Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS FÖR DETOX?

Detoxkampanj

Känner du dig svullen, trött, seg? Dags att rensa ut kanske? Just nu har Welloteket ett grymt erbjudande på Holistics Detoxpaket. Ordinarie pris är 641kr och nu kostar det endast 450kr. Erbjudande gäller bara fram till söndag så passa på —> Shoppa HÄR!

Läs också:
Vilken detox är bäst?
Frågor och svar om detox

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hade varit toppen med en lite beskrivning hur den där detoxen går till 🙂 Tycker alltid det är så trist när hemsidor som säljer produkter som denna inte skriver en bra förklaring hur man ska ta produkterna osv. En annan som har legat gömd under en stor sten hela sitt liv vad gäller detta kryper tillbaka under stenen när man inte förstår 🙂 Haha!

  Katarina 2016-01-16 05:50:04
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   På Holistics hemsida står det att läsa om vad man får äta och inte. Även vilken träning som funkar.
   Rekommenderar att du går in där och läser på innan du börjar. Jag har kört nu i tre veckor och planerar för tre veckor till. Alla spänningar och uppblåsthet i magen är borta, jag känner mig piggare. Se dock till att ha en toa nära den första veckan 😉 Lycka till!

   Linda 2016-01-17 22:12:24
   Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Hej Katarina och tack för din feedback! Superbra att du säger till och har nu skrivit in en bättre förklaring. Man kan även klicka på produkterna under beskrivningen för att komma vidare och få mer förklaring men svårt att förstå att man ska göra det så jag skrev in i själva paketet också. Kom gärna med mer sådan feedback om du hittar något 🙂 Nu står det i alla fall hur man använder det 🙂 Kramis

   idawarg 2016-01-16 10:16:06
   Svara
 • Hej ida,,jag vänder mig till dig och hoppas du kan ge mig några råd. Jag har lätt övervikt ,nu har jag ätit nyttigt sen september,men sen 2 månader tillbaka ,sen typ november så står min vikt HELT STILLA,jag blandar styrka och cardio,och tro mig jag försöker mix it up och prova nya övningar,men inget händer. Och nu har jag tappat all självförtroende för jag har ju liksom ätit nyttigt men endå så händer inget så jag får typ världens ångest vid varje måltid för jag känner inte för att äta alls nu för det.vill typ gråta bara,jag blir så frustrerad.Jag vill liksom inget hellre än att bli av med dem här obekväma ohälsosamma kilona.Och nu har jag verkligen gjort allt jag kan och vet.Om du säljer kostplan isåfall hur mycket kostar dem? puss och kram

  Anna 2016-01-15 23:31:06
  Svara
 • Gjorde knäböj med hantlar på gymmet nyas och fick jätte ont i baksida lår rumpan typ! Aj! Kan man träna lite armar i morgon ändå? Gör ont när man belastar just den muskeln. Buu!!:(

  Johanna 2016-01-15 16:19:43
  Svara
 • Hej Ida! Tack för bästa bloggen! Jag undrar om du har tips på någon bra (gärna ekologisk) deo? Den ska ju inte innehålla massa aluminium och sånt skit.. Sen undrar jag vad Ammonium Alum är och om det är dåligt. Har en ekologisk deo som innehåller det, men jag undrar om det är dåligt och om det är detsamma som aluminium eller om det är skadligt på något sätt.. Kramar

  emma 2016-01-15 14:06:17
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej fina du! Svarar på din kommentar i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2016-01-15 19:57:10
   Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej, köp kristalldeo, den fungerar helt perfekt. Bor du i Stockholm? Isåfall finns den bla på gryningen i medborgarplatsen. Tror den kallas thai crystals deodorant. Det är alltså som det låter en kristall, som gör att det inte uppstår illaluktande bakterier under armen. Den täpper inte till osv. Kram, Julia

   Julia 2016-01-15 19:33:18
   Svara
 • Enligt Nyhetsmorgons Läkare finns det inget som heter Detox och det gör ingenting med kroppen. Har han fel? Vet inte vad jag ska tro.. men tack för en grym blogg om hälsa 🙂

  Daniela 2016-01-15 13:47:13
  Svara
  • Svar på Danielas kommentar.

   Tack finis. För mig betyder detox att man renar kroppen och det kan man absolut göra. Äta en bra kost, få igång magen, döda svamp och parasiter mm. Så i mina ögon finns det 🙂

   idawarg 2016-01-15 19:59:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind