Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD ÄR DINA MÅL MED TRÄNINGEN 2016? #BACKTOSTRONG

De snygga kläderna hittar ni –> HÄR!

Vänner nu är det dags att dra igång årets första utmaning! På söndag kör jag tillsammans med Stadium igång med svettiga träningsutmaningar där ni kommer kunna vinna fina priser. Men ni ska redan nu få en uppgift och det är att sätta upp mål med er träning för det är så viktigt för att hitta motivation och nå resultat! Mina mål hittar ni i videon ovan 🙂

Berätta gärna nedan + tagga #backtostrong på instagram och berätta om era mål med träningen? Genom att skriva ner och berätta för andra blir de mer verkliga! Wohooo mina vänner nu kör vi!!! Tagga inför söndag!

(Video i samarbete med Stadium)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej har en fråga nu har jag försökt på mig att göra acia bowl i pulver form, men får inte riktigt till den testa med frusen banan men tyckte banen tog över för mkt hade ändå blåbär i också. Tips tack 🙂

  Louise 2016-01-14 19:13:03
  Svara
 • Hej Ida!

  Att sätta upp mål tror jag verkligen hjälper för att bli motiverad och komma framåt i träningen! Ett av mina mål är att klara av att göra chins eller pullups. Därför undrar jag om du har några tips på övningar eller upplägg för att nå det målet? Kram!

  Sabina 2016-01-14 16:52:24
  Svara
 • När kommer receptet på brownien upp? xD Jag vill ju baka nu! haha 🙂
  Tack för en jätte bra blogg OCH Youtubekanal i alla fall! 🙂 Kram!

  Amelie 2016-01-14 16:41:07
  Svara
 • En till fråga!

  Jag har fått jättedålig hy 🙁 Jag mår fruktansvärt dåligt över det då nya finnar ploppar upp varje dag. Nu har det varit såhär i några månader och inget hjälper. Hur gör du för att sköta om din hy? Jag har Rosenseriens dagkräm och cleanser.

  Mikaela 2016-01-14 16:21:03
  Svara
 • Vad kul att det äntligen drar igång! Jag har länge sagt att jag ska vara med men det har inte blivit av. Men nu är et nytt år och nu jäklar ska jag vara med, peppa! 😀

  Förresten Ida, har en fråga (som vanligt). Är du så ”duktig”som du framstår på bloggen, jag tänker framförallt kosten. Eller slinker det ner någon påse ahlgrens bilar, läsk, eller dylikt någon gång?:)

  KRAM <3

  Mikaela 2016-01-14 16:18:44
  Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg och din youtube kanal! <33 jag har en fråga bara: det känns som att alla säger att man ska undvika salt hela tiden, men ser att du använder det i din mat. Jag MÅSTE ha salt för att få smak i min mat… Är det verkligen så dåligt och farligt som det står överallt i media?

  Nina 2016-01-14 15:54:35
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Jag måste ha salt och saltar allt! Jag tror inte alls att det är dåligt och speciellt inte om man använder havssalt eller himalaya salt. Dock så är ju mycket färdigmat och halvfabrikat grovt saltat med dåligas salt och det tror jag ej är bra men köper man råvaror och lagar mat hemma så saltar jag absolut. Jag saltar till och med min gröt 😀 haha inte gott annars. Kramis

   idawarg 2016-01-14 19:35:22
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind