Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Q/A PÅ SNAPCHAT

q-and-a

God morgon godingar! Hade en frågestund på Snapchat här om dagen och svarade på frågorna i en video. Eftersom jag får många liknande frågor här på bloggen så postar jag den även här. Hoppas ni gillar den ♥

Kolla på videon HÄR!

Hur många gånger i veckan tränar jag?
När blev jag vegetarian?
Är pärlan till salu?
Bästa magövningen?
Vilka tider på dagen äter jag?
Hur lång tid tog det att lära sig spagat?
Favoriträtt?
Drömresemål?
Bästa tips för konditionsträning?
Favorityoutuber?
Hur blev jag intresserad av träning och hälsa?
Träningspass för 11-16 åringar?
Motivationstips? Hur får man träningen att bli rolig?
Vilka serier och filmer kollar jag på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • FEJK KONTO på fb heter Caroline somerville och har bara bilder på dig Ida Warg och lägger upp massa porr filmer!

  e 2016-03-05 08:41:26
  Svara
 • Du äter ju endast mörk choklad och är nyfiken på hur mörk den brukar vara? Jag äter själv bara mörk choklad men på affären här hemma hittar jag jag högst 85%. Är det bra eller bör man försöka komma upp i 90%?

  Kramis

  Nora 2016-03-05 00:27:39
  Svara
 • Ida! Har du missat att lägga upp dagens video på yt? 😮 du har 50 min på dig 😉 du kan ju inte missa en nu när du varit så flitig ?
  Puss o kram

  Jenny 2016-03-04 23:10:43
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag gjorde det med flit då det kommer en video kl 7.00 imorgon. Tyckte det blev för tajt med tid mellan dem så gr en dag längre med videos istället 🙂 <3

   idawarg 2016-03-04 23:13:19
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en bra och sund blogg!
  Jag har några funderingar som jag hoppas du kan hjälpa mig med: du gör många smoothies eller bowls vilket jag också gärna äter till lunch (har ett stillasittande kontorsjobb) men eftersom det är mkt frukt i dessa skjuter mitt blodsocker i höjden för att sedan dippa någon timme senare med huvudvärk som följd. Kan du inte ge några tips på mellanmål som ”varar” lite längre, dvs som inte har så mkt fruktsocker och gör att blodsockret är mer stabilt och man håller sig mätt längre? Kvarg/keso äter ju många men jag tycker det är såå äckligt haha!
  Hoppas du kan hjälpa mig med några tips!

  Gisela 2016-03-04 21:10:56
  Svara
 • Finaste Ida! Jag har bakat dina raw bars och undrar hur jag kan ta med mig barsen om jag ska ut. Alltså menar, var kan man förvara de? I en burk, i papper? För hemma kan man ju ha de i en liten burk, men hur hur ska jag förvara de när jag ska ut om jag t.ex ska ta med mig till jobbet?

  sara 2016-03-04 17:39:16
  Svara
 • DU är så vacker Ida 🙂 har du vait i New York? Kika gärna in på bloggen http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-04 17:12:03 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej Ida, vill börja säga att jag älskar din blogg och dina videos! Särskilt dina vloggar!
  Jag är 16 år och har en fråga angående träning.
  Jag tränar ganska ofta, jag rider, tränar thaiboxning och gymmar ca 5 dagar i veckan, man kan se mina övre magmuskler, men det går inte att få fram de nedre för mig, jag vet inte vad jag gör för fel. Jag äter bra mat, ofta kyckling, bönor, grönsaker, rotfrukter, lax, avocado osv. Jag undviker gluten så mycket det går och äter inte snabba kolhydrater. Min mage är ofta uppsvälld just på den nedre delen. Vad kan jag göra för att få synliga nedre magmuskler? Kram Molly

  Molly 2016-03-04 15:16:11
  Svara
 • https://www.facebook.com/emma.svedell.3/posts/124925254565783:0

  Fejkkonto som använder dina bilder :s

  Nina 2016-03-04 15:11:22
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind