Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRÄNNANDE UTHÅLLIGHETSTRÄNING – ÖVERKROPP

uthallighetsträning-overkropp

Good morning! Måndag och dags för en ny underbart härlig utmaning igen, wohoo! Här kommer en brännande uthållighetsövning för axlar och rygg som är perfekt att köra hemma. Vi alla sitter vid skrivbord, skolbänk eller framför datorn varje dag och får en dålig hållning och då är det extra viktigt att stärka upp överkroppen.

Jag utmanar er att köra passet/övningen på videon minst 4 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga #wargpower på instagram så vi kan peppa och följa varandra. Vilka är på? Wohoo nu kör vi!

Kolla videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Alltså fyy vad tungt det var! Testade passet nu före läggdags, snabbt och smidigt så här på kvällen.

  Var tyvärr jobbigast för nacken fast jag hade ner axlarna, alltid så för mig eftersom jag har en väldigt stel övre rygg och nacke. Tips på övningar för det? Är alltid det som tar emot när jag bär något, ex matkassar och sånt.

  Men definitivt en övning jag ska köra igen om jag inte hunnit träna men känner att jag vill göra något 🙂

  Camilla 2015-11-24 22:12:37
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Åh jag förstår och det är lätt att det tar i nacken om man inte är tillräckligt stark i ryggen. Jag skulle råda dig till att stretcha ut bröstet och stärka upp ryggen. Kolla min video övningar för en bättre hållning på min youtube. Kramis

   idawarg 2015-11-25 09:38:20
   Svara
 • Jag är med i veckans utmaning!:) Känt att jag behöver rygg/axel-träning men har aldrig riktigt hittat bra övningar att göra hemma förrän jag såg denna så tänkte testa vara med. Visst är det 4ggr/veckan som gäller? Btw blir inte det dåligt att göra samma muskelgrupp flera ggr/vecka? Kram:)

  Elin 2015-11-23 19:53:03 http://nouw.com/elinfrohm
  Svara
 • Hittar inget träningspass .. Men Pad Thai är inte fel det heller! 😛

  Maria 2015-11-23 17:26:30 http://www.mariasfavoriter.blogg.se
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Haha sorry har glömt lägga in länk. NU ska det funka https://www.youtube.com/watch?v=Obzoe2HYAbQ

   idawarg 2015-11-23 17:40:40
   Svara
 • Hej ida!
  Du är grymmaste inspirationen och är alltid peppande! Kollar din blogg flera gånger om dagen o din YT kanal!
  Undrar därför om du ska på mässorna i helgen vid Älvsjö?? Skulle vara jättekul om man fick träffa dig!
  //Clara

  Clara 2015-11-23 12:04:18
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Hej Clara och tack snälla vad glad jag blir <3 <3 Åh jag brukar gå på mässorna men ska iväg till London över helgen och fira min födelsedag så kan inte tyvärr 🙁 Får se till att styra upp någon läsarträff snart. Ha en grym helg på mässorna 🙂 Kramis

   idawarg 2015-11-23 12:34:45
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind