Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ACAI, GUARANA OCH ACEROLA

Erbjudande

Vänner ni får inte missa det grymma öppningserbjudandet vi har på Welloteket då ni får superrabatt på magiska –> Boostpaketet! Du får de här 3 fantastiska produkter med massa näring av hög kvalité från Macacos för endast för 299kr (Ord. 385kr)

Läs mer och köp här!

Erbjudandet gäller endast fram till 13/1 så passa på!

Boost paketet innehåller:

Acai – Som är ett superbär från amazonas med massa bra fetter, antioxidanter, mineraler och vitaminer. Det ger bra energi, boostar immunförsvaret, kan öka kvalitén på håret, mättar bra och är galet gott! Testa att göra den trendiga Acai Bowl (recept kommer snart) och ät som mellanmål, innan eller efter träning.

Guarana – Skippa kaffet och boosta med guarana på morgonen som gör dig pigg och glad. Till skillnad från kaffe som endast gör dig pigg en kortare tid så gör guarana dig pigg hela dagen plus att det är mycket skonsammare och nyttigare än kaffe. Perfekt att ta innan träning med vatten eller i din smoothie.

Acerola – Innehåller mängder med C-vitamin som  hjälper till att hålla dig frisk och boostar ditt immunförsvar. Toppa gröten eller blanda ner i smoothien.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida, super inspirerande blogg! Jag undrar hur mycket fram det är i en sådan påse tex acai? 🙂

  kajsa tegermark 2016-01-12 16:46:04
  Svara
 • Hej, jag har en fråga som egentligen inte har något med detta inlägg att göra. Har du några tips på bra yoga appar för nybörjare? De ska helst inte kosta så mycket. Har yogat lite innan men det var länge sen. Skulle vilja komma igång med det på riktigt.

  Angelica 2016-01-12 12:51:17
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej! Nej jag har inte koll på några appar men kan rekommendera http://yogobe.se som jag själv använder. Ange koden idawarg så får du 14 dagar gratis och kan testa. Funkar även på mobilen 🙂 Kramis

   idawarg 2016-01-12 16:40:25
   Svara
 • ÄLSKAR acai! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-11 19:36:24 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej!! Har blivit lite sugen på att prova guarana istället för kaffe men undrar hur mycket man ska ta per dag och hur ofta? Är det något du provat? 🙂

  Sara 2016-01-11 17:04:57
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja det tycker jag och jag älskar guarana man blir så pigg på ett utspritt sätt. Haha svårt att förklara men kaffe blir man superpigg och sedan blir man låg efter någon timme. Guarana stegrar mer och håller i sig hela dagen. Jag tar 1 kryddmått på morgon antingen i smootien, juice eller bara shoppar med vatten. Kramis

   idawarg 2016-01-11 18:24:07
   Svara
 • Spännande hemsida. Jag själv använder mest varor från Nyttoteket.se, det kanske är några produkter ni skulle vilja ta in? 🙂

  Louise 2016-01-11 14:39:04
  Svara
 • Jag är nyfiken på viktpaketet, funderar på att testa det. Så kul att du faktiskt kom igång med en sån här bra sida!

  Diana 2016-01-11 13:30:00 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Ja viktpaketet är grymt och jag själv använder alla produkter i det 🙂 Superbra sockerfria mellanmål som mättar länge 🙂 Tack finis vad kul att höra, är verkligen nöjd med sidan <3

   idawarg 2016-01-11 13:36:25
   Svara
 • Ja han älskar pasta och han älskar även såser, på grädde/cream fresh…. Försökt visa honom bönpasta men det avskyr han. Vart borde han söka sig? Vårdcentralen och kolla allergi? Eller intoleranstest imupro? Kram!

  Marie 2016-01-11 13:27:27
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Haha ja då kan det nog vara därför. Vårdcentralen kommer bara kolla allergi och ej överkänslighet. Imupro kollar överkänslighet och på vilken grad. Dock så kan jag tycka att man kan bara börja med att ta bort passat och mjölk helt i 3 mån och se om det blir bättre för att sedan tillsätta en sak i taget igen och se hur han reagerar. Vill man ha det svart på vitt kan man ju kolla först med vårdcentralen och om det visar neg. så kör ett imupro för att kolla överkänslighet. Kanske lättare att ta till sig om man ser på papper att man är överkänslig. Det som är bra med imupro också är ju att ni kommer se många andra livsmedel också då det kanske inte är gluten utan något annat. Men jag hade testat ta bort det och blir det inte bättre hade jag gått vidare med tester. Kramis

   idawarg 2016-01-11 13:32:30
   Svara
 • Hej Ida! Skriver här och frågar då jag är nyfiken på min sambos mage. Han är smal/normalbygd i kroppen och när han ätit får han extremt uppblåst mage. Han ser helt seriöst höggravid ut. Så fort han ätit så putar magen ut i skjortan vilket han inte fattar varför. Är säker på att han har magproblem men han vill inte riktigt inse det. Han har också eksem i hårbotten och är lite trött. Känns som han har problem i tarmarna att kroppen inte gillar det han äter? Eller vad säger du? 🙂 Kramis!

  Marie 2016-01-11 12:27:04
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Ja min första tanke är att han äter något som hans kropp inte gillar och kan bryta ner och en av de vanligaste sakerna man är överkänslig mot är gluten och det kan också bidra till eksem. Äter han mycket gluten dvs. bröd, pasta mm? Mjölkprodukter och också vanligt att man blir uppblåst av. Kramis

   idawarg 2016-01-11 12:30:24
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind