Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUNDMYS ♥ OCH COMEBACK

pudel1pudelpudel-2pudel-3

God morgon mina älsklingar från mig och den här sötnosen Kosmos! Har varit hundvakt i några dagar åt honom och vi har det så mysigt men idag så ska han hem igen. Världens sötaste lilla pudel på 6 månader. Alla ni som rekommenderade pudel som ras har helt rätt! Så smarta och gosiga ♥

Sedan vill jag bara hälsa till några av er som tycker det är tråkigt att jag slutat att lägga ut bilder från gymmet. Men det har en naturlig förklaring, jag har bara tränat 1 gång på gymmet de senaste 3 veckorna. Jag har haft så mycket jobb med Welloteket och mycket annat så jag tog en liten träningspaus och har bara kört yoga och promenader när jag haft luckor. Riktigt härligt faktiskt fast nu är jag så taggad på att träna igen vilket känns magiskt! Bröt min gymvila igår och körde ett mycket härlig pass vilket resulterade till träningsvärk idag. Fotade så lägger upp passet senare idag så håll koll 🙂 Till er som saknat blogginläggen från gymmet kan jag meddela att de nu kommer tillbaka. Woop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Jag ska köpa hund nu och tyckte Kosmos var så himla fin! Jag tänkte höra om du kunde fråga hans ägare om vilken kennel han kommer ifrån?
  Tack på förhand!

  Isabelle 2016-03-21 03:33:07
  Svara
 • Yaaay! Kul! 😀

  Johanna 2016-01-22 21:02:42 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Det kanske är lite sent påtänkt men tänkte tipsa om en alldeles fantastisk hundras, Coockerpoo. Det är en blandning mellan cockerspaniel och pudel. Den har alltså fått alla dom bra egenskaperna från en pudel (smart o.s.v) plus att den är ännu gladare, livligare och gosigare från cockern. Jag har en själv och hon är helt fantastisk, den bästa hund man kan tänka sig till lynnet och har fått fina ord om hur underbar hon är till sättet av alla hon träffar. Sedan skadar det ju inte att dom är så underbart söta också!;)

  Ellen 2016-01-22 19:42:52
  Svara
 • Hej fina ida!! Vilken sötnos på bilderna! 🙂 Jag har en fråga, jag har sne höft/bäcken då min vänstra sida är mer ”uppdragen” än den högra.. Av detta blir jag sne när jag tränar och det är så frustrerande, haft det i ungefär 4 år, men aldrig vetat att jag varit sne förens jag tagit röntgenbilder. Varit hos både sjukgymnast, läkare och ortoped, men inget hjälper. Jag vet att du brukar gå till naprapat om jag inte har fel? Jag får inte riktigt grepp om skillnaden mellan naprapat och kiropraktor och undrar om du vet om dem håller på med sådana fall som jag har? Jätte tacksam för svar för allt går rent ut sagt skit när jag är såhär sne och det tär både fysiskt och psykiskt.. Vill också bara säga att du är en stor inspirationskälla för mig och du är en sån stark person!!

  Julia Andersson 2016-01-22 12:07:39
  Svara
  • Svar på Julia Anderssons kommentar.

   ja han är så himla söt 🙂 http://kjersti.se

   Jag har haft en låsning/varit sne i bröstryggen i hela mitt liv och hon är den enda naprapaten som fått upp låsningen. Väldigt kunnig! Hon både knäcker och masserar. Skulle det vara så att hon med sin metod inte kan hjälpa dig så kommer hon rådge dig vad du ska göra. Tack snälla vad otroligt glad jag blir att höra 🙂 <3 <3 Lycka till och stor kram!

   idawarg 2016-01-22 16:30:31
   Svara
 • Ibland behöver man lite paus från gymmet! Funderar på att köra det själv en vecka nu, och bara stretcha massor hemma. Så motivationen kommer tillbaka 🙂

  Sara 2016-01-22 09:22:12 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind