Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ERBJUDANDE PÅ NAPRAPATBEHANDLING

casall3

Det här året så ska jag försöka gå regelbundet på naprapatbehendlingar för min kropp mår så galet mycket bättre av det. Jag är VÄLDIGT kräsen med naprapater då jag gått hos en hel del under mitt liv då jag alltid haft problem med min bröstrygg/nacke. Har skolios där och har väldigt lätt att få låsningar. Men nu har jag hittat min naprapat och hon heter Kjersti och man hittar henne på Odenplan.Vet att många av velat att jag ska tipsa om naprapat så jag frågade Kjersti om rabatt till er läsare.

Så här kommer ett grymt erbjudande till er läsare: Gå på två behandlingar innan sista februari och få 200 kr rabatt när du betalar den andra behandlingen. Tid bokas direkt på –> www.kjersti.se, eller kontakta Kjersti på tlf 0762632757. Uppge Ida Warg vid bokning.

Kan varmt rekommendera grymmaste Kjersti 🙂 ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Härligt att du hittat en bra naprapat. Tänkte kolla om du kan lägga upp inlägget med löpning från förra året, försökte leta reda på det men hittade det inte. När man ska komma igång efter inte ha sprungit på ett tag då mitt mål är ett lopp på 5 km i vår och sen tjejmilen till hösten och vill kunna ta mig runt utan att behöva gå.

  Mvh Malin Kling

  Malin 2016-01-05 08:04:06
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Ja så himla bra 🙂 <3 Vilket löpinlägg menar du? Menar du löpschemat #wargrun 10 v? Kram

   idawarg 2016-01-05 15:08:23
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Läser själv till samma sak så vet hur viktigt det är att hitta rätt person som förstår än 🙂 Ja det som va r 10 veckor, körde det förra gången men fick problem men nu har jag löst det så tänkte köra igen. Kram

    Malin 2016-01-05 19:16:46
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

     Ja men precis så himla viktigt för det är inte alla som är bra och brinner för det 🙂 Du hittar alla passer i denna kategori –> http://idawarg.se/category/wargrun/ Så himla skönt löpschema och ska själv snart dra igång med det tänkte jag 🙂 Kramis

     idawarg 2016-01-05 19:54:20
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind