Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT I ATE TODAY

what-I-ate

Finisar, jag har helt glömt att en ny matdagbok ligger uppe på min youtubekanal. Helt galet att jag ändå fått över 3000 views utan att ha postat den i bloggen. Wiie så kul. Så prenumererar ni inte på min youtubekanal redan så gör det HÄR!

I de här ”What I ate today” videosarna så filmar jag allt jag äter under en dag som  en matdagbok. Där kan ni se och få tips om hur ni kan lägga upp en dag med vegetarisk mat. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ja, min mage är också så! Är det så för dig Ida? Kramis <3 Du är asgrym! 🙂

  Soffis97 2015-12-12 23:32:04
  Svara
  • Svar på Soffis97s kommentar.

   Ja men absolut. Ju mer man har i magen desto mer växer den ju utåt 🙂 Inga konstigheter. Där emot så om jag blir mer vätskefylld/Svullen/gasig så vet jag att jag ätit något min kropp inte gillar och försöker komma på vad det är. KRamis

   idawarg 2015-12-13 10:17:18
   Svara
 • Ja det är så för mig med 🙂

  Tilde 2015-12-12 21:45:08
  Svara
 • Jag har ett problem. När jag har ätit blir min mage större och när jag inte har ätit är den liten. Vad kan detta bero på eller är det så för alla??? Snälla hjälp!

  Anna 2015-12-12 19:35:54
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det beror troligtvis på att när du ätit har du mat i magen = magen fylls ut med mat. När du inte ätit finns det ingenting att fylla ut med = plattare mage för de flesta. Tänk dig en ballong; utan luft är den platt, med luft är den större, försvinner luften blir den platt igen, för att sedan bli större när den fylls med luft. Helt naturligt och händer för de flesta 🙂 på mig är det till exempel väldigt stor skillnad på magen morgon och kväll i och med att jag inte ätit på länge på morgonen och således har tom mage, medan det är massa god mat i magen från frukost tills att jag går och lägger mig 🙂

   Emelie 2015-12-12 20:46:22
   Svara
 • Hej! Kan inte du göra en video där du visar din yogarutin som du gör på morgonen? Eller vilka yoga-övningar som du brukar göra mest? 🙂

  Jönsson 2015-12-12 15:16:50
  Svara
  • Svar på Jönssons kommentar.

   Ja och det finns redan på min youtube kanal http://youtube.com/idawarg som du kan kolla in och fler kommer 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-12 18:44:32
   Svara
 • Brukar inte gilla att kolla vad folk äter men det såg riktigt gott ut det du lagat!

  pilla 2015-12-12 12:46:07 http://nouw.com/runwayp
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind