Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS TRÄNINGSPASS

IMG_2604.JPGIMG_2606.JPGIMG_2607.JPGIMG_2605.JPGIMG_2603.JPG

Hej mina hjärtan! Jag har fortfarande träningsvärk i ungefär hela kroppen. Haha så underbart. Ville ändå ta mig till gymmet igår för att få igång blodcirkulationen lite med löpning. När jag kom till gymmet var det kö på 5 pers till löpbanden så efter 10 min fick jag i alla fall tag i en crosstrainer. Så segt då jag verkligen var sugen på att springa men det fick bli 30 min croostrainer istället följt av lite styrka.

Gymmet var verkligen proppfullt och det får mig att längta enormt efter maj då det typ är öde på gymmet 😀 haha. Hade planerat att fota övningar till er men det var omöjligt så hoppas ni nöjer er med bilderna ovan. Älskar verkligen kläderna och glöm inte att ni kan vinna tightsen + ett linne till denna veckan genom att tagga #backtostrong och @stadium_jointhemovement på instagram. Woop!

Gårdagens träningspass blev i alla fall:
30 min crosstrainer
10 rygglyft X 3
10 crunch på rulle X 3
10 benfäll X 3
20 bicycle crunch X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida!
  Tack för att du är en sådan grym inspirationskälla!
  Jag tänkte tipsa om en förening som jag arbetar för som heter tjejzonen. Syftet är att finnas där för tjejer som är 10-25 år och prata med dem. Det som är lite unikt är att man pratar via en chatt vilket gör att det är lättare för många att öppna upp sig. Det finns en chatt som man kan vända sig till med vilka problem som helst eller om man bara behöver prata. Det finns också en chatt som är helt inriktad till tjejer med ätstörningar.
  Jag vill bara slå ett slag för den fantastiska föreningen och sprida att den finns 🙂 chattarna finns på tjejzonen.se och är öppna söndag-torsdag kl. 20-22 🙂
  Kram

  Helena 2016-02-03 21:01:58
  Svara
 • Hej bästa Ida
  Först vill jag bara säga att du är en stor tränings inspiration för mig och jag älskar din blogg och din youtube kanal.
  Min fråga: jag blir väldigt lätt sötsugen och jag kan liksom inte riktigt stå emot om jag blir sugen på nåt sött, hur ska jag göra? Jag älskar att baka men det blir oftast att jag bakar med mycket socker i, men jag vill baka något som är gott men sockerfritt. Nackdelen med vissa nyttiga recept är att det finns kokos i och jag gillar inte det, kan du tipsa om något annat?
  Snälla svara, tack på förhand.

  Johanna Sandberg 2016-02-03 19:14:52
  Svara
 • Så snygga kläder! 😀

  Anna 2016-02-03 18:09:15 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Så sjukt snygga kläder!! 😀

  Johanna 2016-02-03 16:02:38 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack finis och ja jag älskar dem verkligen. Den färgen ser man till och med lite brun i så här års 😀 <3

   idawarg 2016-02-03 17:30:43
   Svara
 • Wiiii Ska köra detta träningspass ikväll!

  Erika, sambo, New York liv! 2016-02-03 15:21:39 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Superfina kläder!! Måste kolla upp lite nytt nu inför nytt år och allt. 😀

  Diana 2016-02-03 14:56:49 http://lamadre.se
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst så måste jag säga tack till din underbara blogg och yt kanal. Fått mig att inse att de är viktigt att ta vara på kroppen och tänka på vad man stoppar i sig osv. Genom dig har jag även blivit insperarad att börja med yoga vilket jag numera gör varje morgon. Min fråga till dig är om du skulle kunna visa (video/bilder) hur man ska gå till väga för att klara av att stå på huvudet? En mål jag har för mig själv men vet inte hur jag ska göra.. Tacksam för alla tips och trix du har kring det. STOR KRAAM!

  Julia 2016-02-03 14:38:44
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Gud vad kul att höra och yoga är ju bara magiskt! Jag har skrivit ner ditt önskemål och ska försöka få ihop en video. Kramis

   idawarg 2016-02-03 17:35:18
   Svara
 • Snälla Ida, kan inte du berätta vart dina fina ”ljuslyktor” på bordet bakom dig i senaste videon kommer ifrån? <3 😀

  Har länge velat ha sådana men inte hittat 🙁

  Mikaela 2016-02-03 14:27:33
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej finis och tack snälla! Ljusstakarna kommer från en antikaffär och de små genomskinliga med värmeljusen är från Cervera 🙂 Kramis

   idawarg 2016-02-03 14:35:02
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind