Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR JAG FÖR UNG FÖR PROTEINPULVER?

veganskt proteinpulver

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

1. Spirulina // 2. Risprotein Inflamino // 3. Hampaprotein

Hej Ida! Tycker du har en väldigt bra och inspirerande youtube och blogg, men jag har några frågor till dig . Jag är 14 år, och tränar konståkning cirka 10h i veckan, och jag vill nu bli vegetarian. Jag undrar om proteinpulver fungerar för mig i och med att jag är ganska ung? Och vilket slags proteinpulver rekommenderar du för mig? Är det okej för mig att ta hampa&risprotein? Eller spirulina eller något annat? 

SVAR: Hej och tack för din kommentar ♥ Vad kul med konståkning och att du tagit steget och vill bli vegetarian. Det är det bästa valet jag gjort! Proteinpulver fungerar för alla åldrar och om man tränar eller inte tränar då det är vanlig mat. Många är rädda för det men många gånger tror jag att naturligt ekologiskt proteinpulver är bättre och mer säkert än maten i mataffären då pulvren är så testade. Nu pratar jag då självklart om de naturliga veganska pulren som du nämner ovan och ej de som innehåller massa sötningsmedel och annat skräp. Jag brukar alltid bosta mina smoothies med risprotein eller hampaprotein + spirulina.

Här kommer mina favoriter:
• Hampaprotein –> HÄR
• Risproteinet Inflamino som är läkande för magen–> HÄR
• Spirulina –> HÄR

De här tre är verkligen mina storfavoriter och finns alltid hemma hos mig. 

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej ida! Jag har en fråga!
  Jag har kört på vanilj proteinpulver med kokosmjölk och lite olika frukter, jag har svårt att få i mig frukost men det har funkat jätte bra med denna proteinshake. Innan pulvret tog slut köpte jag inflamino, och kör enligt doserings anvisningarna, 2 skopor och 2-3 dl kokosmjölk och sen banan och andra frukt, men kombinationen blir inte alls lika bra som med vanilj proteinet, det känns mer pulvrigt och inte lika gott :/ vad gör jag fel?

  Anita 2016-02-17 22:00:27
  Svara
  • Svar på Anitas kommentar.

   Hej Anita! Jag antar att du hade vassleprotein innan? Det blandar sig lättare än risprotein. Dock så blir inte min inflamino klumpigt om jag mixar det i en smoothie. Gör du det? Jag brukar dock ha drygt 1 skopa i. Testa det. Sedan så är vassleprotein sötare än Inflamino som är helt naturellt. Testa ha i 1-2 dadlar + vaniljpulver. Kramis

   idawarg 2016-02-17 22:35:14
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en suuuppppeeerrrblogg! <3
  Skulle vara intressant att höra dina tankar och tips kring sötsug! Jag känner att jag har koll på min kost och planerar den bra under dagen, men under kvällen och efter träning kommer sötsugen som ett brev på posten. Får så dåligt samvete och känner att jag har dålig självkontroll. Känner behov av att träna dagen efter för att "kompensera" för min dåliga mat på kvällen. Hur kan jag ta mig ur detta ekorrhjul?

  Sandra 2016-02-16 10:10:58
  Svara
 • Proteinpulver är ju inget magiskt pulver utan ”mat” fast i pulverform 🙂 Får ofta frågan om ”proteinpulver verkligen fungerar”, då svarar jag alltid att det är ett livsmedel med protein i, precis som kyckling. Men lättare att svepa efter gymmet och godare att ha i sin smoothie 😀 Skrev ett inlägg just om vegetarisk kost på min blogg. Kanske lite provocerande då jag inte är vegetarian, men kanske är intressant att läsa det ur den synvinkeln tyckte jag:)

  Sara 2016-02-16 09:42:59 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja precis. Proteinpulver är bara protein precis som vilken annan mat som helst 🙂 Ska kolla in ditt inlägg 🙂

   idawarg 2016-02-16 09:59:10
   Svara
 • Hej Ida
  Jag undrar vad dina bästa tips är mot sötsug, jag blir väldigt lätt sötsugen och jag kan oftast inte stå emot har du några tips? för jag vill bli mer hälsosam.
  PS du är en stor insperition för mig och jag älskar din blogg och din youtube kanal.

  Johanna Sandberg 2016-02-16 08:06:27
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind