Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOYFRIEND TAG – DEL 1

Boyfriend-tag-del-1

Ni har frågat länge efter mer personligt och mer videos med min pojkvän så här kommer del 1 i boyfriend tag 🙂 –> Kolla på videon HÄR!

Vart träffades vi?
Vad var ditt första intryck av mig?
När träffade du min familj?
Har jag några konstiga beroenden?
Hur länge har vi varit tillsammans?
Har vi någon tradition ihop?
Vart var vår första resa?
Vad var det första du la märke till hos mig?
Vilken är min favorit restaurang?
Vad bråkar vi om mest?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag älskar att lyssna på er. Ni har sån skön jargong. Och vilken sjuk lyx du har att få bli kliad varje kväll! Visade det för min pojkvän men hans svar blev ”äsh han gör det säkert inte varje kväll” 😉

  Jenny 2015-12-28 21:18:29
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha tack finis 🙂 <3 Du kan hälsa din pojkvän att det gör han faktiskt. Han säger här nu att han blir lika lugn som mig av att klia 🙂 haha <3

   idawarg 2015-12-28 21:31:51
   Svara
 • Vilken rolig video! Jag tycker om er humor haha:D

  Mikaela 2015-12-28 12:41:17
  Svara
 • Vad gulliga ni är! <3 Vart är tröjan du har i videon från? 🙂

  Amanda 2015-12-27 20:53:01
  Svara
 • Blev så glad av videon! =) Ni är så himla söta ihop! Ser fram emot del två..(:

  Josefine 2015-12-27 18:56:09
  Svara
 • Hej fina du!

  Jag har skrivit till dig förut, fast då med helt andra tankar. Ville jag bli smal och gå ner i vikt. Frågade om massa olika saker för att få tips. Tur va att du är smart och skriver att det inte är bra att banta, gå ner i vikt när man är barn och fortfarande växer.

  Har lidit av ätstörningar från och till i ca 3,5 års tid. Du vet när man börjar högstadiet och vill vara snygg, smal och populär. Var 162 cm lång och vägde 52 kg. Vet att jag inte var ”tjock” då, men jag var fortfarande inte smal. Vi kan säga att jag var lite rundare. Jag va verkligen inte nöjd med mig själv, men ändå gjorde jag inget åt det? Red 4 dagar i veckan, idrott i skolan. Åt exakt allt jag ville men va inte nöjd. För ungefär ett år sedan va jag sjuk i influensan nästan hela hösten som fick omtag flera gånger. Är jag sjuk har jag ingen matlust och därmed åt jag inget. Gick ner några kilon, men det va fortfarande inte på det sättet att jag svälte mig själv. Jag åt godis, men det kompenserade inte upp kalorierna. Mamma sa åt mig att jag får äta upp mig nu. I samma veva träffa jag en kille. Jag trodde att nu har jag någon som gillar mig, jag behöver inte bevisa för någon annan att jag smal och snygg. Så jag började äta igen. Det visade sig dock att den killen tyckte något helt annat, han va otrogen, va bara ute efter sex osv. Runt maj så gick det mer och mer utför. Gick ner mer i vikt och började utesluta saker. Mamma och pappa kom på mig med att spy, de pratade med mig och sen va det bra. Vi skulle försöka själva. Jag åt, men bara små portioner. Ca 300-600 kalorier per dag, vilket verkligen är för lite till en tjej på 165 cm. Tillslut kom jag in på ett ätstörnings centrum med låg vikt och puls. Vägde ynka 42 kg och det kunde varit så mycket värre. Sen har jag gått på matschema och gått upp i vikt igen.

  Nu är jag helt frisk och väger 48 kg. Ska väga 50 kg egentligen men vet inte vad som hände efter jag gått ifrån CFÄ. Äter 5 gånger om dagen, följer ”‘matschemat” som jag hade vid viktuppgång. Men ändå går jag ner i vikt? Rör mig inte så mycket heller så vet inte vad som är fel.

  Hela min kropp sväller upp när jag äter vete, vitt bröd, pasta, godis, chips och sånt. Varför gör den det?

  Jag vill få tillbaka mina muskler jag hade innan jag fick anorexia, hur ska jag bygga upp de igen? Kan du skriva lite övningar man skulle kunna göra dagligen hemma?

  Vad är bra att äta?

  Kram, Frida

  Frida Eriksson 2015-12-27 15:48:52
  Svara
  • Svar på Frida Erikssons kommentar.

   Hej fina Frida! Vad skönt att höra att du är på bättrings vägen. Varför du går ner i vikt betyder antagligen att du ändå får i dig för lite så testa bara att äta mer mat. Resten av frågorna svarar jag på i ett inlägg i veckan, så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-12-27 17:48:34
   Svara
 • Så söta ni är! ?

  Anna 2015-12-27 12:41:29 http://nouw.com/annaohlin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind