig☺️ Kram❤️

  Fanny 2016-03-29 07:44:10
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind