Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 NYA VLOGGAR

vlog-rapvlog

Vänner jag lägger upp så mycket videos att jag inte hinner posta alla här! Hahaa. Här kommer 2 nya vloggar som jag inte postat innan –>

 1. Skönhetsdag.
 2. Möten, brownie & 20:e videon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Kunde inte hitta recept på brownin har du lagt ut det? 🙂 skulle vara super om du kunde göra det annars 😀
  Kram!

  evelin 2016-01-11 14:52:08 http://www.daylife.se/evelin
  Svara
 • Vegetarian nix – inte för mig! Vi är skapta att vara allätare. Men jag kör igång för att bli i SuperForm idag. Kolla om du är intresserad http://kikkisandstrom.se/ar-du-redo-jag-ar-redo-for-nystart-2016

  KikkiSandström 2016-01-10 15:33:04 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Åh recept på brownien?! =)

  frida 2016-01-10 15:21:59
  Svara
 • Hej!
  Såg att du använder vanlig natusan babyolja till sminkborttagning?
  Tänker spontant att den innehåller kemikalier och skulle tipsa om att använda ren mandelolja, sesamolja eller liknande ist. Jag använder mandelolja och smörjer även in ansiktet med det varje kväll.
  Len som en babystjört i ansiktet. Dagtid använder jag IM naturkosmetics ansiktskräm för känslig hy. Luktar vaniljglass! Mums!
  /Ann

  Ann 2016-01-10 11:41:48
  Svara
 • Hej!

  Vill bara passa på att säga att jag också fick kaos mage av bönor i början av min vegetariska resa (2013) det var så illa så att jag nästan slutade upp med allting. Men sen började det gå bättre, nu är jag vegan sen 2 år tillbaka och har perfekt mage! bönor, linser bröd allt funkar för mig! Kroppen tar lång tid på sig att ställa om. Jag provade ost och yoghurt några månader efter blivit vegan… AJ fick jätte kaos mage 🙁 förstoppad!
  så ja vi vänjer oss och vänjer av oss 🙂

  Men jag rekomenderar att man köper torkade bönor om man har problem och att man lägger dom i blöt över natten och slänger vattnet samt sköljer av massor och kokar upp i nytt vatten. Hade nämligen massor med vänner som varnade om bön bekymmer på min födelsedag när jag gjorde mexikanska bönor och ingen hade problem efter det 🙂

  Passar även på att säga för er som är intresserade av vegansk kost så har jag just nu en 10 dagar utmmanning på mitt veganska instagram konto: Plantbased_vibes Där finns det massor med goda tips på en sund och smarrig vegansk livsstil!

  kram!

  Melody 2016-01-09 22:28:22
  Svara
 • Ida!

  Var kommer din fina mössa ifrån som du hade på dig i vlogen om möten, brownies & 20e dagen?

  Är nämligen på jakt efter en fin mössa med tofs på <3

  Mikaela 2016-01-09 21:13:08
  Svara
 • Hej Ida!
  Skulle du kunna lägga upp ett recept på nyttig varm choklad?

  Linda 2016-01-09 19:17:33
  Svara
 • Kul med videos <3

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-09 18:57:56 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej Ida!
  Vad anser du om PWO? Jag har hört/läst både positivt och negativt om det. Jag är sugen på att testa men vill ta reda på mer information om det först. Om du inte rekommenderar det, vad kan man annars äta innan träning för att få ”samma effekt”? Känner att min energi tar slut väldigt fort när jag tränar. Energin försvinner före jag ens blir lite less i musklerna.

  Kram kram
  /Ida

  Ida 2016-01-09 18:53:55
  Svara
 • Jätte kul att du börjar göra ännu fler videos! ?

  Anna 2016-01-09 18:17:45 http://nouw.com/annaohlin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind