Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AXLAR, CORE OCH RUMPA

axlar-rumpa-core

God morgon mina hjärtan! TACK för alla fina ord på mitt inlägg igår och tack för all hjälp med håret! Ni är så fina ♥ Jag tror att det blir till  att klippa håret idag om det finns tid för det då Rapunzel fixat snabb sistaminutentid till mig. Men jag hoppas! Lite nervös över det dock :S

I alla fall så kommer här en video från gymmet med några av mina favoritövningar för både axlar, rumpa och core. Vill ni ha fler videos från gymmet så tryck tummen upp så jag vet att ni gillar det 🙂 Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh va roligt, älskar dina videos!
  Jag vet inte längre vart jag ska vända mig, så nu frågar jag dig Ida. Vart börjar man när man har blivit så djupt deprimerad att jag inte längre orkar gå upp på morgonen, gå till skolan, gå ut med hunden, ta mig till gymmet m.m. Jag älskar träning och har nyligen börjat med PT, att gå till gymmet är för tillfället vad jag tycker är roligast, men min nedstämdhet sätter hinder även för det vissa dagar. Jag orkar inte känna såhär längre – vad kan jag göra för att få tillbaka min energi? Jag vet att med energi kommer även glädje, och du måste ju vara experten på just energi. Nu ber jag dig absolut inte att vara någon sorts psykolog, men behöver bara lite vägledning, jag vet liksom inte vart jag ska börja… Kram

  Linnéa 2015-10-14 12:21:53
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Haha tack finis <3 Jag förstår och det låter som du hamnat i onda cirklar. Jag skulle börja att kolla över kosten. Äter du tillräckligt? Äter du socker? Äter du kanske saker som du är överkänslig mot? Har du en väl fungerade mage? Sover du ordentligt? Röker du? Dricker du alkohol? Har du någon brist i vitamin/mineraler? Hormonobalans? Jaag skulle börja med att kolla upp alla dessa frågor och kolla om du har några obalanser genom ex hårmineralanalys och salivtest. Kosten har en stor inverkan på kroppen. Jag själv kan vara deprimerad vissa dagar och väldigt låg utan att veta varför? När jag sedan äter kommer jag på att jag slarvat och kanske stressat för mycket och ätit för lite. Ett tag höll jag på s för länge och hamnade i en depression då min kropp inte tog upp näringen jag åt och jag fick brister. Börja där och berätta gärna hur det går? Styrkekramar till dig <3

   idawarg 2015-10-14 19:34:39
   Svara
 • Grymt!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-14 11:36:35 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • åååh tack tack tack!! fattar ALDRIG övningarna när du bara skriver namn på dem, inte ens när det finns bilder till 🙁 detta var SUPERBRA!! drar fan till gymmen NU!! haha kram!!!

  Madeleine 2015-10-14 11:30:06
  Svara
 • Hej Ida! Ville bara säga att jag älskar dina videos från gymmet. Får sådan inspiration och bra idéer. Så fortsätt gärna med det 😀 Ha det bra! Kram

  Louise 2015-10-14 09:27:13
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind