Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_1045.PNGIMG_1046.PNGIMG_1047.PNG

Alltså förlåt vänner! Glömde lägga upp mina favoriter från veckans #wargpower igår, bra att ni påminner mig 😀 ♥ Tänkte inte på det nu när jag inte hade någon utmaning i veckan. Så galet snygga och inspirerande bilder som vanligt och vill man följa någon på bilderna ovan så hittar ni dem i #wargpower på intsagram.

Nu på söndag så kommer mitt samarbete med Stadium börja så jag hoppas ni är galet taggade på massa utmaningar? 🙂 Tills på söndag så vill jag att ni börjar tänka ut vad för mål ni vill ha med er träning under våren. SÅ viktigt att sätta upp mål med träningen för att behålla motivationen. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! jag är 15 år och är sugen på Polen dance! Men jag har ingen erfarenhet av det och inte speciellt vig/smidig, tror du att det blir ett problem eller lär man sig det där? I Halmstad som är närmast för mig så kostar det 1295 för 8ggr. Tycker du det är mycket? Vad betalade du när du gick på det? Tacksam för svar så snabbt som möjligt!!

  Tack för en bra blogg!!!!!! ❤️

  Lena 2016-01-04 21:37:59
  Svara
 • Åh så kul 😀 När jag kör hemmaträning brukar jag kolla på någon av dina videos, alltid så bra!

  Anna 2016-01-04 19:58:02 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men vad kul att höra 🙂 Håller på att förbereda massa härliga utmaningar nu som kommer 🙂 wii så taggad på att köra igång igen!

   idawarg 2016-01-04 19:59:33
   Svara
 • härlig veckostart ju med allt detta härliga 😀

  ISA 2016-01-04 15:05:44 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Vilka är dina bästa övningar för att få en bra hållning?
  Hoppas din dag blir bäst kram!

  Bella 2016-01-04 14:56:59
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Jag har en video med dem på min youtube som du kan kolla 🙂 http://youtube.com/idawarg KRamis <3

   idawarg 2016-01-04 18:36:11
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind