Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR JAG SÅ DUKTIG SOM JAG FRAMSTÅR PÅ BLOGGEN?

IMG_0016.JPG

De här chokladbollarna älskar jag att äta när jag är sötsugen!

Är du så “duktig”som du framstår på bloggen, jag tänker framförallt kosten. Eller slinker det ner någon påse ahlgrens bilar, läsk, eller dylikt någon gång?:) 

KRAM <3

SVAR: Jaaa du ska vara med nu! Det kommer bli så kul! Wohoo jag är aspeppad! haha jag vet inte. Så svårt att föreställa sig hur jag framstår 😀 Men jag är inget big fan av godis och det är inte för att jag tror jag ska bli tjock eller dö av någon sjukdom utan för att jag tycker det är ofräscht! Jag vet vad som är i godiset och det är inget jag tycker känns kul att äta och inget jag tycker är särskilt gott heller. Sedan innehåller ju mycket godis kött eller rättare sagt andra delar av djur och jag är ju vegetarian så det går ju inte.

Läsk har jag aldrig gillat, inte ens när jag var liten. Men jag äter andra grejer! Jag älskar mat och har inga problem att välja vitt ris, bröd, potatis eller andra kolhydrater. Det blir folk ganska chockade över när de äter med mig för de har någon bild av att jag bara äter sallad och bönor. Sedan äter jag choklad  typ varje dag men jag gillar bara mörk choklad så det är ju ändå lite bra. Sedan älskar jag frukt, smoothies, hembakat bröd och att göra egna efterrätter och de har jag oftast kokossocker eller agave i. Så svar på din fråga är, nej jag äter inte ofta köpt godis, läsk, chips mm. men det är endast för att jag inte gillar det. Men jag äter en väldans massa annat gott! 🙂 Kramis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Håller med dig – men älskar chokladbollar!!! Och även nåt som jag bloggar om ikväll fläsksvålar, men det här handlar egentligen om nåt helt annat…
  http://kikkisandstrom.se/i-flasksvalarnas-underbara-paradis

  KikkiSandström 2016-01-25 22:10:31 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Otroligt goda chokladbollar! (Och ett plus är ju att de inte är lika onyttiga som vanliga.) Jag hade funderat ett tag på att testa receptet, men har inte ”orkat” köpa alla ingridienserna, men jag testade dessa för någon månad sedan och har gjort dom ca 4 gånger, lika bra varje gång! Tack så otroligt mycket för att du ville dela med dig av receptet! 🙂

  nea 2016-01-25 15:15:57
  Svara
 • Man vänjer ju sig av vid godis och sådant, efter några månader är det inte gott längre. Jag tycker dock om att mysa ner mig med lite godis då och då 🙂 Vad tycker du om chips och sådant snacks? Det kan jag tycka är godare än tex gummy bears, och så blir man ju mätt av det också så känns nyttigare pga att det blir mer som ett onyttigt mellanmål som ju då åtminstone ersätter något annat man normalt hade ätit vid den tiden på dagen. Haha, om du förstår hur jag menar. Brukar ”fuska” typ en gång i veckan, det tycker jag är lagom. Gjorde förresten dessa chokladbollarna förra veckan Ida, de är fantastiskt goda tycker jag! Så tack för tipset 🙂

  Helena 2016-01-25 00:51:46
  Svara
 • Haha jag blir chockad av att folk blir chockade att man inte gillar godis och läsk! Det finns ju så mycket annat godare med så mycket bättre innehåll dessutom 🙂

  Amanda 2016-01-24 21:26:32
  Svara
 • åh jag önskar att jag kunde vara minst lika medveten och konsekvent som du är!!! Vill verkligen det.

  Diana 2016-01-24 21:26:23 http://lamadre.se
  Svara
 • wow du inspirerar verkligen till att vilja bli nyttigare! ska köra ett av dina pass nu <3 kram till dig

  clara 2016-01-24 18:40:22 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Du har en sådan bra inställning 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-24 17:25:20 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • jag blir alltid lika chockad när jag hör om folk som INTE älskar socker. Hur går det ens att ogillar godis? 😉

  ISA 2016-01-24 15:26:17 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Haha jag vet inte men jag har aldrig kunnat äta stora mängder rent socker utan att må illa. För mig är banan, mango eller annan frukt så söt så det stillar mitt sötsug. 🙂

   idawarg 2016-01-24 16:20:28
   Svara
 • Hej grymma du! Jqg behöver lite hjälp, jag MÅSTE stärka bålen, är så sjukt svag i bålen och väldigt stark i ben å neråt, vad ska jag tänka på när jag tränar? Har du några bra träningsprogram för mage rygg mm?
  Puss och kram!

  Sara 2016-01-24 14:32:07
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   hej fina du 🙂 http://youtube.com/idawarg

   Nästa vecka kommer även ett nytt magträningsprogram så håll utkik.
   Kramis

   idawarg 2016-01-24 16:22:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind